Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε μου λες; Επειδή το ζεστό είναι κάτι σχετικό όταν δεν μιλάμε με νούμερα. Δοκίμασες να βάλεις ένα θερμόμετρο πίσω να δεις τι λέει;

Δεν υπάρχει τρόπος (απλός) να μετρήσεις θερμοκρασία τροφοδοτικού.

Ο συνδυασμός ότι η ψύκτρα του σπρώχνει θερμό αέρα στον ανεμιστήρα που τον ψύχει θα έχει μία παραπάνω επιβάρυνση αλλά δε το θεωρώ πρόβλημα.

Τέτοια τροφοδοτικά δοκιμάζονται στους ~50 βαθμούς (θερμοκρασία περιβάλλοντος) οπότε δε θα έχεις κάποιο θέμα κατά την άποψη μου.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό του βγάζει 38Α στη +12V, οπότε δε θεωρώ ότι ζορίζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό, έστω κι αν τα 38Α είναι ονομαστικά.

Η 7870ΧΤ έχει σχεδόν την κατανάλωση μιας 7950, δηλαδή ~160W σε load (~200W μόνο με κανα FurMark να πιάσει), δηλαδή κανα 15άρι Α με το ζόρι σε normal 3D καταστάσεις.

Δημοσ.

To θέμα σου είναι αρχικά το τι θεωρείς ζεστό με το χέρι σου.

Η ψύκτρα όντας σε AMD πλατφόρμα δεν μπορεί να μπει διαφορετικά.

Αν την φέρεις τούμπα τότε θα έχεις θέμα θερμοκρασιών στον επεξεργαστή καθώς ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού θα τραβάει κόντρα αέρα σε σχέση με την ψύκτρα.'

Γνώμη μου είναι ότι δεν έχεις θέμα πάντως με αυτό το σύστημα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που είπες ότι ο επεξεργαστής πιάνει μόνο 60°C υπό φόρτο.

Αν πιάνει παραπάνω, εγώ πιστεύω ότι επιβαρύνει αρκετά τη θερμοκρασία του τροφοδοτικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...