Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

(Και τώρα θα βάζεις όλο Indiana Jones ταινίες στο παιχνιδάκι για να μην βρω ποτέ καμία!! Χαχαχ!)

Δημοσ.

Δεν έχω δει:

Platoon, The Godfather 2/3, Ran, The Shawshank Redemption, Planet of the Apes, καμία ταινία Indiana Jones, Apocalypse Now, Star Wars Episode III, Shrek 1/2/3. (Κάποια απ'αυτά δεν μ'ενδιαφέρει να τα δω κιόλας :P)

Τηλεόραση έχεις σπίτι;
  • Like 1
Δημοσ.

Έλα μωρέ, έχω. Απλά δεν βλέπω Χ-) (με εξαίρεση κάνα ντοκιμαντέρ τις πρώτες πρωινές ώρες στο Σκάι. Για ταινίες pc+cinema.)

Δημοσ.

Δεν έχω δει:

Platoon, The Godfather 2/3, Ran, The Shawshank Redemption, Planet of the Apes, καμία ταινία Indiana Jones, Apocalypse Now, Star Wars Episode III, Shrek 1/2/3. (Κάποια απ'αυτά δεν μ'ενδιαφέρει να τα δω κιόλας :P)

Ελπίζω ότι το The Shawshank Redemption, δε συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που βρίσκονται εκτός του ενδιαφέροντός σου. Μην κάνεις στον εαυτό σου το κακό να τού τη στερήσεις...  

• Like 3
Δημοσ.
Οι ποιό γνωστές που δεν έχω δει πρέπει να είναι αυτές:
Schindler's List (1993)
It's a Wonderful Life (1946)
American Beauty (1999)
The Lives of Others (2006)
Cinema Paradiso (1988)

Αλλά οι παρακάτω με ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο :P
The Turin Horse (2011)
Casque d'or (1952)
The Jetty (1962)
An Autumn Afternoon (1962)
The Crucified Lovers (1954)
Umberto D. (1952)
Oedipus Rex (1967)
I Vitelloni (1953)
Alice in the Cities (1974)

Δημοσ.

Δεν τελείωσα ποτέ τη λίστα του σίντλερ (με πήρε ο ύπνος i guess και μετά απλά "το ξέχασα") και κάτι παρόμοιο με τον νονό που έχω δεί 2-2μιση ταινίες αλλα στο μυαλό μου έχω ένα κενό σχετικά με το τι και πώς.

Δημοσ.

-Αυτή η συζήτηση, έγινε πρώτη φορά το 2005.

-Το 2011 άνοιξε ξανά και σε σχέση με αυτά που έγραψα το 2005, είχα δει μόλις δύο.

-Σήμερα, 2013 πλέον, ακόμη δεν έχω δει ΟΥΤΕ μια από αυτές που πρωτοανέφερα το 2005 (με εξαίρεση εκείνες τις δύο).

-Στο πρώτο μου μήνυμα, εκείνο του 2005, είχα γράψει ότι θα τις δω σχετικά άμεσα.

Η λίστα ήταν:

Όνειρα (Κουροσάβα)

Εφτά Σαμουράι (Κουροσάβα)

Θωρηκτό Ποτέμκιν (Αϊζενστάιν)

Νονός Νο2 (μόνο το 1 - Κόπολα)

Στη φωλιά του κούκου (Μίλος φόρμαν)

Αποκάλυψη τώρα (Κόπολα)

Η γέφυρα του ποταμού Κβάι (Λυν)

Chinatown (πολάνσκι)

και ταινίες του Παζολίνι.

Δημοσ.

Δεν εχω δει κανενα απο την τριλογια του Twilight και μπορω να πω, οτι νιωθω πολυ περηφανος!

• Like 1
Δημοσ.

Όχι μόνο περήφανος αλλά και τυχερός θα' λεγα. :-D

Πάντως για να σε διορθώσω, η σειρά ταινιών είναι συνολικά 5, βασιζόμενη σε 4 βιβλία!

Δημοσ.

Όχι μόνο περήφανος αλλά και τυχερός θα' λεγα. :-D

Πάντως για να σε διορθώσω, η σειρά ταινιών είναι συνολικά 5, βασιζόμενη σε 4 βιβλία!

Τωρα νιωθω ακομη καλυτερα, που δεν ηξερα ουτε αυτο :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω δει κανενα απο την τριλογια του Twilight και μπορω να πω, οτι νιωθω πολυ περηφανος!

Πολύ γέλιο! Χάνεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...