Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά ας μην μπλέκουμε τις επιλογές με τις ανάγκες.

Το αν θα σου δημιουργηθούν ανάγκες εξαρτάται και από εσένα.

Θεωρώ καλό να υπάρχουν πολλές επιλογές συσκευών όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους.

Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως αυτήν την στιγμή η Samsung ίσως προσπαθεί να μάθει από τους πελάτες (CRM?!) και ίσως στο μέλλον δούμε λιγότερες διαστάσεις και πιο συγκεκριμένα μοντέλα από ότι τώρα.

Αλλά το να μας δίνουν τις όποιες επιλογές και να γκρινιάζουμε, δε στέκει.

Το ότι προσωπικά τις θεωρώ υπερβολικές τις τόσες διαστάσεις που έχει βγάλει, δεν σημαίνει πως είναι το ίδιο για όλους.

Αλλά μην τρελαθούμε, είναι καλό να έχουμε επιλογές.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω την μουρμούρα.. Το κάνετε να φενεται λες και άμα σας δίνουν πολλές επιλογές είναι κακό πραγμα. Εγώ νομίζω ότι απλά ψάχνεται λόγους για γκρινια.

Δημοσ.

Σχετικό μείον οθόνη + μπαταρία + soc. Συν τα 200 γρ. βάρος. Πλέον αντί για λαπτοπ ή τάμπλετ + κινητό πολλοί, όχι όλοι φυσικά, θα καλύπτονται μ' ένα τέτοιο. Περιμενω Note 3 στις 6.3".

Όσο για την παράλληλη οφ τόπικ συζήτηση, η πληθώρα επιλογών είναι καλή για ευνοήτους λόγους και κακή γιατί σπαταλάμε χρόνο για να βρούμε αυτό που θέλουμε, μπορεί να νιώθουμε  μειονεκτικά όταν υπάρχει κάτι καλύτερο, και με την πολύ ενασχόληση κινδυνεύουμε να βουλιάξουμε στην καταναλωτική εικονική πραγματικότητα. Marketing είναι τέχνη χειρισμού των μυαλών (των μαζών). Weak minds become καταναλωτοπρόβατα.

Δημοσ.

μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως θεωρεις προβλημα? Που ακριβως υπαρχει προβλημα ακομα κι αυτο αν κανουν.

Φοβάμαι ότι η απόφαση της Samsung να βομβαρδίσει τον πλανήτη με πολλές και διαφορετικές συσκευές, θα δημιουργήσει ζήτημα τόσο ποιότητας όσο και υποστήριξης, κυρίως το δεύτερο είναι που με ανησυχεί. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι θα καταφέρει να ασχοληθεί σοβαρά με όλες αυτές τις συσκευές και δε θέλω να σκεφτώ καν ότι μπορεί να ποντάρει στην android κοινότητα και να το προβάλει αυτό, ίσως, ως πλεονέκτημα των συσκευών της έναντι του ανταγωνισμού.

• Like 2
Δημοσ.

Φαίνεται και από την υποστήριξη σε επίπεδο software αυτό, π.χ. στο S Advance το launch της Jelly Bean πάει από μήνα σε μήνα. Μόνο Ρωσία και Σερβία πολύ πρόσφατα προς το παρόν.

Δημοσ.

αν δημιουργουσα ενα κιν με ιδιο ΄΄κοψιμο'' σαν του galaxy mega 6,8 με μικροτερες διαστασεις θα ηταν τελειο....

Δημοσ.

Δεν υπάρχει "ανάγκη" καν για smartphone πόσο μάλλον για τόσο μεγάλο. Τις ανάγκες μας τις δημιουργούν. Εγώ το βρίσκω χαζό και άχρηστο. Επίσης και το design τους. Ολες οι συσκευες του κατέληξαν να είναι ίδιες. Δε μπορείς πια να ξεχωρίσεις τι είναι τι. Επίσης mid range σε τιμές σχεδόν high end είναι άλλο χαζό. Έχασα το ενδιαφέρον μου για Samsung μετά τις τελευταίες κινήσεις τους.

Δημοσ.

εγω θεωρώ πως η ύπαρξη πολλών συσκευών απο ένα σημείο και μετά είναι αρνητικό γιατι χάνεται η μπάλα απο τις εταιρείες, που " ξεχνάνε"να αναβαθμίσουν τα μοντέλα τους..Με λίγα λόγια μαζική παραγωγή λιγότερων μοντέλων ανα εταιρεία σημαίνει φθηνότερο κόστος παραγωγής,ευκολότερη υποστήριξη απο την εταιρεία και επίσης απο την κοινότητα... με το s2 galaxy θυμάστε υποστήριξη.. τώρα με note1,2 galaxy s3 s4 mini, mega, ultra και δεν ξέρω εγώ τι άλλο το χάνουμε......

Δημοσ.

Η υποστήριξη δεν έχει να κάνει με το πλήθος των συσκευών αλλά με την εμπορική πολιτική της Samsung.

Και το Galaxy S, ένα το είχε και το άφησε στην Gingerbread την στιγμή υποδεέστερα σε hardware specs smartphones τρέχουν ICS.

Απλα ήθελε να στρέψει τον κόσμο σε Galaxy S II & Note I εκείνη την εποχή και εμένα στο να πάρω iPhone.

Πραγματικά δεν υπάρχει ουσιαστικό μείον.

Οι ναυαρχίδες δεν χάνουν την θέση τους πιστεύω,

απλώς προστίθενται περισσότερες επιλογές.

Τόσο απλό.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σίγουρα δεν χωράει στην τσέπη μας αλλά τουλάχιστον το κόστος του θα είναι κάτω από τα 1000 ευρώ? Ρωτάω γιατί τα νεώτερα μοντέλα πετάνε στα 800 ευρώ...

Δημοσ.

εντάξει ,εχει παραγίνει το κακό.

σαυτό το μέγεθος κατατάσονται στην κατηγορία του tablet

και έχει βαλθει και η samsung να κυκλοφορήσει συσκευή σε κάθε υποδιαίρεση της ίντσας

Δημοσ.

Πιστεύω πως το 60-70% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές των 300+ euro ή ακόμα χειρότερα των 700 και 900Ε, τους είναι εντελώς αχρηστες, μα εντελώς δυστηχώς! καθαρά για θέμα φιγούρας ή ότι άλλο θέλετε το παίρνουν, αφού ζήτημα αν χρησιμοποιηθεί το 70% το δυνατοτήτων του κινητου αυτου, που απλά χρειάζεται ουσιαστικά σε πολυ λιγους.

Συνεπώς οι εταιρίες καλά κανουν και βγάζουν τέτοια κινητά και όχι μόνο...ώστε εμείς να τους ενισχύουμε και άλλο, κάθε φορά που κάτι καινούργιο θα λανσάρουν στην αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...