Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σας θα ηθελα την γνωμη σας οπως αναφερω και στο θεμα για αγορα laptop για game..εχω βρει καποια ομως δεν γνοριζω πολλα απο laptops και θα ηθελα την γνωμη οποιου γνωριζει...

Μιας και ασχολούμαι πάντα με laptot σκέφτηκα να κάνω το μεγάλο βήμα να δώσω ένα σημαντικό ποσο και να πάρω το παρακάτω μηχάνημα http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade που λογικά θα κάνει δουλειά όμως δεν ξέρω για ποσο καιρό θα αντέξει οποτε σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς και ίσος να έχετε μια καλύτερη πρόταση θέλω κάτι αξιόπιστο και καλο που να σηκώνει τα πάντα από παιχνίδια και σε full ανάλυση και σε higi να μπορεί να τα παίζει άνετα όλα και επίσης η κάρτα γραφικών να είναι ανεξάρτητη.

Eυχαριστώ πολύ και περιμένω απάντησης σας.

Δημοσ.

Αν θέλεις games και έχεις απαιτήσεις παίρνεις desktop. Τα λαπτοπ δεν είναι για gaming και ειδικά αυτό που δείχνεις. Άλλη φάση το τι λένε για να πουλήσουν. Το συγκεκριμένο ούτε τώρα θα κάνει δουλειά, πόσο μάλλον στο μέλλον.

Συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα και άνοιξε νέο θέμα στις αναβαθμίσεις: http://www.insomnia.gr/topic/391825-πρότυπο-φόρμας-αγοράς-αναβάθμισης-υπολογιστή/

Δημοσ.

Θελό αποκλειστικά και μονο laptot δεν με νοιάζουν τα λεφτά απλά θέλω να κάνει δουλειά και να μπορώ να παίξω όλα τα games που κυκλοφορούν και που θα κυκλοφορήσουν για τουλάχιστον 2-3 χρονια

Δημοσ.

Τότε πάρε αυτό που σου είπε ο walkerSW. Mε το πρώτο που έδειξες ούτε τα περσινα δεν θα παίζεις ικανοποιητικά.

Τα σπαει το dell αλλα απο βαρος λεει 5,41kg!! Βαλτο σε μια τσαντα μαζι με φορτιστη ποντικι και κανενα ψιλοπραγματακι ακομα κι εφτασε τα 6kg!!! Φορητος υπολογιστης σου λεει μετα!!!  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Gaming φορητοί φυσικά και υπάρχουν και αναβαθμίζονται και οι κάρτες γραφικών τους και όχι μόνο, έτσι ώστε να αντέξουν 3-4 χρονάκια τουλάχιστον. Αλλά δεν τα λες και "laptop", desktop replacements είναι. Και βαριά τροφοδοτικά έχουν και τα 17ρια είναι ογκώδη μηχανήματα και πολλά καλώδια έχεις αλλά και εξωτερικούς δίσκους με επιπλέον τροφοδοτικά θα χρειαστείς πιθανότατα. Από την άλλη, τα παρατάς όλα εκτός του φορητού και ενός ποντικιού και φεύγεις για το εξοχικό ή το χωριό, κάτι που δε γίνεται με το desktop. Τόσα χρόνια με δυνατά φορητά, αυτά που θεωρώ ως σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι η αθόρυβη λειτουργία τους, η μικρή κατανάλωση και η διακριτική παρουσία τους στο χώρο, ενώ όταν χρειαστεί (αν τα έχω σκάσει πριν) μπορώ να παίξω και τα βαριά παιχνίδια με όλες ή σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις στο max. Εννοείται ότι έχω δίπλα και μια full HD TV αν θέλω να ευχαριστηθώ ακόμα περισσότερο το παιχνίδι ή την ταινία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...