theraccoon Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, Είμαι καινούρια στον προγραμματισμό σε αυτό τον τομέα, ξέρω ήδη κάποια πράγματα γενικά, αλλά τώρα η απορία μου θα σας φανεί γελοία. Θέλω να φτιάξω ένα site, και θέλω να πάρω εικόνες από ένα site με wordpress, αλλά δεν ξέρω πως να κάνω αποθήκευση εικόνων! Ξέρει κανείς μήπως; Επίσης, άμα έχω άλλες απορίες θα τις γράψω εδώ μάλλον για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Τι εννοείς;;Από σελίδα αλλουνού;Δεν σε αφήνει να κάνεις δεξί κλικ και αποθήκευση ως;;; Γενικά πάντα μπορείς να ανοίξεις μια καρτέλα με το http://www.google.gr/imghp? (google εικόνες) και να πετάξεις την εν λόγου εικόνα μέσα στην αναζήτηση,έτσι θα σου βγάλει όσες εκδόσεις της εικόνας βρει για να αποθηκεύσεις κάποια. Και φυσικά μπορείς να ψάξεις και για κάποιο πρόσθετο που να κατεβάζει ακόμα και προστατευμένες εικόνες. https://www.google.gr/search?q=firefox+addon+download+protectet+images&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a#hl=el&safe=off&client=firefox-a&hs=8y0&rls=org.mozilla:el%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=firefox+addon+download+protected+images&oq=firefox+addon+download+protected+images&gs_l=serp.12..0i30.25236.25236.0.27972.1.1.0.0.0.0.195.195.0j1.1.0.crnk_timepromotionb..0.0...1.1.9.psy-ab.wR4tEXfhn2c&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.bGE&fp=a49014e2f60273bd&biw=1280&bih=875
theraccoon Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Οι εικόνες είναι σε στυλ flash, δηλαδή αλλάζουν και είναι προστατυεμένες. Θα δοκιμάσω τη δεύτερη λύση, thanks. Τελικά για όποιον ενδιαφέρεται, ούτε η δεύτερη λύση δούλεψε, απλά έπρεπε να πατήσω αποθήκευση σελίδας ως, και εκεί μου τις αποθήκευσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα