antoniskap Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Γεια σας, φετος τελειωνω προγραμματιστης σε ιδιωτικο ιεκ και σκευτομαι να συνεχισω για μεταπτυχιακο, θα ηθελα να μου προτεινεται εσεις που νομιζεται οτι θα ηταν καλυτερο να κοιταξω, εχω ψαξει σε μερικα πανεπιστιμια και μερικα κολεγια αλλα δεν βρηκα καποιο σε σχεση με προγραμματισμο. Ευχαριστω εκ των προτερων!
V.I.Smirnov Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μεταπτυχιακά έχει, δεν έψαξες καλά. Π.χ. http://mtpx.csd.auth.gr/mtpx/el/curriculum/courses-per-semester Το θέμα είναι ότι αν είσαι απόφοιτος ΙΕΚ δεν πρόκειται να σε δεχθούν - και δικαίως. Αλλά και να σε δέχονταν, μάλλον δεν θα μπορούσες να παρακολουθήσεις τη στάθμη τους.... -
antoniskap Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Το θεμα ειναι οτι μας μαθανε μονο γλωσσες προγραμματισμου και δεν ξερω τιποτε αλλο σχεδον, βασικα δεν περιμενα να με δεχτουν σε πανεπιστιμιο αλλα σκευτομουν κανενα κολεγιο, για να σε παρουν δηνεις εξετασεις η κατι αλλο; Αποστολή από το LG-P350 με τη χρήση Insomnia App
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 δίνεις λεφτά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα σε πάρουν.
antoniskap Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μαλλον αποφασησα να παω σε κολεγιο (αναλογα τα χρηματα) για λιγα χρονια και να δώσω και εκει για μεταπτυχιακο, ευχαριστω πολυ παντως. Αποστολή από το LG-P350 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα