Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασικές παπαρολογίες έλληνα λαμογιοεπιχειρηματία για να πουλάει μούφα κρέας. Το κρέας είναι σκληρό γιατί ψήθηκε παραπάνω απο ότι έπρεπε, κόπηκε και όση ώρα μένει εκεί στη βάση καρα-στέγνωσε. 

Αν ξαναζεστάθηκε την επόμενη μέρα έχει χάσει πλέον όλα του τα υγρά και είναι απλά σόλα.

Άλλο σκληρό και ζουμερό, π.χ. προβατίνα και άλλο σόλα.

 

Συμφωνώ ότι το κρέας χάνει τα υγρά του αν παραψηθεί ή αν το αφήσεις ώρες πολύ λογικό, αυτονόητο θα έλεγα. Αλλά εγώ μιλάω για την βιομηχανία κρέατος, και όχι για το στάδιο που ο επιχειρηματίας το ψήνει - παραψήνει κτλ.  Θεωρείς ότι η βιομηχανία κρέατος σου δίνει παρθένο κρέας ?

 

Στο λέω επειδή έχω αρκετή εμπειρία εκ των έσω από βιομηχανία κρέατος, τα κρέατα είναι επιβαρυμένα με ορμόνες κτλ (αυξητικές ορμόνες) που μεγαλώνουν τον μυικό ιστό πριν της ώρας του για να πάει στην κατανάλωση, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να δέσει ο ιστός του ζώου, αυτό είναι πραγματικότητα και γεγονός για κάποιον που έχει μια ιδέα για τον τομέα αυτό. (αυτό συμβαίνει ιδίως στο εξωτερικό από το οποίο εισάγουμε και το μεγαλύτερο ποσοστό κρεάτων, τουλάχιστον για μοσχάρι και χοιρινό)

 

Τώρα το αν ο μαγαζάτορας το ξεροψήσει προφανώς θα γίνει τούβλο ότι και να έχει μέσα.

 

Και κάτι ακόμα να ξέρετε ότι οι μεγαλύτεροι βιομήχανοι κρέατος .... έχουν δική τους φάρμα για να τρώει η οικογένειά τους, μάλλον κάτι θα ξέρουν αυτοί. (και πολύ καλά κάνουν)

 

Το ανέλυσα λίγο για να καταλαβαίνουμε πότε κάποιος λέει παπάτζες για να κάνει εντύπωση και πότε μιλάει έχοντας μια εμπειρία

  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι,είμαι αυτός που σε έστειλε στα Έβερεστ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.

τρώγε τη σαβούρα σου και πίστευε ότι τρως αφρό...

 

αγρότης είμαι.έτσι για να σου λυθεί και η απορία ;)

Φίλε μου και εσύ σαβούρα τρώς απλα την πληρώνεις παραπάνω και πέφτεις να κοιμηθείς χωρίς τήψεις. 

 

Εγω σπίτι μου έχω να παραγγείλω απο έξω πάνω απο δύο χρόνια με εξαίρεση 3-4 φορές μαξ γιατι σκέφτομαι τι σκατά βάζω μέσα στο σπίτι μου και μου έρχεται να τα βγάλω. Αν πεθαίνω της πείνας τρώω όταν είμαι έξω και συνήθως όταν είμαι λιάρδα. Ο μόνος τρόπος για να τρώς λιγότερη σαβούρα είναι να τα φτιάχνεις εσύ (και εγω αυτό κάνω πλέον, απο πίτσες, burger μέχρι και πίτες). Τώρα αν εσύ θες να πιστεύεις τα παραμύθια που σου λέει ο κάθε μπατζανάκης σου εκει πάνω, δικό σου πρόβλημα.

 

Μία μέτρια ποιότητα (που για fast food θεωρείται καλή) την βρίσκεις και με 1,80€ και βγάζει και μπόλικο κέρδος ο σουβλατζής γιατι δεν αδειάζει λεπτό (στο μυαλό μου έρχονται τρία σουβλατζίδικα αυτή την στιγμή) και περιμένει ουρά 10 μέτρα. Για πιάσε κολλητιλίκια με κανα σουβλατζή που τον θεωρείς ποιοτικό να δείς τι κρέατα του δίνει ο κρεοπώλης.

Δημοσ.

Δεν λέω, προφανώς όταν θέλω να φάω σουβλάκι ξέρω ότι είναι μία "φτηνή" επιλογή (τώρα ~3 ευρώ πόσο φτηνή επιλογή το λες

Whhaat?

Στην Αθηνα(?) τα σουβλατζιδικα πουλανε πιτες ακριβοτερες απο 3ευρω?

