Phoenix7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλησπέρα,μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για android κινητό, που να μπορείς να βρεις που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο σου? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Πως θα γίνει αυτο, δεν θέλει και hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Mαλλον εννοει να κανει save της θεσης μεσω της εφαρμογης με τη χρηση Gps. Φανταζομαι δηλαδη.. Ενα καλο που κανει ΚΑΙ αυτο που ζητας ειναι αυτο. Το εχω δοκιμασει προσωπικα (οχι για αυτο που ζητας) και ειναι πολυ ενδιαφερον. Πρεπει να εχει και Trial, μην το πληρωσεις αδικα αν δε σου κανουν τα extra features. Επισης γενικα αν βαλεις Car Locator στο Play θα σου βγαλει πολλα. Δε φανταζομαι να υπαρχουν καλες και κακες εφαρμογες σε αυτο το στυλ, γιατι αν λειτουργουν οπως νομιζω ειναι απλως ενα location save και μετα εντοπισμος στο χαρτη. Eπισης δες και αυτο. Εν τω μεταξυ ειμαι σιγουρος πως κατι τετοιο πρεπει να γινεται και απο την εφαρμογη του Google Maps ως αποθηκευση τοποθεσιας, αλλα δεν το εχω για να το τσεκαρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα