Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντυπωσιακή η πρώτη συσκευή που δείχνει. Η μονη χρησιμότητα που μου έρχεται όμως είναι το οτι δεν θα σπάνε οι οθόνες!!! :P :P

Δημοσ.

Μάλλον κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού πριν τους πιάσει στον ύπνο η εταιρία του Μήλου..

Loool... ναι, ναι, με το που σκέφτεσαι την apple, σου έρχεται αμέσως η λέξη πρωτοπορία. Άσε μας ρε φίλε, που θα πατεντάρει και την κλανιά σε λίγο έτσι όπως πάει η μηλοεταιρία. Οι άλλες την έχουν αφήσει πίσω. Καλά για τα desktop δεν το συζητώ, 5% μερίδιο έχει (και πολύ λέω) (γι΄ αυτό κι εξάλλου μετέφερε τους προγραμματιστές του OS X στο iOS που έχει περισσότερο μερίδιο. Αν το έκανε αυτό καμία άλλη εταιρία, θα κράζατε σαν να μην υπάρχει αύριο) και στα tablets-smartphone τρώει τη σκόνη της google. Με λίγα λόγια πουθενά δεν είναι κυρίαρχος. Αν δεν αλλάξει τακτική, τη βλέπω σε πολύ δύσκολη θέση.

Όσο για τις οθόνες. Πιο ανθεκτικές χρειαζόμαστε, όχι ελαστικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τελευταιο στιγμιοτυπο που βγαινει η οθονη απο ενα ¨ραβδακι" ειναι απιστευτο να κουβαλας κινητο η ταμπλετ τυλιγμενο σε μεγε8ος στυλο

Επεξ/σία από sabrewulf
  • Like 1
Δημοσ.

το τελταυαιο στιγμιοτυπο που βγαινει η οθονη απο ενα ¨ραβδακι" ειναι απιστευτο να κουβαλας κινητο η ταμπλετ τυλιγμενο σε μεγε8ος στυλο

Αυτό όντως θα ήταν τέλειο, αλλά αργούμε πολύυυυυυυ ακόμα. Για την ώρα, θα φάμε στη μάτα τις ειδοποιήσεις που θα μπορούν να τις διαβάζουν και γύρω μας.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Tελικά η κόντρα εντυπώσεων μεταξύ τους ,μπορεί να βγει σε καλό</p>

Ναι και μετά απο μερικά χρόνια να μάθουμε ότι αυτές οι εταιρείες κάνανε συμφωνίες εις βάρος μας ...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Το επόμενο βήμα της πρωτοποριακής apple είναι να κάνει το κινητό pa-tenta αφού λατρεύει αυτό τον όρο. Θα πατάς το κουμπί και θα ανοίγει μια τέντα (πα-τέντα) για να μην μας στραβώνει ο ήλιος όταν βλέπουμε το κινητό μας...   Θυμάμαι  το 1996 το πρώτο μου κινητό motorola που ήταν τόσο βαρύ που το έβαζες το καλοκαίρι στην πετσέτα θαλάσσης για να μην στην πάρει ο αέρας. Από τότε έχω παρακολουθήσει όλη την εξελικτική πορεία αυτής της καταπληκτικής συσκευής. Αυτό που έχω να πω είναι πως αυτή την εποχή τα κινητά έχουν χάσει τον παραδοσιακό τους ρόλο σαν συσκευές προφορικής επικοινωνίας και προσανατολίζονται περισσότερο σε φορητή ψυχαγωγία και όχι μόνο. Χωρίς να είμαι υπέρμαχος της apple, πέρα από ότι προσφέρει ένα iphone μπορεί με τον κατάλληλο αντάπτορα να μετατραπεί σε ιατρική συσκευή που μετράει πίεση- παλμούς καρδιάς ή ακόμα και ζάχαρο... Αυτό από μόνο του για πολλούς ανθρώπους είναι καινοτομία, άσχετα αν δεν σχετίζεται με γραφικά ή οθόνες... Όλοι οι πιτσιρικάδες των 80s ζηλέψαμε τον  ιππότη της ασφάλτου που μίλαγε στο κινητό του ρολόι και επικοινωνούσε με το αυτοκίνητο του και αυτό πιστεύω πως θα είναι το μέλλον της τεχνολογίας που θα προσφέρει ουσιαστική επανάσταση. Η τεχνητή νοημοσύνη. Να μπορούν δλδ οι συσκευές να αλληλοεπιδρουν με το περιβάλλον τους... Ως τότε όσες καμπύλες, άθραυστες, διάφανες, αόρατες κτλ οθόνες και αν βγουν δεν νομίζω να καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων.. 

• Like 3
Δημοσ.

H LG παντα πρηγειται στις ανακοινωσεις αλλα επεται στην κυκλοφορια των προιοντων της, γι αυτο μετα εχουν καθοδικη πορεια οι τιμες τους για να συμβαδισουν με την υπολοιπη αγορα

Καλες οι ανακοινωσεις, αλλα αυτο που θελουμε ειναι να γινονται εμπορικα διαθεσιμα τα προιοντα της LG νωριτερα

Δημοσ.

Το επόμενο βήμα της πρωτοποριακής apple είναι να κάνει το κινητό pa-tenta αφού λατρεύει αυτό τον όρο. Θα πατάς το κουμπί και θα ανοίγει μια τέντα (πα-τέντα) για να μην μας στραβώνει ο ήλιος όταν βλέπουμε το κινητό μας...   Θυμάμαι  το 1996 το πρώτο μου κινητό motorola που ήταν τόσο βαρύ που το έβαζες το καλοκαίρι στην πετσέτα θαλάσσης για να μην στην πάρει ο αέρας. Από τότε έχω παρακολουθήσει όλη την εξελικτική πορεία αυτής της καταπληκτικής συσκευής. Αυτό που έχω να πω είναι πως αυτή την εποχή τα κινητά έχουν χάσει τον παραδοσιακό τους ρόλο σαν συσκευές προφορικής επικοινωνίας και προσανατολίζονται περισσότερο σε φορητή ψυχαγωγία και όχι μόνο. Χωρίς να είμαι υπέρμαχος της apple, πέρα από ότι προσφέρει ένα iphone μπορεί με τον κατάλληλο αντάπτορα να μετατραπεί σε ιατρική συσκευή που μετράει πίεση- παλμούς καρδιάς ή ακόμα και ζάχαρο... Αυτό από μόνο του για πολλούς ανθρώπους είναι καινοτομία, άσχετα αν δεν σχετίζεται με γραφικά ή οθόνες... Όλοι οι πιτσιρικάδες των 80s ζηλέψαμε τον  ιππότη της ασφάλτου που μίλαγε στο κινητό του ρολόι και επικοινωνούσε με το αυτοκίνητο του και αυτό πιστεύω πως θα είναι το μέλλον της τεχνολογίας που θα προσφέρει ουσιαστική επανάσταση. Η τεχνητή νοημοσύνη. Να μπορούν δλδ οι συσκευές να αλληλοεπιδρουν με το περιβάλλον τους... Ως τότε όσες καμπύλες, άθραυστες, διάφανες, αόρατες κτλ οθόνες και αν βγουν δεν νομίζω να καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων.. 

+100000

Δημοσ.

Η Apple θα βγάλει πρώτη, σωστό προϊόν με εύκαμπτη οθόνη.

Και μετά οι άλλοι θα αντιγράψουν, κλασικά

Ναι γιατι κλασικα η apple φτιαχνει μονη της,τις οθονες και οτιδηποτε αλλο hardware φορανε οι μηλοσυσκευες της. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...