Chris92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 πολυ μινιον η πλακετα και το συστημα ψυξης.μπορει κανα acer ή κανα apple
MrSp0ck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι, αλλά Acer ή Apple? Η διαφορά είναι περί τα 700€!!!!
MrSp0ck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 apple μάλλον είναι Νικητής!! Είναι ένα Apple MacBook. Νέο Θέμα > Τι είναι αυτό?? Κυρίως ποια είναι η σειρά τους είναι το δύσκολο... (Ανεβάστε και εσείς ότι έχετε....)
spirosd2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 windows xp-vista-7 και άλλο ένα που δεν είμαι σίγουρος, 2 virtual machines και ενα team viewer
Antwni Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν έχει vista νομίζω...είναι 2 xp και ενα 7... Στο ενα ειναι με team viewer το άλλο το πρόγραμμα δεν το ξέρω... Αφού δεν βλέπω avg...καλός είσαι Επεξ/σία 16 Απριλίου 2013 από Antwni
spirosd2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 μπορεί και να μην έχει vista, virtual box είναι το πρόγραμμα που τρέχει τα virtual machines του
agent_smith Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Νικητής!! Είναι ένα Apple MacBook. Νέο Θέμα > Τι είναι αυτό?? Κυρίως ποια είναι η σειρά τους είναι το δύσκολο... (Ανεβάστε και εσείς ότι έχετε....) Virtual machine με xp που τρέχει σε pc me windows 7 και teamviewer σε pc που τρέχει virtual machine. Αλλά που είναι το πρόβλημα και τι φταίει;
MrSp0ck Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Virtual machine με xp που τρέχει σε pc me windows 7 και teamviewer σε pc που τρέχει virtual machine. Αλλά που είναι το πρόβλημα και τι φταίει; Νικητής!!! (Έχω ξεμείνει από φώτο με προβλήματα και γι αυτό λέω ανεβάστε ότι έχετε κι εσείς...)(Σιγά σιγά θα ανεβάζω τα καινούργια) Επειδή με έχει μπλοκάρει το Teamviewer (γίνεται και αυτό όταν έχεις στην λίστα με τα ID πάνω απο 400) το έτρεχα μέσα απο VirtualBox και στη συγκεκριμένη φάση έχει πρόβλημα ένα ΙΔΙΟ VirtualMachine που είχαμε φτιάξει για συγκεκριμένη χρήση. Άρα Windows 7 > VirtualBox XP > Teamviewer se XP > Που τρέχει VirtualBox XP!!! Δεν έχει vista νομίζω...είναι 2 xp και ενα 7... Στο ενα ειναι με team viewer το άλλο το πρόγραμμα δεν το ξέρω... Αφού δεν βλέπω avg...καλός είσαι To screenshot είναι τουλάχιστον 2 χρονών!!! Υπάρχει αν δείς ακόμα το Ad-aware με το παλιό του εικονίδιο!!! (Όταν λέω ότι έχω ξεμείνει έχω ξεμείνει από δύσκολες φώτο) Να ανεβάσω κάτι τέτοιο και να ρωτήσω τι φταίει, δεν έχει νόημα...
cinquis Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Νικητής!!! (Έχω ξεμείνει από φώτο με προβλήματα και γι αυτό λέω ανεβάστε ότι έχετε κι εσείς...)(Σιγά σιγά θα ανεβάζω τα καινούργια) Επειδή με έχει μπλοκάρει το Teamviewer (γίνεται και αυτό όταν έχεις στην λίστα με τα ID πάνω απο 400) το έτρεχα μέσα απο VirtualBox και στη συγκεκριμένη φάση έχει πρόβλημα ένα ΙΔΙΟ VirtualMachine που είχαμε φτιάξει για συγκεκριμένη χρήση. Άρα Windows 7 > VirtualBox XP > Teamviewer se XP > Που τρέχει VirtualBox XP!!! To screenshot είναι τουλάχιστον 2 χρονών!!! Υπάρχει αν δείς ακόμα το Ad-aware με το παλιό του εικονίδιο!!! (Όταν λέω ότι έχω ξεμείνει έχω ξεμείνει από δύσκολες φώτο) Να ανεβάσω κάτι τέτοιο και να ρωτήσω τι φταίει, δεν έχει νόημα... Ωρε τι να φταιει τι να φταει ????? 1
MrSp0ck Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Πάμε στα πολύ δύσκολα τότε...Νέο Θέμα > Τι είναι αυτό??Laptop. Ο ιδιοκτήτης κατά λάθος έκοψε το βύσμα του τροφοδοτικού και αφού καθάρισε τα καλώδια προσπάθησε να τα συνδέσει, βάζοντάς τα όμως ΑΝΑΠΟΔΑ!! Κοινώς το - πήρε +19V και το + πήρε -. Και λέει το κλασσικό "κάτι έπαθε και δεν ανάβει!!!!"Τι είναι αυτό που κάηκε??(Συγχωρέστε την ποιότητα, το μικροσκόπιό μου είναι λίγο πατέντα)
MrSp0ck Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 διοδος Νικητής!!! Το κατοχυρώνεις γιατί δε νομίζω να το βρει κανένας.... Είναι ζευγαράκι από SCHOTTKY BARRIER διόδους. Ξεκόλλημα - Καθάρισμα - Αντικατάσταση - Έτοιμη η μητρική!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα