Προς το περιεχόμενο

Vampire the Masquerade: Bloodlines mods

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν ήθελα να κάνω κανένα thread από το 2006-7 ressurect είπα να φτιάξω ένα καινούριο γιατί ψάχνω ιδέες για mods. Είπα να το ξαναξεκινήσω για άλλη μια φορά και θέλω ιδέες για mods απο κανέναν που το έπαιξαν τώρα τελευταία.

Για την ώρα λέω να βάλω Final Camarilla Edition ή Unofficial Patch 8.6 + Clan Quest Mod 3

Καμιά άλλη ιδέα;

Υ.Γ. ΑΝ καταφέρω να το κάνω να δουλέψει, είχα ξεχάσει το ότι δεν γουστάρουν τα win7 64

Καλά ναι ποτέ όμως

Επεξ/σία από zeniath
Δημοσ.

Ναι τα έκανα όλα όσα λέει εκείνο το thread και άλλα 500 ακόμα αλλά δεν έπαιξε. Συνεχίζει να κρασάρει μετά τα intros.

Δημοσ.

λες να έδωσα 20ευρώ για παιχνίδι του 2004 (που το έχω τερματίσει 3 φορές) ? Του θείου την 1.2

Δοκιμάζω τώρα την Ultimate Version που λένε ότι είναι το "τελειωμένο game" από το modding community για να δούμε. 

EDIT:

Ohhhhh YEAH το έκανα να παίξει το μπ@στ@ρδο. Μπορεί να μου έβγαλε την πίστη αλλά...  Αν θέλει κανείς και έχει πρόβλημα του λέω πάντως. Ναι το ξέρω είναι παλιό παιχνίδι, ναι έχει άπειρα bugs ΑΛΛΑ παραμένει ένα από τα καλύτερα RPGs που έχουν βγει.

Χώρια ότι παίζω αρκετά PnP Vampire: Dark Ages και έχω όρεξη να το ξανατερματήσω

Δημοσ.

Αφου το εχεις ηδη τερματισει 3 φορες,δεν δοκιμαζεις να το παιξεις με το The Final nights mod?Ειναι απο τους δημιουργους του Camarilla edition και αλλαζει αρκετα πραγματα στο παιχνιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...