InTheEnd Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ανοιγει το PC και εκει που μπαινουν τα Windows,του βγάζει μαυρη οθονη! Τι λετε να εχει συμβει?
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Απλά μαύρη οθόνη και τίποτ' άλλο; Από τι αποτελείται το σύστημά του; Έχει υποστεί overclocking; Έχετε κάνει Clear CMOS; Δοκιμάσατε άλλη κάρτα γραφικών;
sarpan Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Επισης ο ηχος της εναρξης των Windows ακουγεται κανονικα?
mikegad Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Κάνε clear cmos όπως σου λέει και ο φίλος παραπάνω. Αν δεν...μπορεί να είναι από οτιδήποτε ,με βασικό ύποπτο κατά την γνώμη μου τον δίσκο
InTheEnd Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Τι ειναι το clear cmos και πώς γίνεται ? Δεν ξέρω από τι αποτελείτε το σύστημα του,όσο για τον ήχο δεν ξέρω θα τον ρωτήσω.Οχι δεν έχουμε δοκιμάσει τίποτα,σήμερα το βρήκα το παλικάρι στο δρόμο και θα πάω αύριο από εκεί να το δω.Overclock δεν έχει κάνει,τον υπολογιστή τον χρησιμοποιεί για απλή χρήση. Internet και παίζει και Lineage 2 τίποτα άλλο.
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Είναι κάτι σα reset του BIOS. Μπορείς να το κάνεις βγάζοντας τη μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα και επανατοποθετώντας την.
InTheEnd Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δεν το εχω ξανα κάνει, παθαίνει τίποτα? ο.Ο
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Γίνεται απλά reset του BIOS, κάτι σαν επαναφορά αρχικών/εργοστασιακών ρυθμίσεων. Να πάθει κάτι, δεν παθαίνει, το πολύ να χρειαστεί να κάνει επαναρύθμιση ανάλογα με τις προτιμήσεις του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα