C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 παιδια σκεφτομαι να παρω αυριο αυτο το κουτι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33164&cat=1 Πως το βλεπετε αξιζει? Υ.Γ Εχω τη μητρική gigabyte Z77m d3h http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Z77M-D3H-s-1155-Z77-DDR3-HDMI.htm ταιριαζει ετσι? ευχαριστω!
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Οπότε το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής; Ποιο κουτί έχεις τώρα;
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Οπότε το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής; Ποιο κουτί έχεις τώρα; ναι αυτο της υπογραφης! τωρα εχω ενα turbo-x celebrus III
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μάλιστα. Και γιατί θες να το αλλάξεις; Με ποιες αφορμές εννοώ.
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 γενικα μου φαινεται καπως μικρο και το τροφοδοτικο ειναι πανω...
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες/θόρυβο/χώρους;
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες/θόρυβο; κοιτα με τη καρτα γραφικων που εχω, οταν παιζω ζεστενεται παρα πολυ και οταν ελεγχω το κουτι ειναι λιγο σαν να παιρνει φωτια! Ασε που γενικα κανει και θορυβο παραξενο η καρτα ;/
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ναι, μίλα και με αριθμούς αν θες να καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται. Μπορείς να προσδιορίσεις το θόρυβο της κάρτας;
mardukas Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Έχεις παρατηρήσει στην κάρτα γραφικών ,εκτός από τον θόρυβο, κάποιο πρόβλημα στις επιδόσεις στα παιχνίδια? Ό θόρυβος στην κάρτα προκαλείται από τους ανεμιστήρες της κάρτας. Εάν αυτή έχει κάποιο πρόβλημα ή εάν οι ανεμιστήρες της κάρτας έχουν κάποιο πρόβλημα ,τότε και δεν θα δουλεύει σωστά η κάρτα και προκαλεί μεγάλη αύξηση θερμοκρασίας μέσα στο κουτί. Για δες το, μην πας και αγοράζεις τσαμπα κουτι κ συνεχίσεις να χεις προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα