skfn Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αν μας έλεγες και το αρχικό πρόβλημα για το οποίο σε φώναξαν να βοηθήσεις?
MrSp0ck Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Όντως, είναι η κάρτα γραφικών. Είχε πρόβλημα μνήμης αλλά ΜΟΝΟ όσο αφορά τους ASCI χαρακτήρες στη μνήμη της!!!. Πουθενά αλλού δεν έβγαζε κανένα πρόβλημα... Νέο Θέμα: Τι είναι αυτό??? (Ευκολάκι) Πάντως σκόνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! Να αναφέρω, ο συγκεκριμένος υπολογιστής ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ. (Καθόλου ρεύμα) 1
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Όντως, είναι η κάρτα γραφικών. Είχε πρόβλημα μνήμης αλλά ΜΟΝΟ όσο αφορά τους ASCI χαρακτήρες στη μνήμη της!!!. Πουθενά αλλού δεν έβγαζε κανένα πρόβλημα... Νέο Θέμα: Τι είναι αυτό??? (Ευκολάκι) Πάντως σκόνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! Να αναφέρω, ο συγκεκριμένος υπολογιστής ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ. (Καθόλου ρεύμα) Αποικίες υπάρχουν εκεί μέσα. Έψυχε καθόλου η ψήκτρα?
MrSp0ck Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αποικίες υπάρχουν εκεί μέσα. Έψυχε καθόλου η ψήκτρα? Νομίζω ότι έψυχε, λιγάκι.... Πάντως όταν τον είδα ήταν νεκρός...
Roger Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Να ειναι pc απο καμμια βιοτεχνια με μαξιλαρια ,ταπετσαριες ή κατι τετοιο?
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Συνονθύλευμα σκόνης και καπνού από τσιγάρο..
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έχω δει αράχνες, μύγες, κουνούπια και άλλα έντομα μέσα σε κουτιά. 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έχω δει αράχνες, μύγες, κουνούπια και άλλα έντομα μέσα σε κουτιά. ο ιδιοκτητης πεθανε??
haris013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ^ έλα ντε! τι μπίχλα είναι αυτή? πρέπει να μπεί το κουτί σε καραντίνα απο το CDC βάζω στοίχημα οτι είναι πάνω απο 10ετία χωρίς καθάρισμα!
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πρέπει να ζουν ακόμα. Τα έντομα ήταν όλα dead.
MrSp0ck Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Συνονθύλευμα σκόνης και καπνού από τσιγάρο.. Νικητής!!! O ιδιοκτήτης έχει απο εκείνα τα γραφεία με συρτάρι για πληκτρολόγιο - ποντίκι. Απλά δίπλα απο το mousepad είχε και το τασάκι. Οτι έβγαζε το τσιγάρο το ρουφούσε το PC. Αποτέλεσμα πέθανε το τροφοδοτικό απο υπερθέρμανση.... Αυτό που βλέπουμε είναι συνδιασμός ΠΙΣΣΑΣ με στάχτη και λίγο απο σκόνη... ΜΟΝΟ με ξύσιμο καθάριζε και έμοιαζε με λάσπη!!! Νομίζω αν θυμάμαι καλά αυτό είναι αποτέλεσμα 3ετίας!!!
skfn Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Φαντάσου τι κάνει στα ...πνευμόνια του αφεντικού το τσιγάρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα