Panozz Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Παιδιά καλησπέρα, έχω την Samsung le32r86bd, http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMLE32R86BD-SAMSUNG-LE32R86BD.htm, και αγόρασα τον αποκωδικοποιητή της Neotion, http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807404, ο οποίος αναφέρει ότι η εν λόγω 32άρα είναι στη λίστα συμβατών τηλεοράσεων. Τα αποτελέσματα ήταν όμως απογοητευτικά, με κανάλια να χάνονται, άλλα να παίζει μόνο ο ήχος και άλλα να μην εμφανίζονται καν στη λίστα. Υπάρχει ίσως κάποιος τρόπος να διορθωθεί οτιδήποτε, κάποιο firmware update ή κάτι άλλο ή απλώς να επιστρέψω την κάρτα και να παρατήσω την τηλεόραση ως έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panozz Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Κάποιος να ξέρει κάτι να με βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Οι κάρτες τις Neotion ακόμα και εαν αναφέρουν συμβατότητα με μια tv δεν ειναι σίγουρο οτι θα λειτουργήσουν απροβλημάτιστα. Η πλειοψηφία μάλιστα των καταναλωτών που την έχουν ειναι απογοητευμένοι. Μαλιστα η κάρτα αυτη δεν ειναι ικανη για αναπαραγωγή HD σήματος (πχ ERT HD). Η πιο ασφαλής λύση ειναι εξωτερικός αποκωδικοποιητής DVB-T Mpeg4 με HDMI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panozz Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Σευχαριστω πολυ φίλε μου, άρα επιστρέφω τη καρτα δεν μπορω να κανω τίποτα και αναγκαστικά εξωτερικος αποκωδικοποιητής; Σευχαριστω πολυ φίλε μου, άρα επιστρέφω τη καρτα δεν μπορω να κανω τίποτα και αναγκαστικά εξωτερικος αποκωδικοποιητής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ακριβως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα