Προς το περιεχόμενο

Αγορα....Samsung Galaxy Nexus (I9250)...αξιζει..??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αξιζει να αγορασει καποιος αυτη την στιγμη το nexus..??μου κανει εντυπωση η τιμη του που ειναι στα 330 περιπου κ δεν λεει να πεσει....θεωρειται ξεπερασμενο σαν τηλεφωνο σε σχεση με τα νεα τηλεφωνα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη..??

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ το πήρα πριν από 4-5 μήνες περίπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Βέβαια το πήρα μέσω επιδότησης και έδωσα μόνο 30 ευρώ οπότε ήταν η καλύτερη επιλογή μου για την συγκεκριμένη περίοδο...

Αν το παίρνεις μέσω επιδότησης και σου ρίχνει και άλλο την τιμή είναι μια χαρά επιλογή..

Όλα εξαρτώνται από το budget σου και τις απαιτήσεις σου...

Πως σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιδοτησεις τελος δυστυχως....η συνδεση κοπηκε κ εγινε καρτα...!κ μεταχειρισμενα που ψαχνω ειναι ελαχιστα πραγμα που δειχνει οτι στεκεται ακομα σαν κινητο παρολο που βγηκε τελη του 11...κ γενικα δεν εχω ακουσει κ πολλα παραπονα σαν συσκευη...ασε που παιρνει ολες τις αναβαθμισεις πρωτα απ'ολα..!ετσι δεν ειναι..? 

Φίλε μου εγώ το πήρα πριν από 4-5 μήνες περίπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Βέβαια το πήρα μέσω επιδότησης και έδωσα μόνο 30 ευρώ οπότε ήταν η καλύτερη επιλογή μου για την συγκεκριμένη περίοδο...

Αν το παίρνεις μέσω επιδότησης και σου ρίχνει και άλλο την τιμή είναι μια χαρά επιλογή..

Όλα εξαρτώνται από το budget σου και τις απαιτήσεις σου...

Πως σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις;;;

Επεξ/σία από jimcat
Δημοσ.

Όντως εγώ δέχτηκα την τελευταία αναβάθμιση σε Android 4.2 πριν από μερικές εβδομάδες...

Παράπονα σε γενικές γραμμές δεν έχω από τη συσκευή και το λειτουργικό της, τα όποια κολλήματα μου έχει παρουσιάσει οφείλονται στην ιδιαίτερα βαριά χρήση που της κάνω....

Δημοσ.

Απ'οτι καταλαβα αξιζει...θα περιμενω μπας κ βρω καμια προσφορα....ευχαριστω για τις απαντησεις σας..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...