Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι με τα μεταφορικά + διαφορά ΦΠΑ + 3% που νομίζω λέει για paypal, πιστωτικές κ.λπ, ίσως βγαίνει το ίδιο ή και λίγο παραπάνω απ΄ό,τι να το πάρει από Ελλάδα (~145-150€ αυτή τη στιγμή)...Με κάθε επιφύλαξη βέβαια, αλλά όπως και να 'χει ας το τσεκάρει και ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος..

Δημοσ.

παιδια 180ευρω εχω μαζεψει δεν θα δωσω παραπανω..θελω να παιζει με ωραια γραφικα πιστευω οτι με την 7850 θα εχω καλα γραφικα..με τα μοντελα τι παιζει πια να διαλεξω?προτιμαω απο visionstudio..

Δημοσ.

Δεν έχεις και πολλές επιλογές με τα «φίλτρα» που βάζεις.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31073&cat=5

νομιζα οτι εκανε 180 αλλα κανει 165..μαλιστα..εκει κοντα στα 180 υπαρχει κατι αρκετα καλυτερο απο αυτην?αξιζει δηλαδη αντι για 165 να δωσω και κατι παραπανω απο 180 που εχω για καρτα??

Δημοσ.

Απ' τα 100-150€ φτάσαμε στα 200€ ε; :Ρ

Κοίτα, το θέμα είναι ότι αν ανέβεις λίιιιγο ακόμα πας σε 7870.

Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα απ' τη στιγμή που όπως λες στο πρώτο post δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις.

Ίσως να 'ναι καλύτερα να πας σε μια 7850 και να μην ανέβεις σε budget, εσύ ξέρεις πάνω απ' όλα.

Δημοσ.

Ποτε περιμενουμε να βγει ι 650τι??

περιμενε λιγο, για 650ti boost 2g και εισαι οκ! 160e με180e την περιμενουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε περιμενουμε να βγει ι 650τι??

Mέχρι το τέλος του μήνα, θα είναι Ελλάδα. Ήδη σε κάποια eshop του εξωτερικού, υπάρχει διαθεσιμότητα. 

Προς το παρών, κοστολογείται κοντά στα 180ε  για τις απλές υλοποιήσεις (πχ Palit με μονό fan) και ~220ε για τις πιο καλές (πχ asus dcII)

Θα έχει απόδοση (λογικά) κάπου ανάμεσα σε 7790 και 7850.

Περισότερο πάντως προς τις επιδόσεις της 7850, αν κρίνω απο το γεγονός, οτι τιμολογιακά οι καλές εκδόσεις, πλησιάζουν την gtx 660 (τουλάχιστον προς το παρών).

Επεξ/σία από trek
Δημοσ.

θα παρω αυτην απο με τα 165 ευρω τελικα...υπαρχει μηπως καποια  καλυτερη εκδοση με αυτα τα λεφτα? η ειναι καλη αυτη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...