Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αποφασισα να αγορασω καινουρια καρτα για να ειμαι καλυμενος με το ολο συστημα.

Απο την msi 5770 hawk που εχω τωρα να την αναβαθμησω με την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513595  . Αξιζει τα λεφτα της? Θελω τη γνωμη σας παρακαλω αμα την χρησιμοποιει καποιος. Δεν θελω να διαθεσω περισσοτερα λεφτα ..

Χαρακτηριστικα Η/Υ

Intel i5 3330 3.0gz

Msi radeon 5770 1gb

Mobo asrock zh77 pro 3

thermaltake 650 W

8gb corsair xms3

Δημοσ.

παραξενο ενω εγραψα τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη δεν τα εμφανισε.

i5 3300 3Ghz

asrock zh77 pro 3

thermaltake 650 W

8 gb corsair xms3

δεν θελω να δωσω περισοτερα απο 160 ευρω. Αν καποιοσ εχει αυτην την καρτα και την εχει δοκιμασει ασ μου πει την γνωμη του αν αξιζει τα λεφτα της. στο μελλον δλδ σε 2 μηνες θα συνδεσω τον υπολογιστη σε μια τηλεοραση 21΄΄ οποτε η οθονη που εχω τωρα δεν θα την χρησιμοποιω

Δημοσ.

εχω μια οθονη 19 ιντσες 1280Χ1024 αλλα οπως ειπα θα το συνδεσω σε τηλεοραση. Απο παιχνιδια οτι κατσει δεν εχω συγκεκριμενο απλά επειδη ειμαι λιγο μανιακος θελω να τα τρεχω αρκετα καλα. Εχει διαφορα αυτη η καρτα με αυτην που προτεινα εγω?

Δημοσ.

Στα 160€ παίρνεις μια 7850 1GB ή σε μια πιο φθηνή λύση μια 7790 στα 145€ που είναι λίγο πιο αργεί από την 7850. Πάντως η 650Ti στα 163 δεν αξίζει.

Δημοσ.

Δε μας λες ποια είναι η τηλεόραση όμως ώστε να σε βοηθήσουμε να μην πετάξεις τσάμπα χρήματα.

Αν είναι 1366*768 δεν ξέρω αν αξίζει να πας σε 7850.

Δημοσ.

Μπορεί για μικρές αναλύσεις, κάποιες κάρτες να είναι overkill αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι overkill και σε βάθος χρόνου. Οι απαιτήσεις στα γραφικά των παιχνιδιών ολοένα και αυξάνονται οπότε το να είναι μια κάρτα overkill (μιλώντας πάντα εντός του budget που διαθέτει κάποιος και όχι να κάνει υπερβαση) δίνει χρόνο ζωής. Κατά την δική μου γνώμη πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...