agligoros Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ναι,είμαι αυτός που σε έστειλε στα Έβερεστ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. τρώγε τη σαβούρα σου και πίστευε ότι τρως αφρό... αγρότης είμαι.έτσι για να σου λυθεί και η απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Πάνω από 1,60 είναι αδικία προς το πελάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 είπε ο σουβλατζής που έχει 2,5€ το σουβλάκι με το "ποιοτικό" σάπιο κρέας του. Τυχαίνει να έχω μία άποψη του θέματος, μια χαρα πέφτει η τιμή 1,8€ με Α ποιότητα κρέας... Αυτα αλλού που πιάνουν. Με 1.8 δεν κρατας επιχειρηση ακομα και μονος σου να τη δουλευεις. Δεν ειναι τυχαιο που στην Ελλαδα εχουμε μαλλον το φθηνοτερο φαγητο της ευρωπης (και ειδικα στο "fast food") και αναλογικα με τους φορους σιγουρα το φθηνοτερο. Μοναχο ενα αντιστοιχο πιτογυρο απο "Γυρος της Αριστοτελους" κατω απο 3.5 ευρω δεν προκειται να το βρεις ουτε για πλακα ενω τα 4.5 ευρω ειναι μαλλον κανονας. Το ιδιο ισχυει και σε αλλες χωρες και ακομα και εδω Κυπρο το κοστος του φαγητου ειναι μινιμουμ 50% πανω σε σχεση με την Ελλαδα σε οτιδηποτε εκτος απο ορισμενα ψαραδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 καλά τόσο μάπα τρώτε εκεί κάτω στην αθήνα;η θεσσαλονίκη έχει μερικά στέκια (σούβλες και γυράδικα) που είναι άξια σεβασμού.φυσικά δεν μιλάω για τον μέσο φοιτητη ή τουμπιώτη που το βρίσκει με λύσεις τύπου γιοκ μπαλικ΄και πρασα..και νομίζει πως κάτι τρώειεγώ πλέον από ένα σουβλατζίδικο θα ήθελα να έχει δικές του σαλάτες ακόμα και τη μαγιονέζα.(υπήρχαν και υπάρχουν)επιπλέον επιλογή σε τύπους ψωμάκια (εκτός απο τα κλασσικά καρβέλα, λαγάνες και κυπριακές)κρέατα μαριναρισμένα & ΝΤΟΝΕΡ που πάνω στο βορά υπάρχει έλλειψη (δυστηχώς έκλεισε το αγαπημένο Σουλταν κεμπάπ http://www.tavernoxoros.gr/#p=t769)Νομίζω εκεί κάτω στην αθήνα το να σε σερβίρουν αλάδωτη πίπα και μη προ-τηγανισμένη πατάτα είναι πολυτέλεια. εδώ όχι τόσο. υπάρχουν άπειρες επιλογές στο θέμα πιτογυρα κλπ.Δλδ θέμα με της προκάτ αλοιφές δεν έχετε; ή σας φτάνουν κάτι τζατζικια και "ΣΟΣ" (τι διάολο ειναι αυτό ενας θεός ξέρει)άλλο να φάς ρωσσική απο το μηδέν φτιαγμένη και άλλο την ετοιματζίδικη. εκτοξεύει το σάντουιτς σε διαδοχικα οργασμικά σωκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δλδ θέμα με της προκάτ αλοιφές δεν έχετε; Μ'αυτές; Ποτέ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 καλά πες το όπως θες. από θέμα ευκολίας το είπα. τι διάολο θες τώρα και ξεκινάς flame δίχως λόγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τί διάολο θες τώρα και δεν πιάνεις το χιούμορ! Σόρι κιόλας! Πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 αν αυτό είναι flame, τα μπινελίκια τι θα ήταν nuclear? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρε εμενα δεν με ενοχλει το εκλαμβανομαι. ) Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 καλά πες το όπως θες. από θέμα ευκολίας το είπα. τι διάολο θες τώρα και ξεκινάς flame δίχως λόγο; κοίτα , όταν όλο σου το μυνημα ειναι πως τρωτε εσεις εκει κάτω και έτσι και άλλιως και γιουβέτσιμε ριγανη , φυσικό ειναι κάποιος να στραβώσει και να σε ειρωνευτει ... απο εμένα παντως, ως πρωην εστιάτορα , θα σας πω το εξής΅ υπάρχει και φθηνό και καλό φαγητό .... το θέμα ειναι ποσο ευσυνειδητος επαγγελματίας εισαι ,.... εγώ έχω μαλωσει με ξάδερφο και δεν ξαναμιλήσαμε απο τότε γιατί έβαζε μαλακτικό στα κρέατα (για όσους ξέρουν) ... δεν ειχα θέμα με το ίδιο το γεγονός , όσο το γεγονός ότι αυτο έχει μια ορισμένη ανωτερη ποσοτητα που πρέπει να προσθέσεις στο κρέας .... αν ξέρατε τι σόλες τρωμε, ΟΛΟΙ, τιγκά στο μαλακτικό ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 κοίτα , όταν όλο σου το μυνημα ειναι πως τρωτε εσεις εκει κάτω και έτσι και άλλιως και γιουβέτσιμε ριγανη , φυσικό ειναι κάποιος να στραβώσει και να σε ειρωνευτει ... απο εμένα παντως, ως πρωην εστιάτορα , θα σας πω το εξής΅ υπάρχει και φθηνό και καλό φαγητό .... το θέμα ειναι ποσο ευσυνειδητος επαγγελματίας εισαι ,.... εγώ έχω μαλωσει με ξάδερφο και δεν ξαναμιλήσαμε απο τότε γιατί έβαζε μαλακτικό στα κρέατα (για όσους ξέρουν) ... δεν ειχα θέμα με το ίδιο το γεγονός , όσο το γεγονός ότι αυτο έχει μια ορισμένη ανωτερη ποσοτητα που πρέπει να προσθέσεις στο κρέας .... αν ξέρατε τι σόλες τρωμε, ΟΛΟΙ, τιγκά στο μαλακτικό ... Μα ο κόσμος κάνει το λάθος να πιστεύει ότι το μαλακό κρέας είναι και το καλό, δεν μπορεί να καταλάβει ότι το καλό ζώο - κρέας, έχει περπατήσει και λίγο δεν έχει πάρει χημικά και έτσι το κρέας του είναι πιο σκληρό, δηλαδή με σφιχτούς ιστούς και όχι κρέμα όπως τα βλέπουμε τώρα. Στην ουσία ο ίδιος ο κόσμος - καταναλωτής έχει προκαλέσει ο άλλος να βάζει ουσίες ώστε να το προτιμήσει γιατί αυτό θεωρεί καλύτερο. Γενικά πρέπει να αλλάξει τελείως τον τρόπο που σκέφτεται στο θέμα του φαγητού ο κόσμος αν θέλει να τρώει σωστά. Σε λίγο με όλα αυτά που τρώμε μαλακτικά, χημικά, ορμόνες, συντηρητικά, θα μας πέσουν τα δόντια (τρώγοντας συνέχεια μαλακή τροφή) και θα εκφυλιστούμε ... ιδίως εμείς οι άντρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Οχι κρεας αλλα σιγουρα μεσα στο κλιμα. http://www.youtube.com/watch?v=lGw8bJXzX4k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 κοίτα , όταν όλο σου το μυνημα ειναι πως τρωτε εσεις εκει κάτω και έτσι και άλλιως και γιουβέτσιμε ριγανη , φυσικό ειναι κάποιος να στραβώσει και να σε ειρωνευτει ...Αυτό. Έχετε γαμάτο φαΐ πάνω και κυρίως πολύ καλύτερες μερίδες απ' τις Αθηναϊκές, αλλά μάγκα μου, με ανοιχτό τον Πρασσά και τον Θείο Βάνια το 2013, 'νταξ, δεν ξέρω πόσο σας παίρνει. Επιπλέον, ο γύρος σας είναι κατά κανόνα χειρότερος του Αθηναϊκού, απλώς όταν τον βάζετε, δε λυπάστε, βάζετε μισόκιλο. Γι' αυτό είστε αγαπήσιμοι. (Και καν'τε κάτι με τα μπεργκεράδικά σας, μόνο το ελεεινό σβε και το σάλτσα αξίζουν, το πιασοκώλικο το simply που να φέρει κέντρο εκεί που το βάλατε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Να μην έχει ξίγκι ο γύρος. Να μην είναι λαδωμένη η πίτα. Να μην είναι χοντροκομμένες και ανάλατες οι πατάτες. Σκληρό το κρέας μπορεί να είναι λίγο παραπάνω, να μην είναι παραψημένο είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μα ο κόσμος κάνει το λάθος να πιστεύει ότι το μαλακό κρέας είναι και το καλό, δεν μπορεί να καταλάβει ότι το καλό ζώο - κρέας, έχει περπατήσει και λίγο δεν έχει πάρει χημικά και έτσι το κρέας του είναι πιο σκληρό, δηλαδή με σφιχτούς ιστούς και όχι κρέμα όπως τα βλέπουμε τώρα. Στην ουσία ο ίδιος ο κόσμος - καταναλωτής έχει προκαλέσει ο άλλος να βάζει ουσίες ώστε να το προτιμήσει γιατί αυτό θεωρεί καλύτερο. Γενικά πρέπει να αλλάξει τελείως τον τρόπο που σκέφτεται στο θέμα του φαγητού ο κόσμος αν θέλει να τρώει σωστά. Σε λίγο με όλα αυτά που τρώμε μαλακτικά, χημικά, ορμόνες, συντηρητικά, θα μας πέσουν τα δόντια (τρώγοντας συνέχεια μαλακή τροφή) και θα εκφυλιστούμε ... ιδίως εμείς οι άντρες Κλασικές παπαρολογίες έλληνα λαμογιοεπιχειρηματία για να πουλάει μούφα κρέας. Το κρέας είναι σκληρό γιατί ψήθηκε παραπάνω απο ότι έπρεπε, κόπηκε και όση ώρα μένει εκεί στη βάση καρα-στέγνωσε. Αν ξαναζεστάθηκε την επόμενη μέρα έχει χάσει πλέον όλα του τα υγρά και είναι απλά σόλα. Άλλο σκληρό και ζουμερό, π.χ. προβατίνα και άλλο σόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα