Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια είπες ότι παρήγγειλες και σε ποια τιμή;

χθες οταν πηρα ειχε κλεισει το μαγαζι και σημερα που πηρα τηλ ειπα αυτην την καρτα αλλα δεν ρωτησα τιμη..μολις μου ειπε το μοντελα ειπα ναι αυτη ειναι..που να φανταστω οτι μεσα σε μια μερα ανεβηκε 15ευρω..το θεμα δεν ειναι τα 15 ευρω για μενα..αλλα αν αξιζει να την παρω..δηλαδη με 180-190 υπαρχει κατι καλυτερο??βλεπω στο τελος να περνω καμια 7870 και να ψαχνω για λεφτα... :P

Δημοσ.

Αν αποφασίσεις ν' ανέβεις, πας σε 7870.

entaξει μιλαμε για 50 ευρω διαφορα αν λεμε για την ιδια..εγω μιλαω για την jokercard 2gb,απο κει και περα απλα λεω αν υπαρχει κατι καλυτερο με 180-190 ευρω...περα απο την 650 που εκανα παραγγελια...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι μωρέ κι αυτή που παρήγγειλες.

Αν θες πάρε και πες τους αν γίνεται να την πάρεις στη χαμηλότερη τιμή. Μερικοί το κάνουν.

Ή ακύρωσε την παραγγελία και ξανακάνε την.

Δημοσ.

Είναι συμπιεσμένες οι τιμές, με 183 παίρνεις 7850 2gb με 3 παιχνίδια δώρο αν σε ενδιαφέρουν.Μετά με 197 πας για 660.

αυτες που λενε ειναι καλυτερες απο την 650?απο πια σελιδα δινουν και δωρο παιχνιδι?η τα δινει η συσκευσια...μαργατιρια πεταω ε?? :P

Δημοσ.

Η 7850 είναι πάνω-κάτω ίση στο gaming με την boost,σε κάποια νικάει η 7850 λόγω 256bit και αρχιτεκτονικής σε άλλα η boost.Η 7850 έχει και καλύτερη κατανάλωση και κλοκάρει καλύτερα.Η 660 είναι λίγο καλύτερη από αυτές.Για τα παιχνίδια σου στέλνουν κωδικούς και τα βάζεις στην ανάλογη υπηρεσία αναλόγως τι drm έχουν.

Δημοσ.

Γεια χαρα! Ψαχνω και εγω μια καρτουλα για το pc. Τα χαρακτηριστικα ειναι τα εξης:

Foxconn H61mxv (ή καπως ετσι anyway)

i3 2100 3.1ghz

2x4gb kingston hyper x 1333mhz

Εναν σκληρο δισκο δε θυμαμαι καν τι ειναι, παντως ειναι sata 250gb

Τροφοδοτικο 550watt Chieftec

Σε αυτο το PC ειχα παλαιοτερα την 560ti αλλα με 1600 μνημες. Με απασχολει το gaming κυριως. Το budget, καπου εκει, 100-150. Ευχαριστω!

Edit** 

Η αναλυση που παιζω ειναι συνηθως 1920*1080 (οσο ειναι το μονιτορ δηλαδη) εκτος απο το BF3 που δε με πηγαινε η καρδια να το βαλω medium, και επαιζα στο high με 1280x720 για να εχω frames.

Δημοσ.

για μενα αφου ειχες 560ti πριν,πιστευω οτι πρεπει να πας σε μια 660/7870,για να δεις και διαφορες

η τουλαχιστον 650ti boost 2g

Δημοσ.

Η 560ti πουληθηκε για να φτιαξω το συστημα της υπογραφης μου. Επειδη ανεβοκατεβαινω στο χωριο, δε θελω να παιρνω το "καλο" μαζι γιατι ειναι ταλαιπωρια. Δε με ενδιαφερει να ειναι ανταξια ή καλυτερη της 560ti (η οποια πραγματικα πηγαινε σφαιρα με τον i3), αλλα κατι αντοιστιχο ή χειροτερο, ελαχιστα βεβαια.

Στο passmark βλεπω οτι η 650ti boost, δε φτανει με τιποτα την 560ti ή την 7850, Και μιας μιλαμε για amd, αξιζει να μπει στο συγκεκριμενο μηχανημα?? Κοιταγα την 7850 της XFX η οποια στο visionstudio εχει 165ευρω. Ας πουμε οτι ανεβαινω 15 ευρω. Αξιζει τοσο πολυ η διαφορα στη τιμη απο την 7790??

Θα ηθελα να δω και η AMD τι λεει παντως, δε με κλειδωνει η Nvidia σαν ιδεα.

Δημοσ.

Αν μπορείς ν' ανέβεις κανα 20ρικο (βάλε και μεταφορικά, εκτός κι αν μένεις Θεσσαλονίκη), αξίζει η 7850. Όχι όμως ότι είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την 7790.

Δημοσ.

Δε βλεπω να την εχει καποιος διαθεσιμη αλλα θα γινει παραγγελια. Μαλλον κατα εκει θα παω.. Διαβαζω οτι και η 7790 παει κοντα στη 560ti. Anyway, μεχρι αυριο θα εχω αποφασισει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση, δε μας κολλανε τα 20ευρω παντως γιατι πιστευω οτι 7850 ειναι καλο κομματακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...