Evoliasmenos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ενταξει ρε παιδια εγω θελω να πω οτι εχουν μεινει καποια υπολλειματα οχι οτι εχει εξαφανιστει εντελως...απλα πως θα πρεπει να καθαριστει για να μην εχω τυχον ''θεματα''???και ποση παστα πρεπει να βαλω....(εχω δει και βιντεο,εχω ψαξει και στο google αλλα ο καθενας κανει τα δικα του...Ο βασικος/αξιοπιστος τροπος ποιος ειναι???) αυτες ειναι η τωρα θερμοκρασιες.....εχει καμια ωρα που δουλευει***(ενημερωτικα) Κι εγώ πιστεύω πως υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες. Άλλο οι θερμοαγώγιμες που συνοδεύουν τις stock ψύκτρες π.χ., και άλλο η Arctic Silver 5. arctic silver 5...??? τι διαφορα εχει με τις αλλες παστες...???(εκτος βεβαια απο την τιμη που σιγουρα για να την αναφερεις θα ειναι καλη και πιο ακριβη απο τις αλλες)μπορεις να προτεινεις καποια για αμεση αγορα???η αυτη ειναι η καλυτερη???
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 arctic silver 5...??? τι διαφορα εχει με τις αλλες παστες...???(εκτος βεβαια απο την τιμη που σιγουρα για να την αναφερεις θα ειναι καλη και πιο ακριβη απο τις αλλες)μπορεις να προτεινεις καποια για αμεση αγορα???η αυτη ειναι η καλυτερη??? Τη φτηνότερη που θα βρεις πάρε.
Evoliasmenos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τη φτηνότερη που θα βρεις πάρε. δες λιγο και το jpeg με τις τωρα θερμοκρασιες μου...θα εκραγω???
Evoliasmenos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Γιατί να εκραγείς; οχι πλακα κανω ,ετσι το ειπα απλα αν μπορεις πες μου αν η θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες...
Evoliasmenos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μια χαρά φαίνονται. οκ,σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες και την βοηθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα