phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ισχύει, εκτός κι αν έχεις το κουτί οριζόντια :Ρ
qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ναι σωστο κι αυτο ο,τι και να επιλεξει ομως πρεπει σιγουρα να εχει πολυ μεταλλο και τουλαχιστον 2 φουρφουρια (3 ακομα καλυτερα ) 1
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Με reference σύστημα ψύξης θα πρότεινα μόνο αν: 1. Μετράει πολύ για σένα η εμφάνιση, έστω υπό αυτές τις προϋποθέσεις. 2. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πέσεις σε ξεκλείδωτη. 3. Δε σε απασχολεί ιδιαίτερα ο θόρυβος και η θερμοκρασία. Κατά τ' άλλα, η Vapor-X που έχω τρέχει στα 1160/1500 και ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τους 65°C ενώ τα επίπεδα θορύβου κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Και του qsis έτσι είναι.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έχει καλύτερο σύστημα η vapor-x από την gigabyte αλλά οι διαφορές είναι μικρές και δεν βλέπω να υπερισχύουν του ενός έτους εγγύηση επιπλέον που δίνει η giga.
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Συμφωνώ. Εγώ την προτίμησα καθαρά λόγω τιμής.
qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 εγω θα ηθελα να ακουσω πώς τα παει απο θορυβο το vaporx , γιατι οπως ειχα ξαναγραψει παλιοτερο vaporx που ειχα (αλλα με ενα φουρφουρι) ηταν μεν πολυ ησυχο σε γενικη χρηση και μη βαρια παιχνιδια , αλλα σε φορτο εκανε θορυβο φανταζομαι οτι με 2 ανεμιστηρες θα ειναι πιο ησυχο απο αυτο που ειχα εγω , ετσι λεει η λογικη αλλωστε , ομως θα ηθελα να το τσεκαρω να εχω και ιδια γνωμη εγω παντως τη gigabyte περα απο αυτα τη προτιμησα καθαρα λογω εγγυησης (και δευτερεοντως τιμης με βαση τα ελληνικα μαγαζια, γιατι πανω κατω εχουν τα ιδια )
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κοίτα, εγώ την έχω στο HAF X το οποίο δεν το λες αθόρυβο. Διαφορά πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα και μετά από πολύωρο Crysis 3. Θέλω να πω ότι συνολικά ο ήχος που βγαίνει απ' το κουτί δε μου φάνηκε να αυξήθηκε, κι αν το έκανε δεν το κατάλαβα. Και έπαιζα για πολλή ώρα με τον ήχο χαμηλά.
qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κοίτα, εγώ την έχω στο HAF X το οποίο δεν το λες αθόρυβο. Διαφορά πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα και μετά από πολύωρο Crysis 3. Θέλω να πω ότι συνολικά ο ήχος που βγαίνει απ' το κουτί δε μου φάνηκε να αυξήθηκε, κι αν το έκανε δεν το κατάλαβα. Και έπαιζα για πολλή ώρα με τον ήχο χαμηλά. ουτε και το δικο μου κουτι ειναι αθορυβο (οπου μπορει να μπει ανεμιστηρας εχει μπει ) , ομως η 6950 ξεχωριζε οταν ζοριζοταν αλλα και αυτη ειχε μονο εναν ανεμιστηρα.. επισης απο θερμοκρασιες ηταν μεν καλη, αλλα οχι και κατι το εντυπωσιακο για στοκ καρτα(75 βαθμοι και την αβανταρε και το haf.. οπως οποιοδηποτε part μπει σε haf ειναι πιο κρυο απο οτι θα ηταν σε αλλο κουτι) πλεον δεν ακουω τη καρτα και ηξερα οτι η συγκεκριμενη ειναι ησυχη απο φιλο μου (με haf 932 του οποιου το κουτι λογω fan controller ειναι πρακτικα αθορυβο ειδικα σε idle κατασταση..με το ζορι καταλαβαινεις οτι ειναι ανοικτο παρα τους ατελειωτους ανεμιστηρες) βεβαια ειναι λογικο το vaporx του τωρα να ειναι σαφως καλυτερο απο το vaporx του τοτε , απλα επελεξα να την ασφαλη λυση αυτη δηλαδη που ειχα δει με τα ματια μου ομως οπως ειπα το βασικοτερο ρολο για μενα επαιξε η εγγυηση, τα 2 χρονια μου ειναι μαλλον λιγα και δε θα ηθελα να ξαναπουλησω καρτα χωρις εγγυηση οπως εκανα προσφατα (δε προκειται να εξαντλησω τη 3ετια εννοειται , αλλα τη 2ετια ειναι πολυ πιθανο) βεβαια αυτα ειναι δικα μου προσωπικα "κομπλεξ" , απλα τα αναφερω.. αν ειχε παντως και η sapphire 3 χρονια θα ξαναεπαιρνα sapphire, μιας και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τα προιοντα της οσες φορες εχω ερθει σε επαφη μαζι τους ομως πλεον κυνηγαω πολυ περισσοτερο τις οσο δυνατον μεγαλυτερες εγγυησεις και πληρωνω ευχαριστως και επιπλεον λεφτα (σε λογικα πλαισια) για αυτες και ειδικα για κατι που κανει τοσα λεφτα θα ηθελα να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο εκτεθειμενος αφου υπαρχει αυτη η δυνατοτητα
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλά κάνεις, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η εγγύηση. Εγώ απλά αυτή τη φορά επέλεξα να μη δώσω τόση σημασία.
deadwar Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 msi 7970 lightning BE εχω κ ειμαι υπερευχαριστημενος! Σωστος τιτανας,δεν καταλαβαινει τιποτα...
Megadeth Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 αμα ηταν να δωσουμε 500 ευρω δεν θα δημιοργουσα το θεμα.... το budget ειναι μεχρι 300 ευρω...
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 msi 7970 lightning BE εχω κ ειμαι υπερευχαριστημενος! Σωστος τιτανας,δεν καταλαβαινει τιποτα... Τρέξε κανα Heaven/Valley και postαρε στο σχετικό νήμα να δούμε τι ψάρια πιάνεις. Πες και θερμοκρασίες κ.λπ.. αμα ηταν να δωσουμε 500 ευρω δεν θα δημιοργουσα το θεμα.... το budget ειναι μεχρι 300 ευρω... 7950 όπως σου είπαμε, την κλοκάρεις τουλάχιστον στα 1100/1400 και είσαι ωραίος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα