Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και σε περιπτωση εγγυησης τι κανουμε που ειναι αγορασμενη απο γαλλια???

Απευθύνεσαι στο γαλλικό amazon ίσως?Μετά από ένα χρόνο σε παραπέμπουν αλλού.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει μια "αβεβαιότητα" που σε ενοχλει. Γενικά επειδή παρακολουθώ τα ποστ σου, πιστεύω ότι έχεις μπερδευτεί χωρίς λόγο.

Δύο ζητήματα θέτεις α) Πόση είναι η τάση under load. -> όλες οι boost έχουν max 1.25. Το πραγματικό ποικίλει και δεν μπορείς να το ξέρεις όπως δεν μπορείς να ξέρεις και το πραγματικό vcore του cpu. Το ίδιο ισχύει για όλες τις κάρτες βέβαια. Κι αυτό γιατί έχεις και απόκλιση στη μέτρηση αλλά πρέπει να συνυπολογίζεις και το όποιο vdroop. Όλα όσα αφορούν αυτό το ζήτημα έχουν να κάνουν με τα βραχνά των εταιριών που λέγεται κατανάλωση. β) Πόσο κλοκάρει η κάρτα -> κάθε κομμάτι vapor-x είναι διαφορετικό όπως και κάθε κομμάτι gigabyte όπως και κάθε cpu. Μπορείς με σχετική ασφάλεια να πεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καρτών παίζει 1100/1500 απροβλημάτιστα που είναι ήδη πολύ μεγάλο o/c.

Πρόβλημα δεν βλέπω σε τίποτα απ όσα αναφέρεις παραπάνω. Στη λίστα σου πάντως πρόσθεσε

και τα διαφορετικά τσιπάκια μνήμης.

• Like 1
Δημοσ.

Tι από τα παραπάνω είναι πρόβλημα?

Έλα ντε..

Στο ότι μπορεί να δεις κάποια αποτελέσματα καλά από O/C στο δίκτυο, να την αγοράσεις και επειδή δεν ξέρεις ότι υπάρχουν 6 διαφορετικές, να πέσεις σε μία με άλλο PCB που δεν σηκώνει το O/C που είδες εσύ στα Forum.

Δημοσ.

Να επισημανω σε ολους οτι ο φιλος μιλησε για ΕΛΑΦΡΥ oc. Ευχαριστω.. Μια χαρα απλο oc θα κανει ειτε παρει την Sapphire ειτε την Gigabyte.

Δημοσ.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει μια "αβεβαιότητα" που σε ενοχλει. Γενικά επειδή παρακολουθώ τα ποστ σου, πιστεύω ότι έχεις μπερδευτεί χωρίς λόγο.

Δύο ζητήματα θέτεις α) Πόση είναι η τάση under load. -> όλες οι boost έχουν max 1.25. Το πραγματικό ποικίλει και δεν μπορείς να το ξέρεις όπως δεν μπορείς να ξέρεις και το πραγματικό vcore του cpu. Το ίδιο ισχύει για όλες τις κάρτες βέβαια. Κι αυτό γιατί έχεις και απόκλιση στη μέτρηση αλλά πρέπει να συνυπολογίζεις και το όποιο vdroop. Όλα όσα αφορούν αυτό το ζήτημα έχουν να κάνουν με τα βραχνά των εταιριών που λέγεται κατανάλωση. β) Πόσο κλοκάρει η κάρτα -> κάθε κομμάτι vapor-x είναι διαφορετικό όπως και κάθε κομμάτι gigabyte όπως και κάθε cpu. Μπορείς με σχετική ασφάλεια να πεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καρτών παίζει 1100/1500 απροβλημάτιστα που είναι ήδη πολύ μεγάλο o/c.

Πρόβλημα δεν βλέπω σε τίποτα απ όσα αναφέρεις παραπάνω. Στη λίστα σου πάντως πρόσθεσε

και τα διαφορετικά τσιπάκια μνήμης.

Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη «γραμμή». Η ύπαρξη τόσων διαφορετικών εκδόσεων ενός υποθετικά συγκεκριμένου μοντέλου, μου φαίνεται αδιανόητη, ειλικρινά.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η Vapor-X με το τούμπανο σύστημα ψύξης, το 7970 PCB, τα 2 8πινα, έρχεται κλειδωμένη και κλοκάρει λιγότερο από την ξεκλείδωτη Dual X με το κοντύτερο PCB και τα 2 6πινα.

Εσύ μπορείς να καταλάβεις τη λογική σε αυτό; Εγώ συγγνώμη, αλλά όχι.

Η λογική μου μού λέει ότι αν ήταν κάποια να κλοκάρει καλύτερα, θα «έπρεπε» να είναι η Vapor-X αφού αυτή έχει φαινομενικά τα περισσότερο φόντα.

Το 1.25V που λες εσύ κι ο Prospector δεν ξέρω από πού έχει προκύψει. Έχει μετρηθεί με πολύμετρο; Εμένα η δική μου που είναι Boost στο MSI AB φαίνεται να έχει 1.125V.

Μπορεί να πει κάποιος κάτι με σιγουριά; Όχι. Άρα ερχόμαστε στα λόγια μου και στο ό,τι να 'ναι.

Υποθέσεις, υποθέσεις, υποθέσεις.

Συμφωνώ στο ότι ο μέσος όρος κλοκάρει καλά, στα 1100/1400.

Δημοσ.

μια ακομα ερωτηση παιδια με ψηνει η xfx με τους 2 ανεμηστιρες να την παρω απο ελλαδα στα 300 ευρω αλλα εχει 2 χρονια εγγυηση 

ενω asus gigabyte εχουν 3... η xfx ειναι πιο μουρατη ομως :) 

εχει ιδια επιπεδα θορυβου και θερμοκρασιας με της αλλες ομως?????

Δημοσ.

ενω asus gigabyte εχουν 3... η xfx ειναι πιο μουρατη ομως :)

το "μουρατο" δε θα φαινεται, γιατι θα κοιταει προς τα κατω το μονο που θα βλεπεις απο πανω ειναι απλα ενα pcb.. 

(ακομα και αν εχεις κουτι με παραθυρο) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...