Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο amazon μαζι με μεταφορικα εχει 270 ευρω η vapor x ?

http://www.amazon.fr/Sapphire-11196-09-40G-graphique-Vapor-X-PCI-Express/dp/B0091MFBZC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365779473&sr=8-1&keywords=7950

Μαζί με τα μεταφορικά και κάτι ισοτιμίες και διαφορές στον ΦΠΑ, πάει γύρω στα 266€ τελική.

Ναι αλλα OC με Oc η διαφορα με τα ιδια clocks ειναι μικροτερη απο 5%... Για στοκ ειναι λογικο να την περναει αλλα και παλι για μενα 400€ η μια και 280-300€ η αλλη,η διαφορα δεν δικαιολογειται καθολου κατα την γνωμη μου.. Και υποψιν,στοκ με στοκ μια boost 7950 εχει περιπου ~8% διαφορα,οχι παραπανω,στα πιο πολλα παιχνιδια σε σχεση με μια απλη 7970 ...Μιλαμε τωρα οτι προκειται να δωσει +100€ για +5-7fps απο μια 7950boost... Που με 2 κλικ την κανει αξια επιδοσεων μιας 7970ghz... Ε νταξει εαν θελει σονυ vio και καλα 7970 ας την παρει,απλα για μενα δεν αξιζει.

Αν μιλάμε για vfm, η 7950 δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή.

Αλλά δεν είναι όλα ρόδινα απ' την άλλη.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αργησε λιγο το ποστ μου αλλα its ok.. Αν μπορεις να αγορασεις απο αμαζον μην το σκεφταισε,ναι ολα μαζι για να σου ερθει σπιτι σου θα δωσεις 268€ ακριβως :D

Δημοσ.

http://www.amazon.fr/Sapphire-11196-09-40G-graphique-Vapor-X-PCI-Express/dp/B0091MFBZC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365779473&sr=8-1&keywords=7950

Μαζί με τα μεταφορικά και κάτι ισοτιμίες και διαφορές στον ΦΠΑ, πάει γύρω στα 266€ τελική.

Αν μιλάμε για vfm, η 7950 δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή.

Αλλά δεν είναι όλα ρόδινα απ' την άλλη.

Ολα ροδινα θα ειναι για τον απαιτητικο gamer,τι προβλημα δλδ θα αντιμετωπισει??? Θα εχει την πιο αθορυβη καρτα?? Ναι! Θα εχει την πιο κρυα καρτα?? Ναι!! Μιλησε για ελαφρυ oc,θα την παει τουλαχιστον 1100/1500 με 2 κλικ??? Ναι!! Εδωσε για ολα αυτα ΜΟΝΟ 266€ ?? ΝΑΙ :P τελος λοιπον,ασε εμας που ψαχνουμε ρευματα και μλκιες,δεν ασχολουνται και δεν τους νοιαζει κιολας να ασχοληθουν με αυτα..

Δημοσ.

Αν και καταλαβαίνω πώς το λες καθώς το βλέπεις με αυστηρή ορολογία, όταν εγώ με την 7950 παίζω Crysis 3 σε 2560*1440 με 40-60fps, ε δεν τη λες και σκέτο Performance.

Χωρίς ΑΑ όμως..

Δημοσ.

Ολα ροδινα θα ειναι για τον απαιτητικο gamer,τι προβλημα δλδ θα αντιμετωπισει??? Θα εχει την πιο αθορυβη καρτα?? Ναι! Θα εχει την πιο κρυα καρτα?? Ναι!! Μιλησε για ελαφρυ oc,θα την παει τουλαχιστον 1100/1500 με 2 κλικ??? Ναι!! Εδωσε για ολα αυτα ΜΟΝΟ 266€ ?? ΝΑΙ :P τελος λοιπον,ασε εμας που ψαχνουμε ρευματα και μλκιες,δεν ασχολουνται και δεν τους νοιαζει κιολας να ασχοληθουν με αυτα..

Άσε, και διαβάζω για 6 διαφορετικές εκδόσεις Sapphire Vapor-X 7950. Από διαφορετικό PCB, διαφορετικό BIOS, διαφορετικές τάσεις, κλειδωμένες ή ξεκλείδωτες, 6+8pin ή 8+8pin.

Πρόσεξε, όχι 6 διαφορετικές Sapphire γενικά, 6 διαφορετικές Vapor-X που κανείς δε θα σου πει σε ποια θα πέσεις.

Πιο ό,τι να 'ναι πεθαίνεις.

Χωρίς ΑΑ όμως..

Ε σαφώς, πόσα πρέπει να δώσεις για να βάλεις ΑΑ στα 2560*1440;

Άσε που το είχα στο 1Χ :Ρ

Και πιο πάνω το βάζω αν θες και εξακολουθώ να είμαι playable.

Δημοσ.

Εγώ ντόπιο στηριξα πάντως..

Το ξέρω ρε ^^

Φάνη αν δεν υπήρχαν αυτά για τα οποία γκρινιάζεις (και πότε δεν γκρινιάζεις?) δεν θα έβλεπες 7950 vapor-x σε αυτή τη τιμή τώρα.

Δημοσ.

Βασικα εδω εχετε ενα δικιο,εφοσον ειχε budget 400€,καλυτερα να παρει μια 7950 Gigabyte απο Ελλαδα,σορυ για την βιασυνη μου φιλε αν μπορεις και θες παρτην απο εδω 30€ διαφορα περιπου θα ειναι αλλα νταξει εσυ αποφασιζεις απο που και ποσο..

Δημοσ.

Φάνη αν δεν υπήρχαν αυτά για τα οποία γκρινιάζεις (και πότε δεν γκρινιάζεις?) δεν θα έβλεπες 7950 vapor-x σε αυτή τη τιμή τώρα.

Εδώ ξεκινά στα 300€.

Δημοσ.

Άσε, και διαβάζω για 6 διαφορετικές εκδόσεις Sapphire Vapor-X 7950. Από διαφορετικό PCB, διαφορετικό BIOS, διαφορετικές τάσεις, κλειδωμένες ή ξεκλείδωτες, 6+8pin ή 8+8pin.

Πρόσεξε, όχι 6 διαφορετικές Sapphire γενικά, 6 διαφορετικές Vapor-X που κανείς δε θα σου πει σε ποια θα πέσεις.

Πιο ό,τι να 'ναι πεθαίνεις.

Tι από τα παραπάνω είναι πρόβλημα?
Δημοσ.

Tι από τα παραπάνω είναι πρόβλημα?

Αν δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου δε μπορώ να σε διαφωτίσω.

Και δε χρησιμοποίησα τον όρο «πρόβλημα».

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...