akatikitos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Οταν ανοιγη το πσ ξεκιναει ο επεξεργαστης για 1 δευτερολεπτο και μετα σταματαει...και ενω ολα δουλευουν στο πσ ο επεξεργαστης οχι...γτ το κανει αυτο?
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι ο επεξεργαστής έχει το πρόβλημα;
WalkerSW Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Βάζοντας πάλι σε λειτουργία τις αποκρυπτογραφικες μου ικανότητες , εικαζομαι οτι μάλλον μιλάει για τον ανεμιστήρα της ψυκτρας
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αν δεν περιστρέφεται ο ανεμιστήρας της ψύκτρας, ή έχει χαλάσει ο ίδιος, ή δεν τροφοδοτείται άρα ενδέχεται να έχει καεί η μητρική ή το τροφοδοτικό, αλλά λέει ότι ξεκινάει το σύστημα για λίγο.
veteranos123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Πες μας φίλε τι σύστημα έχεις και πιο τροφοδοτικό (watt και μάρκα). Εμένα μου μυρίζει τροφοδοτικό.
akatikitos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αν δεν περιστρέφεται ο ανεμιστήρας της ψύκτρας, ή έχει χαλάσει ο ίδιος, ή δεν τροφοδοτείται άρα ενδέχεται να έχει καεί η μητρική ή το τροφοδοτικό, αλλά λέει ότι ξεκινάει το σύστημα για λίγο. κατι τετοιο πρεπει να εχει γινει
veteranos123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 κατι τετοιο πρεπει να εχει γινει Πες μας τι σύστημα έχεις και πιο τροφοδοτικό (watt και μάρκα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα