@zouve@ Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 έχω ένα netbook (dell inspiro 910 ή mini 9) με χτυπημένο ssd σκληρό και θέλω να του κάνω εγκατάσταση windows από usb σε usb. To από usb δεν είναι θέμα το έχω ξανακάνει το σε usb (λόγο του page file) από ότι βλέπω είναι μανίκι. Έψαξα στο net για κανένα οδηγό της προκοπής αλλά δε βρήκα κάτι αξιόλογο το μόνο που βρήκα είναι μια εφαρμογή που νομίζω ότι κάνει αυτή τη δουλειά το USboot αλλά δε έχω βρει κανένα καλό tutorial. Έχει κανένας να μου υποδείξει κάτι να ξεκινήσω; το έχει κάνει κανένας από εσάς;
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ακόμα και να βρεις τρόπο,απλά μην το κάνεις,δεν φτιάχτηκαν τα windows για τέτοια χρήση οπότε δεν κάνει για καθημερινό λειτουργικό. Αν δεν έχεις ανάγκη κάτι που να τρέχει μόνο σε windows τότε βάλε τα wary puppy στο usb,για internet/office θα τρέχει και πολύ καλλίτερα από ότι τα xp.
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Τι εννοείς τι σόι; Είναι πολύ βασική έκδοση με γραφικό περιβάλλον όπως έχουν τα xp,και τρέχουν με όσο το δυνατών λιγότερους πόρους(μνήμη/cpu/δίσκο),τρέχουν μόνο από την μνήμη,καθορίζεις ένα εξτρά αρχείο στο usb για να αποθηκεύονται αλλαγές,και γράφεται μόνο όταν κλείνεις τον Η/Υ κάτι στο usb,οπότε και θα αντέξει περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα