Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχει η κοπελα μου στην κατοχη της ενα galaxy s2 το αγορασε τον μαιο του 2011! ξαφνικα χτες εκλεισε μονο του και δν ξανανοιξε! τι μπαταρια εβγαλα ποσες φορες...τι το συνδεσα με το λαπτοπ...μοιαζει ξαφνικα λες και το κινητο νεκρωσε!το κινητο ειναι νορμαλ( δλδ ουτε ρουτ ουτε τπτ )! ειναι αγορασμενο απο τα μουλτιδραμα! εγγυηση εχει ακομα 1 μηνα! αμα μου αρχισουν και μου πουνε διαφορα στα μουλτιραμα(δεν ξερω ακριβως τι) τι θα πρεπει να κανω?απειλες  κλπ? :D

• Moderators
Δημοσ.

Aν ειναι εντελως νεκρο, δε δινει σημεια ζωης με φορτιση κλπ, θεωρητικα παιζει καμμενη μητρικη. Εισαι τυχερος που εχεις 1 μηνα εγγυηση ακομα. Πας ειτε Multi ειτε κατευθειαν στην αντιπροσωπεια (Smartec).

Eγω θα εκανα το δευτερο. Λογικα θα στην αλλαξουν αμεσα, η smartec εχει γενικα καλη φημη.

Δημοσ.

Να έχεις τονού σου ότι μερικά android έχουν τέτοιο πρόβλημα, όταν τα γεμίσεις από αρχεία! άρα θέλει διαγραφή κάποιον αρχείον...

• Moderators
Δημοσ.

Μα πως να τα διαγραψει αν ειναι νεκρο? Επισης, για δωσε ενα λινκ με αυτο γιατι δεν το εχω ξαναδει. Να μην ανοιγει δλδ λογω πολλων αρχειων...

Να έχεις τονού σου ότι μερικά android έχουν τέτοιο πρόβλημα, όταν τα γεμίσεις από αρχεία! άρα θέλει διαγραφή κάποιον αρχείον...

Δημοσ.

καλησπερα και παλι και ευχαριστω! πηγα μια βολτα χτες απο τα μουλτι γτ η σμαρτεκ ειναι μεχρι παρασκευη ανοιχτα! λογικα δευτερα το στελνω  στην σμαρ!στο κινητο θα μου αντικαταστησουν απλα αυτο που καηκε η θα μου κανουν αντικατασταση κινητου με αλλο?

Δημοσ.

ωραια! μετα ομως θα μου μενει αυτος ο ενας μηνας εγγυησης? η θα εχω εξτρα λογο του σερβις?

Δημοσ.

καλησπερα και παλι και ευχαριστω! πηγα μια βολτα χτες απο τα μουλτι γτ η σμαρτεκ ειναι μεχρι παρασκευη ανοιχτα! λογικα δευτερα το στελνω  στην σμαρ!στο κινητο θα μου αντικαταστησουν απλα αυτο που καηκε η θα μου κανουν αντικατασταση κινητου με αλλο?

θα σου αντικαταστήσουν αυτό που κάηκε. ΠΡΟΤΑΣΗ: Πήγαινε σχετικά νωρίς και μπορεί να στο φτιάξουν και να το πάρεις εντός μιας ώρας (αναλόγως της βλάβης, αλλά αρκετά πιθανό)

ωραια! μετα ομως θα μου μενει αυτος ο ενας μηνας εγγυησης? η θα εχω εξτρα λογο του σερβις?

νομίζω πάει 6 μήνες από την επισκευή. Ρώτα το για καλό ή για κακό
Δημοσ.

καποιες φορες η εγγυηση συνεχιζει απο εκει μου εμεινε αλλα παιρνεις καποια εγγυηση για το ανταλλακτικο το ιδιο για 6 μηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...