Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεταξύ των δύο κουτιών το z5 πέρα από καλύτερη ποιότητα κατασκευής, έχει περισσότερα και καλύτερα φίλτρα σκόνης, περισσότερους προεγκατεστημένους ανεμιστήρες, αρκετό χώρο για διαχείριση καλωδίων, συρταρωτές θέσεις για δίσκους, καλύτερο fan controller και άλλα..

Βασικά δεν βλέπω κάπου να υπερέχει το aerocool πέραν της τουλάχιστον αμφισβητήσιμης "αισθητικής"

• Like 1
Δημοσ.

Αργότερα εννοώ, που θα κάνεις ολική αναβάθμιση.

Α γι'αυτό θέλω μεγάλο κουτί, έχω σκεφτεί το obsidian της corsair! Εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές και απλό, λιτό και απέριτο!

Χωρίς πολλές φανφάρες! tongue.png

Θες να σου πω αναλυτικά το μελλοντικό σύστημα;

Μεταξύ των δύο κουτιών το z5 πέρα από καλύτερη ποιότητα κατασκευής, έχει περισσότερα και καλύτερα φίλτρα σκόνης, περισσότερους προεγκατεστημένους ανεμιστήρες, αρκετό χώρο για διαχείριση καλωδίων, συρταρωτές θέσεις για δίσκους, καλύτερο fan controller και άλλα..

Βασικά δεν βλέπω κάπου να υπερέχει το aerocool πέραν της τουλάχιστον αμφισβητήσιμης "αισθητικής"

Οπότε μπορεί να προτιμήσω το z5......

Δημοσ.

Μήπως να γλυτώσεις κάποια χρήματα τότε μακροπρόθεσμα, μαζεύοντας χρήματα για κάτι καλύτερο, μια και καλή;

Ίσως και να έχεις δίκιο... Πάντως έχω αρκετές επιλογές χάρη στις απαντήσεις σας και όλες τεκμηριωμένες...  :-)

Δημοσ.

Ε δε μπορούσες να μη σχολιάσεις, δεν αλλάζει ο Μανωλιός...

Καλύτερη ποιότητα κατασκευής δε θα την έλεγα. Φίλτρα σκόνης ΟΚ, πάσο.

1 fan παραπάνω έχει, σιγά τα ωά... Το Aerocool όμως χωράει πολύ περισσότερα συνολικά.

Αρκετό χώρο για cable management έχει και το Aerocool...

Οι συρταρωτές θέσεις για δίσκους δεν βολεύουν όλους μας κι επίσης συνολικά το Aerocool χωράει τους διπλάσιους...

Το Aerocool χωράει πολύ μεγαλύτερες gpus απ' το Zalman...

Εγώ πάλι βασικά βλέπω να υπερέχει το Aerocool σε αρκετά και φυσικά εκτός της πιο επιθετικής και όχι ''τουλάχιστον αμφισβητήσιμης'' σχεδίασης. Αν δεν αρέσει σε σένα, μη κατακρίνεις εμένα και τον φίλο που ήδη δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι είναι όμορφο στα μάτια μας. Μην επιβάλλεις με τέτοιο τρόπο.

Για να μη λέμε κι ότι θέλουμε εν τέλει.

Δημοσ.

Ας μιλήσω και εγώ μιας και έπεσα σε θέμα που το έχω λίγο.

Θα συμφωνήσω με τον phanispal. Μην κάνεις το λάθος να πληρώσεις το φτηνό, ακριβότερο του ακριβού.

Το κουτί μαζί με το τροφοδοτικό και την οθόνη μένουν, όλα τα άλλα πάνε και έρχονται.

Αν αυτή τη στιγμή δεν έχεις θέμα θερμοκρασιών εξαιτίας στριμόκ0λου κουτιού, αλλά απλά είναι το "θέλω αλλαγή" κάνε υπομονή και πάρε κάτι που θα το πληρώσεις μία και έξω.

Και όταν έρθει η ώρα της αλλαγής -σε λίγο καιρό- τότε το ξανασυζητάς.

Το να δώσεις τώρα 60ευρώ σαν προσωρινή λύση όπως αναφέρεις δε το λες επένδυση αλλά σπατάλη.

Η γνώμη μου λοιπόν ή πας εξαρχής σε κάτι καλό ή μένεις ως έχεις μέχρι να μαζέψεις τα άτιμα γκαφρά.

• Like 3
Δημοσ.

Ε δε μπορούσες να μη σχολιάσεις, δεν αλλάζει ο Μανωλιός...

Καλύτερη ποιότητα κατασκευής δε θα την έλεγα. Φίλτρα σκόνης ΟΚ, πάσο.

1 fan παραπάνω έχει, σιγά τα ωά... Το Aerocool όμως χωράει πολύ περισσότερα συνολικά.

Αρκετό χώρο για cable management έχει και το Aerocool...

Οι συρταρωτές θέσεις για δίσκους δεν βολεύουν όλους μας κι επίσης συνολικά το Aerocool χωράει περισσότερους...

Το Aerocool χωράει πολύ μεγαλύτερες gpus απ' το Zalman...

Εγώ πάλι βασικά βλέπω να υπερέχει το Aerocool σε αρκετά και φυσικά εκτός της πιο επιθετικής και όχι ''τουλάχιστον αμφισβητήσιμης'' σχεδίασης. Αν δεν αρέσει σε σένα, μη κατακρίνεις εμένα και τον φίλο που ήδη δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι είναι όμορφο στα μάτια μας. Μην επιβάλλεις με τέτοιο τρόπο.

Για να μη λέμε κι ότι θέλουμε εν τέλει.

Το τι σας αρέσει τι σχέση έχει με το ποιό κουτί είναι καλύτερο?

Μεγαλύτερες gpus από 33 εκατοστά γιατί να χωραει, ποιά θα βάλει?

1 φαν παραπάνω σιγά τα ωά? Ε αφού τον έχει τι να κάνουμε, να τον βγάλουμε για να χαρείς?

Για το cable management, τον χώρο και τα υπολοιπα:

Dangerous fan controller

Flimsy panels and top vents

Not much space for wire management

Ας διαβάζουμε και κανα review για να μη λέμε ό,τι θέλουμε...

Όντως έχει δυνατότητες για τα λεφτά του το aerocool αλλά δεν παύει να είναι πλαστικούρα.

Το ότι δεν βολεύουν οι συρταρωτοί δίσκοι καινούρια ανακάλυψη πρέπει να είναι.

Μπας και το έχεις το κουτί και βγήκες να το υπερασπιστείς? Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω το λογύδριο.

Δημοσ.

επειδή πολλά λέγονται , χωρίς όμως σοβαρά στοιχεια.... να  βαλω και εγώ το λιθαρακι μου στις γνώμες περι predator X1 που έπεσε πρόσφατα στην υποληψη μου ψαχνοντας ένα φθηνο αξιολογο κουτι...

Μπορει φαινομενικα να παρέχει πολλα , υπαρχει όμως ένα μεγαλο αλλά... που φαίνεται στο παρακάτο αξιοπιστο review...

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2012/10/05/aerocool-x-predator-x1-review/3

Ειναι απλα τραγικό στο θέμα θερμοκρασίων.....

Στην κατηγορία του και στην τιμή του υπάρχουν πολύ πιο δροσερα κουτια.... Βλεπε Antec One , Fractal Core 3000 κ.α. 

Δημοσ.

@demon lord: συμφωνώ με phanispal, suleiman και karmen...περίμενε να μαζέψεις λεφτά για να πάρεις κάτι καλύτερο και να σου έρθει εν τέλη πιο οικονομικά...

Δημοσ.

επειδή πολλά λέγονται , χωρίς όμως σοβαρά στοιχεια.... να  βαλω και εγώ το λιθαρακι μου στις γνώμες περι predator X1 που έπεσε πρόσφατα στην υποληψη μου ψαχνοντας ένα φθηνο αξιολογο κουτι...

Μπορει φαινομενικα να παρέχει πολλα , υπαρχει όμως ένα μεγαλο αλλά... που φαίνεται στο παρακάτο αξιοπιστο review...

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2012/10/05/aerocool-x-predator-x1-review/3

Ειναι απλα τραγικό στο θέμα θερμοκρασίων.....

Στην κατηγορία του και στην τιμή του υπάρχουν πολύ πιο δροσερα κουτια.... Βλεπε Antec One , Fractal Core 3000 κ.α. 

μηπως εισαι λιγο υπερβολικος; τι το κακο ή παραξενο εχουν οι θερμοκρασιες που δινει αυτο το review αν θεωρησουμε οτι ειναι αξιοπιστο;

ή μηπως ειναι καλυτερο κουτι καποιο που για να πετυχει καλυτερες θερμοκρασιες ερχεται εφοδιασμενο απο το εργοστασιο με ενα σωρο ανεμιστηρακια που γυρνανε στο θεο; γιατι βλεπω κατι κουτια να φιγουραρουν στις πρωτες θεσεις και να λεει σε παρενθεση maximun speed..

αν ειναι να σου παιρνει τα αυτια καλυτερα να φτασει ο επεξεργαστης σου στους 50 και 60, δε θα παθει κατι.. 

• Like 2
Δημοσ.

μηπως εισαι λιγο υπερβολικος; τι το κακο ή παραξενο εχουν οι θερμοκρασιες που δινει αυτο το review αν θεωρησουμε οτι ειναι αξιοπιστο;

ή μηπως ειναι καλυτερο κουτι καποιο που για να πετυχει καλυτερες θερμοκρασιες ερχεται εφοδιασμενο απο το εργοστασιο με ενα σωρο ανεμιστηρακια που γυρνανε στο θεο; γιατι βλεπω κατι κουτια να φιγουραρουν στις πρωτες θεσεις και να λεει σε παρενθεση maximun speed..

αν ειναι να σου παιρνει τα αυτια καλυτερα να φτασει ο επεξεργαστης σου στους 50 και 60, δε θα παθει κατι.. 

Κανε ενα κόπο και διάβασε κανένα review του antec one που είναι στην ίδια κατηγορία με το Χ1 και θα καταλάβεις γτ οι θερμοκρασίες του Χ1 είναι τραγικές.

Ούτε εγω το περίμενα να τα παει τόσο άσχημα διότι φαίνεται να είναι καλό σχεδιασμένο αλλά τελικά απογοητεύει. Και το πρόβλημα με τις temps το αναφέρουν και σε αλλά review.

Btw οι θερμοκρασίες που βλέπεις στο review είναι delta δλδ διάφορα από την θερμοκρασία δωματίου οπότε όπου βλέπεις 60 εσυ υπολογίζεις 80 πραγματική θερμοκρασία.

Δημοσ.

δε ξεκιναω να διαβασω γιατι βλεπω το haf xm (το οποιο ειναι ουσιαστικα εξελιξη του κουτιου μου) στο πατο και βλεπω πανω πανω θεοκλειστα κουτια με φουρφουρακια στο θεο σα το SilverStone FT02R-W.. 

δε διαφωνω οτι το κουτι που υποστηριζεις ειναι καλυτερο, απλα λεω οτι ακομα  και με βαση το bit-tech (που κλοκαρει τον i7 στα 3.4 με 1.3V  :shock:  ) το αλλο δεν εχει κακες θερμοκρασιες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...