Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να φτιάξω αυτό το θέμα, έπειτα από ώρες ψαξίματος, και τελικά επιλογής του συγκεκριμένου κινητού και μιας και δεν είχα δει κάποιο αντίστοιχο post στο forum αποφάσισα να φτιάξω το παρακάτω:

Με το  ποσό που διέθετα λοιπόν για κινητό αποφάσισα να πάρω το παραπάνω LG, άκουγα διάφορα αλλά περισσότερο αρνητικές γνώμες γι' αυτό το κινητό λόγο μονοπύρηνου κυρίως cpu και 512 μνήμης, έχω να πω λοιπόν ότι το κινητό ρολάρει super, ο browser δεν κολλάει όπως πολλοί έλεγαν και γενικά σαν χρήση πρώτης μέρας έμεινα πολύ ευχαριστημένος ειδικά για την τιμή που το πήρα! (158e) Τέλος να σημειώσω ότι ήμουν κάτοχος Samsung Galaxy S Advance (Διπύρηνου στα 1ghz ενώ το optimus είναι μονοπύρηνο στα 1ghz) και δε μπορώ να πω ότι είδα και καμιά διαφορά..

Υ.Γ γενικά έκανα αυτό το post γιατί άκουγα πολλά αρνητικά για το εν λόγο κινητό και είναι κρίμα, είναι value for money ειδικά για τους λάτρεις των μεγάλων και καλών οθονών (4.3 ίντσες )!

Δημοσ.

Μόνο τα χαρακτηριστικά ΔΕΝ λένε τίποτα, υπάρχουν και άλλα κριτήρια που καθιστούν ένα προϊόν καλό ή όχι ( Άσε που τελικά Όλα αυτά τα Specs ζήτημα να τα χρησιμοποιεί το 5% των Χρηστών ) . Το πάθαμε και μάθαμε….

To Lg είναι μία χαρά.

Δημοσ.

Μόνο τα χαρακτηριστικά ΔΕΝ λένε τίποτα, υπάρχουν και άλλα κριτήρια που καθιστούν ένα προϊόν καλό ή όχι ( Άσε που τελικά Όλα αυτά τα Specs ζήτημα να τα χρησιμοποιεί το 5% των Χρηστών ) . Το πάθαμε και μάθαμε….

To Lg είναι μία χαρά.

Έχεις δίκιο απλά το παρουσίαζαν σαν σαβούρα ένα πράγμα ρε παιδί μου  :P

• Like 1
Δημοσ.

Γενικος ολοι μας εχουμε μια τάση να απαξιώνουμε - ισοπεδόνουμε πολλά πράγματα....

εε ναι αν δεν είναι galaxy s3 ή iphone 4s και πάνω είναι σαβούρα  :-D

Δημοσ.

εε ναι αν δεν είναι galaxy s3 ή iphone 4s και πάνω είναι σαβούρα  :-D

χαχαχα... και εγω ετσι ημουν ενα διαστημα αλλα τωρα την βγαζω με ενα defy mini και παρατηρησα οτι οσο λιγοτερα specs τοσο λιγοτερες απαιτησεις εχεις, και τοσο πιο ευχαριστημενος εισαι! χαχα...

• Like 3
Δημοσ.

χαχαχα... και εγω ετσι ημουν ενα διαστημα αλλα τωρα την βγαζω με ενα defy mini και παρατηρησα οτι οσο λιγοτερα specs τοσο λιγοτερες απαιτησεις εχεις, και τοσο πιο ευχαριστημενος εισαι! χαχα...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, τα dual core περισσότερο μπαταρία τρώνε πιστεύω παρά τη δουλειά που κάνουν..

Δημοσ.

Καπως έτσι είναι τελικά...

Διαφορές Υπάρχουν και είναι το μόνο σύγουρο....ομως τελικα τα πράγματα είναι απλά...

Δημοσ.

Καπως έτσι είναι τελικά...

Διαφορές Υπάρχουν και είναι το μόνο σύγουρο....ομως τελικα τα πράγματα είναι απλά...

Σίγουρα υπάρχουν κάποιες διαφορές αλλά όπως είπες και εσύ τα πράγματα είναι απλά, δε βρίσκω το λόγο βασικά να δώσεις 500-600 ευρώ ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να κάνεις τη δουλειά σου με ένα mid-range κινητό με καλά specs..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, αγόρασα lg optimus l7 p700 ,μου κολλάει πάρα πολύ και παρατήρησα ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές που κατεβάζεις στην κάρτα sd,υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιο πρόγραμμα ίσως να τα μεταφέρω στην κάρτα sd; Μήπως  το κινητό δεν υποστηρίζει τις μεταφορές εφαρμογών στην κάρτα;

Επισης πως μπορω να κανω αναβαθμιση το κινητο lg optimus l7 p700 απο 4.1.2 στην πιο καινούργια εκδοσή που υπαρχειι;;

Δημοσ.

Δεν υπηρχε κανενας λογος να αγορασεις τωρα το p700, με τα ιδια λεφτα θα μπορουσες να παρεις το πιο καινουργιο p710 που ειναι καλυτερο...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, αγόρασα lg optimus l7 p700 ,μου κολλάει πάρα πολύ και παρατήρησα ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές που κατεβάζεις στην κάρτα sd,υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιο πρόγραμμα ίσως να τα μεταφέρω στην κάρτα sd; Μήπως  το κινητό δεν υποστηρίζει τις μεταφορές εφαρμογών στην κάρτα;

Επισης πως μπορω να κανω αναβαθμιση το κινητο lg optimus l7 p700 απο 4.1.2 στην πιο καινούργια εκδοσή που υπαρχειι;;

για τις εφαρμογές δε ξερω αλλά για πιο καινούργιο λειτουργικό μπες στο www.xda-developers.com και ψάξε μπας και υπάρχει κάτι..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυυ για τ προηγουμενα σχολιαα.. να ρωτησω κατι ακομα οταν κανεις αναβαθμιση, αν μεταφερεις τις επαφες στην καρτα sim μπορουν να χαθουν...;;;;;

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυυ για τ προηγουμενα σχολιαα.. να ρωτησω κατι ακομα οταν κανεις αναβαθμιση, αν μεταφερεις τις επαφες στην καρτα sim μπορουν να χαθουν...;;;;;

δε νομιζω φιλε μου, εγω θα σου προτεινα μια λυση που μου εχει λυσει κυριολεκτικα τα χερια τα τελευταια χρονια, μεταφορα επαφων στο gmail η το hotmail και εχεις το κεφαλι σου ησυχο, οποτε θες να κανεις add μια επαφη, πας στο site την φτιαχνεις και απλα με εναν συγχρονισμο περνιεται στο κινητο σου με τη προυποθεση να εχεις internet βεβαια αλλα εμενα προσωπικα με εχει βοηθησει παρα πολυ οποτε δεν ανησυχω ουτε για το αμα τις χασω απο το κινητο ουτε τιποτα, ασε που δε χρειαζεται οποτε αλλαζεις κινητο να ξανα φτιαχνεις η να μεταφερεις, με εναν απλο συγχρονισμο μεσα σε λιγα λεπτα εισαι κομπλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...