Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2 μέρες που ψάχνω στο web και σε forums για το 360 αλλά και σε θέματα ps3 vs 360 κτλ. Βλέπω ότι η τιμή έχει πέσει αρκετά απο 150-180 και ψήνομαι να πάρω ένα αν μου δοθεί η ευκαιρία. Το θέμα είναι ότι έχω μερικές αποριες.

Καταρχάς ποια η διαφορα αυτου   http://www.ebw.gr/el/product/5264/Anavathmismeni-Konsola-me-ixtreme-XBOX-360-Full-Premium-me-60-gb-HDMI-iXtreme-Lat

Με αυτου http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-360-cons/microsoft-xbox-360-250gb-forza-4-and-skyrim/prod2960300pp/

Το xbox live πρέπει να πληρώσουμε για να το έχουμε και να κατεβάζω παιχνίδια έτσι?Πόσο είναι? Και κάτι άλλο,όλοι λένε ότι δεν υποστηρίζεται το xbox live στην ελλάδα και βάζουν για χώρα αγγλία,σκωτία κτλ. Τι γίνεται? Στο internet συνδέεται κανονικά με wifi ή ethernet από το router?

Αν το πάρω θα ήθελα να μάθω τα χειριστήρια παίζουν και με καλώδιο εκτός απο μπαταρία? Δεν έχω σκοπό να ξοδευω καθε βδομάδα σε μπαταρίες.

Τώρα όσον αφορά το τσιπάρισμα τι παίζει? Γίνεται και μας banarei η microsoft και μας κόβει το live?

Αυτά για αρχή.

Ευχαριστώ.

Α παράλειψ...το red ring of death τι είναι?

Δημοσ.

Φίλε αυτο που εβαλες στο δευτρερο λινκ το πειρα εγω πριν απο κανα μηνα 200€ :( τορα που το εχει 150€ ειναι πολλυ καλη προσφορα αμα θελεις xbox παρτο τορα δεν θα το βρεις πουθενα αλλου σε τετοια τιμη τορα απο διαφορες το xbox slim δεν προκειτε να σου βγαλει red ring of death τορα ναριεμαι να σου εξιγω ολλες της διαφορες γιατη ειναι και βραδακι και θα παω για υπνο:)) γενικα ολες οι διαφορες ειναι υπερ του σλιμ γιαυτο εγω στην θεσει σου θα επερνα εκεινο ηδικα με τετοια προσφορα!! Τωρα για της μπαταριες που λες εγω πεζω εδω και 40 ωρες με το skyrim που το ειχε μαζει το πακετο μπορω να δω ποσες ωρες πεζω μεσα στο game βαλε και κανα 10 ωρες με τα αλλα παιχνιδια καλα μην με ρωτας τορα γιατη τοσες πολλες ωρες πεζω με το skyrim εχω φαει τρελο κολημα ειδικα αμα σου αρεσουν τετιοι τιποι πεχνιδιων θα φας και εσυ!! Τωρα οπως ελεγα 50 ωρες συνολλο και οι αρχικες μπαταριες αντεχουν ακομα και μαλιστα εχουν μηνει δυο κουτακια απο τα τρια δηλαδι μην δινεις και τοση σειμασια σε αφτες. Το red rin of death ηταν ενα προβλημα που το εβγαζαν τα παλαιοτερα μοντελα τορα στο σλιμ δεν το συναντας ειναι μια βλαβη που εβγαζε κατη κοκκινα φοτακια να αναβοσυινουν αντι για τα πρασηνα και χαλουσε το xbox δεν ξερω λεπτομεριες γιατη προτη φορα περνω xbox..

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

το πρωτο στο δινει φλασαρισμενο για να μπορεις να γραφεις παιχνιδια

και ειναι η εκδοση η φατ που λεμε δλδ προηγουμενη φουρνια αλλα 

με τις ιδιες δυνατοτητες με το δευτερο το οποιο ειναι οριτζιναλ και θα πρεπει

να το φλασαρεις εσυ αν αποφασισεις

η μονη διαφορα που εχουν ειναι οτι το σλιμ εχει ενσωματωμενο wifi

to ive το πληρωνεις ,υπαρχουν μηνιαιες , 3μηνες  και ετησιες καρτες

πλεον υποστηριζεται και ελλαδα παλια εβαζες αλλη χωρα

υπαρχει ανταπτορας με επαναφορτιζομενη μπαταρια για τα χειριστηρια

και καλωδιο που συνδεεται ακομη και ενω παιζεις

αν φλασαρεις γραφεις δισκακια και παιζεις παντα υπαρχει κινδυνος για μπαν

αν και εχει να πεσει 3 χρονια αν σε μπαναρει χανεςι εγγυηση κονσολας και live

το κανεις rgh δεν μπαινει live αλλα εχεις ολα τα παιχνιδια σου στον σκληρο του χβοχ

ή σε εξωτερικο usb και παιζεις απο εκει δεν γραφεις δισκακια

ή αν θες να παιζεις απο σκληρο αλλα και Live υπαρχει τσιπακι που μπορει να το κανει

το κοστος ομως ειναι λιγο απαγορευτικο καπου στα 100Ε

αυτα αν αποφασισεις για φλασαρισμα ή rgh  μπορω να σε βοηθησω

Δημοσ.

Παίζει και μια 48ωρη προσφορά στο Πλαίσιο πολύ καλή ως αύριο.

http://www.plaisio.gr/Campaign/20130412-Weekend-Offer.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130412-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E2A272515DA6D8F1B1E5001CC494BA7E

Το 60άρι εγώ θα έλεγα ότι είναι επίφοβο για RRODs και λοιπά σφάλματα και είναι και ακριβό το συγκεκριμένο. Τώρα, θα μου πεις, ίσως κάνεις απόσβεση με το να μην αγοράζεις παιχνίδια, αλλά εγώ δεν μπορώ να σ' το προτείνω αυτό. Το Slim, πέρα από το ενσωματωμένο wifi, καίει λιγότερο ρεύμα, είναι αισθητά πιο αθόρυβο, έχει καλύτερη ψύξη, έχει touch buttons, περισσότερες θύρες USB, ειδική θύρα για Kinect ώστε να μην πιάνει μια USB και να μη θέλει έξτρα τροφοδοσία, και είναι και λίγο πιο μικρό σε μέγεθος από το παλιό μοντέλο. 

Το Live το πληρώνεις μόνο αν θες να παίζεις online multiplayer ή αν θες συγκεκριμένες υπηρεσίες (από τις οποίες ελάχιστες υπάρχουν στο ελληνικό) που χρειάζονται Gold Live. Για να κατεβάζεις απλώς παιχνίδια, ντέμο, βίντεο και τέτοια δε χρειάζεται συνδρομή, με Silver τα κάνεις κι αυτά. Η ετήσια Gold είναι 34 ευρώ. 

Οσο για τα χειριστήρια, αν δεν πάρεις επαναφορτιζόμενο πακέτο, φρόντισε να βγάζεις τις μπαταρίες όταν κλείνεις το Χμποχ, γιατί αδειάζουν κι έτσι, πολύ αργά μεν, αλλά αδειάζουν. Πάντως, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κανένα ενσύρματο. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ ώστε να μη σου δημιουργήσει ποτέ θέμα και το βάρος και η κατανομή του θεωρώ πως είναι ιδανικά για να παίζεις ξεκούραστα ώρες. Το ασύρματο είναι κάπως ογκώδες και βαρύ. Σε σύγκριση, πάντα, με το ενσύρματο. Είναι και πιο φτηνά τα ενσύρματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...