Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3: Blood Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@pw

ναι αλλα κανεις δεν εχει πει οτι δε θα ξαναβγει και καποιος 49xx σε μη enthousiast μητρικη , επισης αν γινει αυτο που λες οι τετραπυρηνοι i7 θα πρεπει να κανουν 200κατι και οι i5 κατω απο 200 και δε νομιζω η ιντελ να ψηνεται να σταματησει το αρμεγμα ειδικα απο τη στιγμη που δεν την απειλει καθολου απο αποψη πωλησεων η amd 

η μονη λυση στο προβλημα σου , ακομα και αν ενδιαφερεσαι αποκλειστικα για intel, ειναι δυνατοι  amd  ;)

οσο δε λειτουργει ο ανταγωνισμος θα συνεχισεις να αγοραζεις με 200φευγα κουτσουρεμενους 4πυρηνους και θα πρεπει να πληρωνεις και επιπλεον για το o/c .. 

Δημοσ.

Θα δούμε τι παιχνίδι θα παιχτεί με τις νέες κονσόλες, γιατί αν ξαφνικά ο τωρινός 8-core FX βγει πάνω από τον 3770, τότε και η Intel θα αναγκαστεί να δώσεις πιο φτηνούς 6-core/8-core αλλιώς το ίδιο άρμεγμα..

Δημοσ.

ναι αλλα αφου βασιζεται σε υπαρχουσα μηχανη γραφικων δε θα επρεπε να ισχυει οτι και τωρα; το απλο fc υποστηριζε κανονικα; 

παντως τι το θες το sli; καλες καρτες δεν εχεις teokos; και η μια φτανει 

Δημοσ.

Η μουσική για κάποιο λόγο μου θυμίζει ταινία του argento. Δεν το έχω παίξει ακόμη το blood dragon αλλά έχω λιώσει να βλέπω το preview.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...