Εδω (Αμαλιαδα) τα πιο πολλα την εχουν μεταξυ 1,5-1,8 και μονο ενας την εχει 2,40 και φυσικα δε παταει κανεις πια, εχτισε ονομα παλιοτερα αρχισε να ανεβαζει τιμες και πλεον δεν εχει κοσμο.

Δημοσ.

εκτός από από τα καλής ποιότητας υλικά που θέλω να έχει θα ήθελα να σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις φιλαδέλφια όπως βάζεις τζατζίκι,σος,γιαούρτη κλπ. Άμα βρω σουβλατζίδικο που βάζει φιλαδέλφια θα το λιώσω!!!

  • Like 1
Δημοσ.

εκτός από από τα καλής ποιότητας υλικά που θέλω να έχει θα ήθελα να σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις φιλαδέλφια όπως βάζεις τζατζίκι,σος,γιαούρτη κλπ. Άμα βρω σουβλατζίδικο που βάζει φιλαδέλφια θα το λιώσω!!!

Τι είπες τώρα, ούτε καν το είχα σκεφτεί. Παραγγέλνω asap και βάζω φιλαδέλφια να δω πως θα είναι. Μεγάλη ιδέα πραγματικά.
Δημοσ.

Εγώ που είμαι λίγο σαβουροφάης, θέλω απλά να τρώγεται :P Να μην βρωμάει το κρέας, και να έχει φυσιολογικό μέγεθος (γιατί έχουν γίνει της μόδας τα μικρά). Και δεδομένου ότι στην Αθήνα βρίσκω πια σουβλάκι με 1.00-1.50 ευρώ, παραπάνω δεν δίνω με τίποτα.

Δημοσ.

Whhaat?

Στην Αθηνα(?) τα σουβλατζιδικα πουλανε πιτες ακριβοτερες απο 3ευρω?

Εδω (Αμαλιαδα) τα πιο πολλα την εχουν μεταξυ 1,5-1,8 και μονο ενας την εχει 2,40 και φυσικα δε παταει κανεις πια, εχτισε ονομα παλιοτερα αρχισε να ανεβαζει τιμες και πλεον δεν εχει κοσμο.

περίπου 3 ευρώ εννοούσα. 

Παλλήνη/Γέρακας μεριά... 

Έχω πληρώσει σουβλακίδιο 2.90....... :/ 

χθες αντί για πίτα, πήρα με ψωμάκι και έκανε 5.20 -_- 

δηλαδή έλεος! πόσο το παιρνουν το ψωμακι για να το δίνουν 5.20????

Δημοσ.

Πάνω απο 2,40 δεν έχω βρεί σουβλάκι (βέβαια δεν κυκλοφορώ σε περιοχές νεόπλουτων, στυλ Γλυφάδα, εκεί παίζει να το έχουν 10€)... Και απο σε πυκνοκατοικημένες περιοχές που έχει πολλά συνήθως εν πάει πάνω απο 2€. Τον τελευταίο χρόνο έχει πάει και 1,70/1,80€. Τώρα καλα που το είπες, άμα περάσω ποτε απο Παλλήνη/Γέρακα να μην φάω ποτε σουβλάκι.

Δημοσ.

Όταν λέτε σουβλάκι, εννοείτε το μεγάλο; Το μικρό στο ξύλο; Με πίτα; Τι σουβλάκι 2,90;

Δημοσ.

πίτα με γύρο (που συνήθως δεν έχουν κατά τις 10 οπότε παίρνω με καλαμάκι), τζατζίκι, πατάτες, κέτσαπ, μουστάρδα. 
2.90 
και χθες 5.20 με ψωμάκι. 

άι στο καλό. :( 



Η πίτα μικρή ή μεγάλη;

Η κανονική καλέ. 

Δημοσ.

Άμα είναι η κανονική σας πιάνουν το κωλαράκι. Εγώ προχτες έφαγα 2 μεγάλες με σουβλάκι και έδωσα 6 ευρώ. Καλά δεν συζητάμε για ψωμί με γύρο 5,20. Τζήζας =ρ

Δημοσ.

περίπου 3 ευρώ εννοούσα. 

Παλλήνη/Γέρακας μεριά... 

Έχω πληρώσει σουβλακίδιο 2.90....... :/ 

χθες αντί για πίτα, πήρα με ψωμάκι και έκανε 5.20 -_- 

δηλαδή έλεος! πόσο το παιρνουν το ψωμακι για να το δίνουν 5.20????

Ρε Πίντση, πόσο καιρό μένεις σε αυτά τα μέρη; Ποιος καραγκιόζης τα δίνει τόσο;
Δημοσ.

ε δεν ξέρω. ένας που φέρνει Ανθούσα. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές. 
δεν ξέρω όνομα γιατί η μαμά μου παραγγέλνει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...