Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά. Ψάχνω ένα tablet για internet, ταινίες και e-books.

Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε 7άρι και 10άρι για τους εξής λόγους:

7άρι = πιο ελαφρύ πχ αν το χρησιμοποιώ για e-books, λιγότερα χρήματα για καλές επιδόσεις

10άρι = καλύτερη οθόνη, πιθανά να το χρησιμοποιούν και οι γονείς μου, να μή βγάζουν οι άνθρωποι τα μάτια τους.

Είμαι ανάμεσα στα δύο παρακάτω με διαφορετική τιμή αλλά καλές κριτικές.

http://www.focalprice.com/CE0229X/PIPO_U1PRO_7_Android_411_Dual_Core_RK3066_16GHz_External_3G_HD.html

http://www.focalprice.com/CE0291B/Ainol_Hero2_101_Android_411_Quad_Core_ATM7092_15GHz_16GB_Tablet.html

Ποιο θα μου προτείνατε; Επίσης με ποιο τρόπο το παραγγέλνω(τρόπος αποστολής,πως δηλώνουν το πακέτο,θα το έχω το Πάσχα ; ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από xpapias
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι έχεις κάνει αρκετή έρευνα αγοράς για να καταλήξεις εδώ και προφανώς το μπάτζετ σου είναι σε αυτά τα όρια. Αν σε παίρνει δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ipad mini. Έχει εκπληκτικές αναλογίες και τέλεια οθόνη.

Το 7αρι στα android θεωρώ ότι είναι τραγικό, οι διαστάσεις είναι χάλια. Είχε πάρει η κοπέλα μου πριν πάρω εγώ ipad, ενα samsung galaxy 7ari. καταλήξαμε να μου τραβάει το ipad από τα χέρια. Αν σε παίρνει πάρε ipad, αλλιώς το 10 αρι

Δημοσ.

iPad mini και από εμένα.

Θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Η φορητοτητα του θα σε κερδίσει από τη πρώτη ημέρα.

Sent from my Mini iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ικανοποιημενος θα μεινεις με το nexus7 οσο αφορα την φοριτοτητα και τις δυνατοτητες και οχι με το ipad mini!

Αν γουσταρεις να ταλεπορησε, δαγκοτο ipad, αν οχι πας σε ενα καλο android tablet ειναι οτι ιδανικο!

Το nexus7 λογο του οτι ειναι google brand, θα παιρνει αμεσος ολες τις αναβαθμησεις του android και δε θα εχεις κανενα λογο να ασχοληθεις ειτε με root ειτε με custom roms!

• Like 1
Δημοσ.

Ικανοποιημενος θα μεινεις με το nexus7 οσο αφορα την φοριτοτητα και τις δυνατοτητες και οχι με το ipad mini!

Αν γουσταρεις να ταλεπορησε, δαγκοτο ipad, αν οχι πας σε ενα καλο android tablet ειναι οτι ιδανικο!

Το nexus7 λογο του οτι ειναι google brand, θα παιρνει αμεσος ολες τις αναβαθμησεις του android και δε θα εχεις κανενα λογο να ασχοληθεις ειτε με root ειτε με custom roms!

Google fanboy much? Είπαμε αλλά όχι έτσι...

@xpapias Για το budget σου αν δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω για το, value for money, Nexus 7, πήγαινε καλύτερα για το Ainol Hero. Για το Hero II έχουν ακουστεί διάφορα. Αν πάλι μπορείς να δώσεις παραπάνω και εγώ θα σε συμβούλευα για iPad και ios. Ειδικά αν είναι για άτομα που δεν θα ψαχτούν και τους αρέσουν τα έτοιμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Google fanboy much? Είπαμε αλλά όχι έτσι...

@xpapias Για το budget σου αν δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω για το, value for money, Nexus 7, πήγαινε καλύτερα για το Ainol Hero. Για το Hero II έχουν ακουστεί διάφορα. Αν πάλι μπορείς να δώσεις παραπάνω και εγώ θα σε συμβούλευα για iPad και ios. Ειδικά αν είναι για άτομα που δεν θα ψαχτούν και τους αρέσουν τα έτοιμα.

Δε νωμιζω να φταιει το αν ειμαι φανμποι ή οχι, που η apple με το ios εχει κανει τα ευκολα δυσκολα!

Μπορει σε smartphone χρηση καποιες ιδιοτροποιες και περιορισμοι να ειναι κατι που δεν επιρεαζει ιδετερα το user experience,αλλα οταν ειναι για ταπλετ/νετμπουκ χρηση, ολες αυτες οι "ιδετεροτητες" καταντουν μεγαλος πονοκεφαλος!Γι'αυτο αν θες την ηρεμια σου πας σε καποιο καλο android(κατα προτιμηση καποιο nexus) ή σε windows8 tablet!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Περίπου στα λεφτά αυτά δες και το Vero A9724.  Κινέζικο αλλά με ελληνικό bradname, με άμεσο σέρβις 1 χρόνο από την Oktabit Θεσσαλονίκη και Αθήνα και υποστήριξη στο φόρουμ τους, στιβαρό, χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ bloatware.  H οθόνη είναι 1024x768, που στις 9.7" είναι απλά ΟΚ, ούτε χάλια ούτε ουάου.  Μου φάνηκε κάπως βαρύ όταν το είδα σε κατάστημα, αλλά από ότι βλέπω μάλλον έχει το ίδιο βάρος με το Hero II.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 7ρι που παραπεμπεις στο πρωτο ποστ φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του. Εχει αναλυση 1280χ800 οπως το nexus. Απο δυναμη ειναι σιγουρα ΟΚ με το κλασικο διπηρυνο Α9

Το ipad μινι οσο καλο και αν ειναι εχει σχεδον τριπλασια χρηματα απο το συγκεκριμενο 7ρι ενω το nexus 7 δεν εχει πισω καμερα που το θεωρω μεγαλο μειον (και επισης αρκετα μεγαλυτερη τιμη βεβαιως)

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να ξερεις ποσο καλη αποκριση εχει η οθονη παρα μονο αν το δεις απο κοντα. Τα σημεια πιεσης και λοιπα χαρακτηριστικα δεν μπορουν να πουν κατι πανω σε αυτο

Απο vero κυκλοφορει και ενα 8ρι 1024χ768 επισης με τον Α9. Τελευταια φορα που ειχα δει ηταν στα 150 ευρω. Και αυτο το θεωρω καλη επιλογη

Επεξ/σία από Bspus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μειωνεκτιματα του nexus7 δεν ειναι τοσο η πισω καμερα,αλλα η ελλειψη hdmi&sdcard slot!

Απο την αλλη τα μειωνεκτιματα ενως κινεζικου οπως ειναι αυτο που αναφερε ο st, ειναι η ελλειψη gps και υποστηριξη του os(που μαλλων για να δει το 5.0, θα πρεπει να ρουταρει και να βρει καποια custom rom).

Και ακομη ενα μεγαλο (-) για το κινεζικο,ειναι και η αθλια μποστινη vga καμερα για βιτεοκλησεις(το nexus7 εχει μια παρα πολυ καλη 2mp front camera(οσα δλδ και η πισω καμερα του κινεζικου), γι'αυτο το σκοπο)!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Επειδη καταλαβα πως δεν παιζουν χρηματα για καποιο επωνυμο και κατεληξες σε αυτα τα 2 θα σου προτεινα το ainol novo hero 1 κι οχι το 2.

Λιγοτερα θεματακια,πιο δοκιμασμενο με αρκετες custom roms αν ασχοληθεις κι εχει και bluetooth.Το 2 δεν εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...