Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3: Blood Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@pw

ναι αλλα κανεις δεν εχει πει οτι δε θα ξαναβγει και καποιος 49xx σε μη enthousiast μητρικη , επισης αν γινει αυτο που λες οι τετραπυρηνοι i7 θα πρεπει να κανουν 200κατι και οι i5 κατω απο 200 και δε νομιζω η ιντελ να ψηνεται να σταματησει το αρμεγμα ειδικα απο τη στιγμη που δεν την απειλει καθολου απο αποψη πωλησεων η amd 

η μονη λυση στο προβλημα σου , ακομα και αν ενδιαφερεσαι αποκλειστικα για intel, ειναι δυνατοι  amd  ;)

οσο δε λειτουργει ο ανταγωνισμος θα συνεχισεις να αγοραζεις με 200φευγα κουτσουρεμενους 4πυρηνους και θα πρεπει να πληρωνεις και επιπλεον για το o/c .. 

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα δούμε τι παιχνίδι θα παιχτεί με τις νέες κονσόλες, γιατί αν ξαφνικά ο τωρινός 8-core FX βγει πάνω από τον 3770, τότε και η Intel θα αναγκαστεί να δώσεις πιο φτηνούς 6-core/8-core αλλιώς το ίδιο άρμεγμα..

Δημοσ.
  Στις 15/4/2013 στις 2:36 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έτσι θα έπρεπε να είναι το Duke Nukem...καλά οι ατάκες και οι διάλογοι είναι απίστευτοι. Καιρό είχα να γελάσω παίζοντας game.

Δημοσ.

ναι αλλα αφου βασιζεται σε υπαρχουσα μηχανη γραφικων δε θα επρεπε να ισχυει οτι και τωρα; το απλο fc υποστηριζε κανονικα; 

παντως τι το θες το sli; καλες καρτες δεν εχεις teokos; και η μια φτανει 

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 15/4/2013 στις 1:38 ΜΜ, qsis είπε

αν θυμαμαι καλα ολα ιδια ηταν στο κανονικο fc3 

με εξαιρεση την υπερμετρη γαματοσυνη 

:lol:

Έπρεπε να κάνεις review! :D

• Like 1
Δημοσ.

Η μουσική για κάποιο λόγο μου θυμίζει ταινία του argento. Δεν το έχω παίξει ακόμη το blood dragon αλλά έχω λιώσει να βλέπω το preview.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...