johnyb98 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Είμαι καινούριος στα tablet pcs και θα ήθελα μία μικρή βοήθεια. Θέλω να εγκαταστήσω στο tablet pc το Astro File manager το οποίο είναι free. Πάω να το κατεβάσω και μου λέει πως δεν έχω κάνει login στο Google Play Store. Αφού είναι free ο file manager, γιατί πρέπει να κάνω login στο store? Οπότε, αφού δεν μπαίνεις στο store δε σε αφήνει να κάνεις και download & install την εφαρμογή. Και αυτό γίνεται κύκλος:συνέχεια το ένα εξουδετερώνει το άλλο. Τί δεν έχω καταλάβει σωστά; Και αυτό θα το βρίσκω συνέχεια μπροστά μου; Τόσα πράγματα (εφαρμογές, παιχνίδια, κλπ) φαντάζομαι είναι free. Τί σχέση έχουν με το Google Play Store; Κάτι ακόμα που ίσως βοηθήσει... Μετά από πολλή προσπάθεια, κατάφερα να εγκαταστήσω στα apps το Google Play Store. Πηγαίνω στα apps, και κάνω login επιτυχώς με το gmail account που έχω. Αμέσως μετά μου ζήτησε να δηλώσω credit card ή να κάνω ask later (κάτι τέτοιο ήταν το να μη δηλώσεις credit card - αν θυμάμαι καλά ήταν το ask later). Πάτησα, λοιπόν, ask later και εκεί μου έβγαλε μήνυμα "Unfortunately, Google Play Store has stopped.". Και αυτό μου βγάζει εδώ και 5 ώρες. Δοκιμάζω συνέχεια, αλλά τίποτα. Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο;
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, λοιπόν για να μπορέσεις να κατεβάσεις τα free από το play store θα πρέπει πρώτα να έχεις δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο email στο GMAIL μετά θα μπορείς να κανείς login με email που έκανες και μετά κατεβάζεις. Κανονικά!!! Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα