Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και για 7950 ποια υλοποιηση λετε ?

sapphire θελω να δοκιμασω εχω ακουσει πολλα καλα για το dual x

Δημοσ.

H Dual X πάει κάπως ψηλά, 338€+ από εδώ.

Η Vapor-X εδώ παίζει στα 300+, από γαλλικό Amazon στα ~266€ με μεταφορικά κομπλέ.

Η Dual X κατά πάσα πιθανότητα είναι ξεκλείδωτη, ενώ η Vapor-X κατά πάσα πιθανότητα κλειδωμένη (πλέον). Και οι δύο όμως κλοκάρουν στα ίδια περίπου επίπεδα, εκτός κι αν πέσεις σε μπανάνα.

Δημοσ.

ας πάρει μια ο ts να τρέξει bench να μας πει :P

πέρα από την πλάκα δε νομίζω ότι αξίζουν πάνω από 300 ευρώ για κάρτα

Και τα 300 πολλά είναι τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα

Δημοσ.

και για 7950 ποια υλοποιηση λετε ?

sapphire θελω να δοκιμασω εχω ακουσει πολλα καλα για το dual x

Εγώ συνεχίζω και υποστηρίζω gigabyte κυρίως για τα 3 χρόνια εγγύηση που θα βοηθήσουν να πουληθεί κάποια στιγμή και πιο εύκολα, αλλά και επειδή μου αρέσει πολύ η υλοποίησή της
Δημοσ.

Καταρχήν οι κάρτες που αναφέρετε δεν είναι High-End αλλά Performance.

High-End είναι ο Τιτάνας ας πούμε..

Αλλά δεν θα συμφωνήσω στην 7970, πεταμένα λεφτά.

Καλύτερα μια 7950.

Δημοσ.

Καταρχήν οι κάρτες που αναφέρετε δεν είναι High-End αλλά Performance.

High-End είναι ο Τιτάνας ας πούμε..

Αν και καταλαβαίνω πώς το λες καθώς το βλέπεις με αυστηρή ορολογία, όταν εγώ με την 7950 παίζω Crysis 3 σε 2560*1440 με 40-60fps, ε δεν τη λες και σκέτο Performance.

• Like 1
Δημοσ.

απο το αλλο στρατοπεδο δεν προτείνατε κατι   

nvidia πλευρα...

που δεν μου αρεσει και τοσο η nvidia πολλα λεφτα χωρις καποια τρομερη διαφορα σε αποδοση απο amd ( προσωπικη μου γνωμη )

Δημοσ.

Δε μας λες αν θες να κλοκάρεις ή όχι όμως.

Οι 7950/7970 είναι κάρτες που σε τραβάνε να τις κλοκάρεις, μιλάμε για 25-30% αύξηση στην απόδοση.

Σκέψου ότι μια δυνατά κλοκαρισμένη 7950 αγγίζει, και κάποιοι λένε ότι ξεπερνά σε μερικές περιπτώσεις τις επιδόσεις μιας (stock βέβαια) GTX680.

ΟΚ, και η GTΧ680 μπορεί να κλοκαριστεί αφήνοντας πίσω την 7950 και την 7970, αλλά η διαφορά στο κόστος είναι χαώδης.

Δημοσ.

Ναι θα κλοκαρω αλλα σε λογικα πλαισια οχι υπερβολες!

Kαι χωρις οι ανεμηστιρες της καρτα να μου παρουν τα αυτια :P

Δημοσ.

απο το αλλο στρατοπεδο δεν προτείνατε κατι

nvidia πλευρα...

που δεν μου αρεσει και τοσο η nvidia πολλα λεφτα χωρις καποια τρομερη διαφορα σε αποδοση απο amd ( προσωπικη μου γνωμη )

Μόνο η 670 πιστεύω ότι αξίζει από κει, προσωπικά όμως ούτε εγώ ψωνίζω από πράσινους..

Ναι θα κλοκαρω αλλα σε λογικα πλαισια οχι υπερβολες!

Kαι χωρις οι ανεμηστιρες της καρτα να μου παρουν τα αυτια :P

δε σου παίρνουν τα αυτιά ρε συ..

εμένα από 30% σε πλήρη φόρτο πάνε στο 49%τα φουρφουρια δεν υπάρχει λόγος να πάνε πιο πάνω

Και δεδομένης της συχνότητας είναι και η πιο κρύα κάρτα που είχα

Δημοσ.

Οι Sapphire που αναφέρθηκαν και η Gigabyte του qsis, είναι ιδιαίτερα αθόρυβες.

Εγώ έχω τη Vapor-X.

H GTX670 δεν είναι κακή, αλλά ξεκινά από 350€, περίπου 80€ πάνω από τη Vapor-X από γαλλικό Amazon.

Δημοσ.

Ναι αλλα OC με Oc η διαφορα με τα ιδια clocks ειναι μικροτερη απο 5%... Για στοκ ειναι λογικο να την περναει αλλα και παλι για μενα 400€ η μια και 280-300€ η αλλη,η διαφορα δεν δικαιολογειται καθολου κατα την γνωμη μου.. Και υποψιν,στοκ με στοκ μια boost 7950 εχει περιπου ~8% διαφορα,οχι παραπανω,στα πιο πολλα παιχνιδια σε σχεση με μια απλη 7970 ...Μιλαμε τωρα οτι προκειται να δωσει +100€ για +5-7fps απο μια 7950boost... Που με 2 κλικ την κανει αξια επιδοσεων μιας 7970ghz... Ε νταξει εαν θελει σονυ vio και καλα 7970 ας την παρει,απλα για μενα δεν αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...