Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3: Blood Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι;Το παιχνιδι μου το φερε ο θειος.Το θεμα ειναι οτι δε σωζει.Υπαρχει η επιλογη save game αλλα μετα στο load game εχει καποιες επιλογες με ενα λουκετακι διπλα (κλειδωμενες)Γνωριζετε κατι;

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα ειχε κανεις το ιδιο προβλημα με εμενα...

παταω play στο steam και με το που ανοιγει το uplay το παιχνιδι παει συνεχεια fullscreen on/off ανα 2-3 δευτερα και πρεπει να πατησω 15 alt+enter για να στρώσει ενω στα option ειμαι κανονικα 1080p fullscreen.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι είναι φοβερή δουλειά πλάκα πλάκα. Οι ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει έρχεται ακριβώς όπως είναι από τις Cult ταινίες του 80. Τερμάτισα πριν λίγες ώρες το κανονικό Far Cry 3 και έβαλα για λίγη ώρα το Blood Dragon και έπαθα πλάκα!

Δημοσ.

Έσκαγα συνέχεια χαμόγελα.
Σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν τότε, έβγαινε το ίδιο παιχνίδι. Θα φρίκαρε ο κόσμος. :P
Άλλο παιχνίδι έτσι Cultίλα υπάρχει;

Υ.Γ.: Γενικά ακούω 80's Metal, Sleazy, κλπ... Οπότε μου έκατσε γάντι.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολύ διασκεδαστικό πραγματικά το Blood Dragon με την υπερβολή του (όπλα, χιούμορ, voice acting) και τρομερή μουσική. Η ατμόσφαιρα είναι απλά cult όπως περιγράφουν και οι φίλοι παραπάνω και σίγουρα θα κάνει μεγαλύτερη εντύπωση σε κοινό λίγο μεγαλύτερης ηλικίας.

Για 6-7 ώρες αγνής διασκέδασης χωρίς πολύ σκέψη αξίζει σε χαμηλή τιμή (το είχα τσιμπήσει λιγότερο από 3€). Από μένα 8/10.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο παιχνίδι έτσι Cultίλα υπάρχει;

Hotline Miami αλλά είναι η άλλη πλευρά των '80s, χάπια ντίσκο και παράνοια.

Σε FPS ίσως έχει κάποιες ομοιότητες το remake του Shadow Hunter σαν κλασσικό 90's shooter, ή το καινούριο Wolfenstein. Μοιάζουν όμως στο gameplay, όχι στην αισθητική.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Όταν είχα πρωτοβάλει το FC3:BD πριν 2-3 χρόνια στον υπολογιστή, άντεξε περίπου 15 λεπτά πριν φάει uninstall. Πριν μια βδομάδα, και καθώς είχα τελειώσει σχετικά πρόσφατα το FC4 και έψαχνα στο wikipedia παιχνίδια... το είδα μπροστά μου και είπα να του ρίξω άλλη μια ματιά, και δεν το μετάνιωσα καθόλου!

Δεν τρελάθηκα από gameplay, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αυτή την φορά το χιούμορ του παιχνιδιού με καθήλωσε.

Το έπαιξα σχετικά γρήγορα, "ξεκλειδώνοντας" μόνο 6 από τα 15-20 garrisons, αλλά το χάρηκα πολύ, κυρίως για την ατμόσφαιρά του και το χιούμορ του.

Πολλά γέλια επίσης στο Data Console με τις περιγραφές ...

"It’s a bow. Seriously, if you need a description of what a bow does, maybe you should stop playing. Maybe read a dictionary. People who don’t know what bows are get shot in the eyeballs. "But a bow isn't the future", you're whining. That's why we put neon on it, because neon is the future. Hence, this is a bow of the future."
  • Like 2
Δημοσ.

Το έχω αφήσει, αλλά θα το αρχίσω πάλι. :)
Η μουσική είναι φοβερή!

Σε όσους αρέσει η φάση και η αισθητική του παιχνιδιού ρίξτε μια ματιά στη σειρά Stranger Things. 80's κατάσταση. :)

Δημοσ.

Το έχω αφήσει, αλλά θα το αρχίσω πάλι. :)

Η μουσική είναι φοβερή!

Σε όσους αρέσει η φάση και η αισθητική του παιχνιδιού ρίξτε μια ματιά στη σειρά Stranger Things. 80's κατάσταση. :)

ΜΕΓΑΛΗ σειρά. Επίσης ρίξτε και μια ματιά στο Kung Fury

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ένα από τα καλύτερα FPS που έχω παίξει στη ζωή μου. Ελάχιστα έχω ευχαριστηθεί όπως αυτό. Ίσως γιατί μου ξυπνάει μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...