Προς το περιεχόμενο

best vga cooler

gamer hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστώ  και ναι μια χαρά είμαι έβαλα και ένα ανεμιστήρα μέσα στο κουτί να χτυπά τις κάρτες μια χαρά πλέον και πάνω από όλα ήσυχες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερωτηση και αν μπορεις απαντα. Βλεπω εχεις κανει OC τον 3570. Τι ψυκτρα εχεις και τι θερμοκρασιες βλεπεις σε full load??

Το γράφει στην υπογραφή του.

Για θερμοκρασιες θα πρεπει να περιμενεις καμια βδομαδουλα διοτι είναι μπαναρισμένος. 

Το γράφει στην υπογραφή του.

Για θερμοκρασιες θα πρεπει να περιμενεις καμια βδομαδουλα διοτι είναι μπαναρισμένος. 

Χαχαχαχαχα!....δε γελαω με το ban αλλα με τον τροπο που το εξηγησες. Τον ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν ειχε δωσει απαντηση, ειχε εξαφανιστει. Εαν εχεις οντως τον 3570k στα 4.8, οταν επιστρεψεις, θα ηθελα να μαθω για τα temps σου. Thanks.

βασικα αν θυμαμαι δεν ξερω αν εισουν εσυ το παιδι ειχε αναφερει και θερμοκρασια και ρευμα . Παιδια συγνωμη αν χαλαω το τοπικ μπορω να αγορασω τις ψυκτρες τις ασυς ξεχωριστα για καρτες γραφικων?>

Συγνωμη αν δεν σου ειχα απαντησει ειναι γυρω στους 60

με θερμοκρασια δωματιου -5 βαθμους?  τι λες φιλε μου ...πες οτι ειναι τρολ το oc  της υπογραφης σου και σταματα να δουλευεις τον κοσμο...

αλλοι εχουν νερο custom  για να παιζουν μαξ στους 80 και εσυ εχεις 60 με την super noctua ? wtf..... phanispal παρε noctua! και βγαζω την silver arrow να παω και εγω σε noctua..

60 βαθμους στα 4,8 με αερα?

αστον κλασσικα παραπληροφορηση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...