stamosP Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Έχω ένα Samsung Galaxy Tab 10.1 3g.Έως τώρα το χρησιμοποιούσα μόνο με το wifi. Όμως έκανα μια σύνδεση με την Windκαι τώρα έχω 350 Mb το μήνα σε ίντερνετ. Το κινητό μου έχει μικρή οθόνη και δεν βολεύει. Για να μην βγάζω και βάζω την sim συνέχεια προσπάθησα να βρω τρόπο να χρησιμοπιώ το κινητό μου σαν modem μέσω bluetooth (nokia 5700) πράγμα που γίνεται στο pc αλλά τζίφος. Ξέρει κανείς πως θα μπορούσα να το κάνω χωρίς να αναγκαστώ να πάρω άλλο κινητό;
timicious Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 πάρε καλύτερα ένα φθηνό smartphone και κάνε tethering
stamosP Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Επειδή όπως είχα ήδη αναφέρει δεν ήθελα να αγοράσω και άλλο κινητό, συνέχισα τις έρευνες και τελικά τα κατάφερα. Για όσους μπορεί να ενδιαφέρονται, χρησιμοποίησα το πρόγραμμα BlueVPN (υπάρχει στο Playstore και είναι free). Αυτό λοιπόν το πρόγραμμα δημιουργεί την σύνδεση με το κινητό μου μέσω bluetooth και μεταφέρει την σύνδεση στο tablet. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εισαγωγή του server name (gint.b-online.gr είναι ο server της Wind) στις ρυθμίσεις του. 1
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 το server name που το βρηκες; με ενδιαφερει κ εμενα που εχω κοσμοτε!
Zapee995 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Απο το Νοκια πως στελνεις τη συνδεση? Εχει προγραμμα για αυτη τη δουλεια?
stamosP Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Τον server τον βρήκα από τα settings του NOKIA τα οποία είχαν μπεί αυτόματα από την SIM. Στο NOKIA δεν χρειάζεται καμιά ρύθμιση. Απλώς έχω ανοιχτό το bluetooth και την χρήση data.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα