ChrisAce Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Eιναι το πρωτο ποστ που κανω με Linux Mandrake. Eιναι η 3η φορα που ασχολουμαι με linux και μαλλον θα ειναι και η αρχη μιας ιδιαιτερης σχεσης στοργης που θα προσπαθησω να αναπτυξω με το δημοφιλες λειτουργικο. Με δυσκολεψε λιγο η εγκατασταση του netmod usb που ενω θα ηταν πιο ευκολο να το συνδεσω serial εγω ειπα να δυσκολευτω λιγο περισσοτερο και να το βαλω σε usb. Tελικα τα καταφερα και τωρα σας γραφω απο το netmod σε συνδεση usb. To μονο που χρειαζοτανε ητανε καποιες επιπλεον ρυθμισεις στον kppp. Παντως δεν με βοηθησε καθολου το site τις intrakom με τις οδηγιες που εδινε, μιας και αναφεροτανε σε πιο παλιο kernel απο τον 2,2 ο οποιος για να αναγνωρισει το netmod χρειαζοτανε recompile τον πυρηνα, αν δεν κανω λαθος, κατι που για μενα που ειμαι αρχαριος με το Linux μπορει να ηταν καταστροφικο για την υγεια μου. Τωρα θα ηθελα να ρωτησω και κατι τους linuxades insomniacs, που σιγουρα θα το εχετε καταλαβει. Δεν μπορω να βαλω τονους στις λεξεις. Που στο καλο ειναι οι τονοι??? :? Ααα και κατι τελευταιο. Αν χρειαστω τα φωτα σας σε καποιο προβλημα που σιγουρα θα εχω καποια στιγμη, θα μπορω να βασιστω επανω σας ετσι?? :lol:
apoikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Με γειά και καλή συνέχεια! Για τους τόνους τώρα, κανονικά μπαίνουν όπως και στα Windows. Θα βοηθούσε να μας πεις πώς έκανες τη ρύθμιση για να γράφεις Ελληνικά. Για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα εννοείται ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε
ChrisAce Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Σε ευχαριστω. Tα Ελληνικα τα εβαλα διαλεγοντας στην αρχη της εγκαταστασης greek. :? Το Mandrake 9.1 που εβαλα και χρησιμοποιω τωρα, τα εχει μεσα και τα διαλεξα απο το αρχικο setup.(ελπιζω να μην λεω βλακειες ε?) Το κουφο ειναι οτι στα αλλα προγραμματα π.χ. στο KWord που δοκιμασα, μπαινανε οι τονοι κανονικα οπως στα windows, απλα πατωντας το ";" πριν το γραμμα που ηθελα να τονισω. :? Για το νετ χρισημοποιω τον Mozilla 1.3 version που ειναι ενσωματομενος. Λες να φταιει αυτο? Δηλαδη να χρειαζεται καποια ρυθμιση ο Mozilla? :? Θα το κοιταξω και αυτο και αν το βρω μονος μου, εχει καλως. :roll: Και παλι σε ευχαριστω για την οποιαδηποτε βοηθεια.
ChrisAce Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Τελικα μονο στον Mozilla δεν μου βαζει τους τονους. Στο Konqueror μου τους βαζει κανονικα ρε γαμωτο. Εψαξα και τα settings του Mozilla με τις γραμματοσειρες αλλα τζιφος. Μπηκα λοιπον και εγω στο site του Mozilla και κατεβασα την εκδοση 1,4. Με την πρωτη ευκαιρεια θα τον εγκαταστησω και θα δω τι γινετε. :roll:
freespirit Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 καμια οδηγια ρε παιδια για red hat linux 9?Δεν εχει πουθενα ενδειξη οτι βλεπει το netmod.μπορει κανεις να βοηθησει?
ChrisAce Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 καμια οδηγια ρε παιδια για red hat linux 9?Δεν εχει πουθενα ενδειξη οτι βλεπει το netmod.μπορει κανεις να βοηθησει? Oles oi dianomes Linux me pyrhna tis seiras 2.4 blepoun to netmod aytomata. Sto Mandrake Linux pantos to device file poy antistoixei sto netmod einai to /dev/usb/acm/0 Ego me ayto to device file kai to odigo tou kppp ekana tis rithmiseis kai doyleyei mia xara. Apo to Mandrake kai to netmod grafo tora. Βλεπω οτι δεν βαζεις και εσυ τονους. Ειναι γιατι βαριεσαι η γιατι γραφεις και εσυ με Mozilla και Linux?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.