Millennium Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μα και πάλι αντέξαν αρκετά χρόνια ρε παίδες και οι 8800. Και αντέχουν και ακόμα (κάποιες)
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ναι, αλλά παλιότερες σειρές δεν έχουν τέτοιο failure rate.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τι σε νοιάζει η διάρκεια ζωής ρε Φάνη, λες και πρόκειται να κρατήσεις την 7950 10 χρόνια. Σε βλέπω προβληματισμένο από τη στιγμή που είπε ο Ailuros ότι δεν θα έκανε O/C σε μια κάρτα όπως ο Τιτάνας. Εντάξει, ο καθένας έχει τις απόψεις του, εγώ δεν βλέπω το λόγο να μην κάνεις διότι αν πάθει κάτι, θα το πάθει από θερμοκρασίες. Αν είσαι εντάξει με αυτές όπως είπε και ο Qsis, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ναι, αλλά παλιότερες σειρές δεν έχουν τέτοιο failure rate. στις παλιοτερες σειρες αρχιζε συνηθως και τα επαιζε το ανεμιστηρακι και ηταν τοσο παλιες πλεον που τις πετουσες Κοιτα εδω παλιατζουρα δουλευει ομως η μονη καρτα που μου χαλασε εμενα ηταν μια 7900gt και αυτο εγινε πανω στο χρονο
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Όχι, ο «προβληματισμός» μου (που δεν είναι προβληματισμός στην πραγματικότητα) υφίσταται αρκετά πριν το post του Ailurou που λες. Δεν ξέρω, απλά υπάρχει σαν ιδεά στο πίσω μέρος του μυαλού μου, καταλαμβάνοντας ένα πολύ μικρό ποσοστό. Μην πάμε στο άλλο άκρο ότι πιστεύω αυτό το πράγμα.
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 δεν θα έκανε O/C σε μια κάρτα όπως ο Τιτάνας. σε μια τετοια καρτα νομιζω οτι κανεις μας δε θα εκανε, αλλωστε νομιζω οτι ο τιτανας boostαρει μονος του αρκετα αν οι θερμοκρασιες του κουτιου ειναι καλες καπου πρεπει να ειχε παρει το ματι μου οτι ανεβαζει πιο πολυ απο αυτο που ανακοινωνει οποτε δε ξερω αν αξιζει να μπλεξεις κιολας
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Γιατί δεν θα έκανες, επειδή έχει ένα χιλιάρικο ; Και τι έγινε, αν πάθει κάτι, RMA.. Εδώ που τα λέμε, όπως το λες, για Gaming ούτε εγώ κάνω O/C στην 670, αφού μόνη της πιάνει ~1200Mhz με το Boost.
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Γιατί δεν θα έκανες, επειδή έχει ένα χιλιάρικο ; Και τι έγινε, αν πάθει κάτι, RMA.. Εδώ που τα λέμε, όπως το λες, για Gaming ούτε εγώ κάνω O/C στην 670, αφού μόνη της πιάνει ~1200Mhz με το Boost. και για το χιλιαρικο δεν το αρνουμαι , αλλα και για αυτο που λες στη δικη σου περιπτωση με το 1200αρι αν και η δικη μου εδινε το 1100 που της δινω εγω θα την αφηνα στοκ και οχι τοσο για λογους σταθεροτητας , αλλα για να μην ψαχνομαι με ρυθμισεις και τεστ κτλ.. στη δικη σου καρτα με λιγα λογια θα ημουν στοκ αλλα οταν καπου ξερεις οτι μπορεις να ανεβασεις δε θες να το αφησεις να παει χαμενο και φυσικα δεν αναφερομαι για extreme καταστασεις και ρυθμισεις για benchmarks , αλλα για καθημερινα πραγματα θελω αφου τελειωσω να ασχολουμαι για λιγο με τις ρυθμισεις να ανοιγω απλα το pc και να το χρησιμοποιω, οχι να το σκαλιζω ολη την ωρα.. αυτα μια φορα τα κανω για καθε πραγμα και αν υπαρχει η δυνατοτητα (οπως στη καρτα σου που παει 1200) προτιμω να μη τα κανω και καθολου απλα δε θελω να σκεφτομαι οτι υπαρχει τσαμπα δυναμη ανεκμεταλλευτη
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 απλα δε θελω να σκεφτομαι οτι υπαρχει τσαμπα δυναμη ανεκμεταλλευτη This Αλλά δεν έχω σκοπό να το σκαλίσω σε Gaming και να με πιάνει άγχος για το πότε θα δω Artifacts ή για το πότε θα κολλήσουν τα πάντα.
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ε αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα τωρα.. και ο επεξεργαστης σου πώς ξερεις οτι δε θα σου πεταξει ανα πασα στιγμη μπλε οθονη; κανεις τις δοκιμες σου να ελαχιστοποιησεις τους κινδυνους και βλεπεις στη πραξη αν παιζει θεμα στο τελος παντα θα καταληξεις καπου σταθερα για ολα και στο κατω κατω δεν πειραζει καμια φορα να εισαι και λιγο συντηρητικος αν δε κυνηγας το οριο και ενα ενα τα mhz και εχεις ενα μετριοπαθη στοχο ειναι πολυ πιο πιθανο και ευκολο να τον πετυχεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ο επεξεργαστής είναι λίγο διαφορετικός, θα κάνεις ένα O/C για 24/7 και θα είσαι εκεί. Στην κάρτα γραφικών άμα μπεις στο τρυπάκι, θα πειραματίζεσαι συνέχεια, επίσης το Stability είναι επίσης διαφορετικό. Μπορεί να περνάς Furmark και στο παιχνίδι να βγάζει Artifacts κατευθείαν, το ίδιο ισχύει και για τον επεξεργαστή βέβαια εκός και αν περνάς 24 ώρες Prime, αλλά είναι λιγότερο ''ευαίσθητος'' από μια GPU.
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Το κλοκάρισμα στην κάρτα γραφικών είναι πιο απαιτητικό και πολυεπίπεδο. Επίσης ο επεξεργαστής θα σε βγάλει πολύ περισσότερο από μια κάρτα γραφικών.
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 και οι επεξεργαστες ειναι υπουλοι, απλα οχι οσο οι καρτες που μπορει να γινει ο,τι να 'ναι σε αυτο συμφωνω
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ένας λόγος που με την GPU πειραματίζεσαι συνέχεια είναι οι οδηγοί. Μπορεί με τον 13.3 να είσαι σταθερός με 1200/1250 για παράδειγμα, ενώ με τον 13.4 να πρέπει να πέσεις στα 1150/1250 με το ίδιο ρεύμα. Στον επεξεργαστή δεν συμβαίνει αυτό, εκτός και αν αλλάξεις Bios στη μητρική που πόσο συχνά το κάνεις..
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Το κλοκάρισμα στην κάρτα γραφικών είναι πιο απαιτητικό και πολυεπίπεδο. απο αποψη ρυθμισεων ειναι 3-4 πραγματα ομως , ποσο θα σου παρει να βρεις τον ιδανικο συνδυασμο.. απλα εχεις να δοκιμασεις περισσοτερα πραγματα και παντα κατι στο μελλον μπορει να σου δημιουργησει θεμα στο ακυρο που πόσο συχνά το κάνεις.. εφοσον δεν εχεις προβλημα ποτε και μολις παλιωσει και λιγο η πλατφορμα σου δεν υπαρχουν και νεα bios να βαλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα