Προς το περιεχόμενο

Τι θα θέλατε από ένα καλό σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο;


Loonydude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο παντως με το "κλασσικο" δεν παιζει. Καθε περιοχη εχει τα δικατης δεδομενα. Αλλου δεδομενο ειναι το κετσαπ μουσταρδα, εδω ας πουμε δεδομενο ειναι μονο το τζατζικι (μεσα στο απ' ολα), πας Χανια, και δεδομενο ειναι το γιαουρτι, και τζατζικι μονο αν το ζητησεις, και παει λεγοντας. Οι γευσεις και οι συνδιασμοι ειναι απειρες και κανενας δεν εχει αδικο.

 

Οσο για την πατατα κομμενη στο χερι... ξερω πολλους που εχουν απο ενα τετοιο οπως στη φωτο, δεν ειναι κομμενη στο χερι, αλλα ουτε προτηγανισμενη. Το τετραγωνισμενο σχημα, δεν ειναι παντα δειγμα κατεψυγμενου.

 

leifheit-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καμια σχεση το hot dog με τον γυρο.Καμια ομως.

 

Nαι,μόνο που έχουν κάτι κοινό.Δεν τρώγονται χωρίς κέτσαπ-μουστάρδα.Γύρος χωρίς τζατζίκι, κέτσαπ,μουστάρδα=πίτσα χωρίς σάλτσα.Δεν παίζει.Για να σπάει η γουρουνίλα και για να γλιστράει.Και όταν είμαι σπίτι,εννοείται συνοδεία φέτας!Το χειρότερο για μένα είναι γύρος με κρεμμύδι χωρίς σάλτσες.Ανακατεύομαι και μόνο που το σκέφτομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι,μόνο που έχουν κάτι κοινό.Δεν τρώγονται χωρίς κέτσαπ-μουστάρδα.Γύρος χωρίς τζατζίκι, κέτσαπ,μουστάρδα=πίτσα χωρίς σάλτσα.Δεν παίζει.Για να σπάει η γουρουνίλα και για να γλιστράει.Και όταν είμαι σπίτι,εννοείται συνοδεία φέτας!Το χειρότερο για μένα είναι γύρος με κρεμμύδι χωρίς σάλτσες.Ανακατεύομαι και μόνο που το σκέφτομαι.

 

Γουστα ειπε ο βατραχος, κι εφαγε το σαπουνι :)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γουστα ειπε ο βατραχος, κι εφαγε το σαπουνι :)

Ε ναι προφανώς γι' αυτό και τόνισα ''για μένα'' για να μην πεταχτεί κανείς και πει περί κολοκυθόπιτας αλλά στου κουφού την πόρτα..  :mellow: Kαι δε σε είδα να λες το (έτσι κι αλλιώς) αυτονόητο και άρα περιττό,για να απαντήσεις στα μηνύματα πριν από το δικό μου. :)   Και το κλου είναι τα likes σε κάτι τόσο αυτονόητο όσο το ότι ο ήλιος θα βγει από την ανατολή...  :mellow:  :mellow:

Θυμάμαι μια φορά ένας δεν είχε κέτσαπ.Φυσικά έφαγε άκυρο.Που πα' ρε Καραμήτρο?

Επεξ/σία από noob
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι λέτε βόρειοι και νότιοι αλλα εγώ είμαι αλμπανο και ντεν μπορεί να φάει γύρο ΚΑΙ με τζατζίκι ΚΑΙ με κέτσαπ ΚΑΙ με μουστάρδα ΚΑΙ με γιαούρτι ΚΑΙ με βουδαπέστης ΚΑΙ με τα κέρατα μου τα τράγια. Είναι αηδία πώς να το κάνουμε.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θελω η πιτα να εχει λιγο λαδι, ΟΧΙ να σταζει επισης ο γυρος καλοψημενος με τα ζουμια του.Επισης οτιδηποτε κρεατικο να ειναι ελεγμενα και καθαρα οχι φορμολη η εισαγωμενα απο οπου να ναι, ακομα να ειναι καθαρο το μαγαζι καθαροι οι υπαλληλοι (ενας μια φορα σκουπισε το μαχαιρι που κοβει το γυρω σε ενα βετεξ που καθαριζε τον παγκο και σκουπισε τη ιδροτιλα του στο χερι, ενοειτε πως εφυγα και δεν ξανα πατησα) επισης τα λαχανικα να ειναι καλα πλυμενα.

 

Αυτα τα βασικα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλύτερο είναι ένα σουβλατζίδικο να μπορεί να προσφέρει και γιαούρτι, κέτσαπ, μουστάρδα, τζατζίκι ώστε να μην χάνει πελάτες είναι αδιανόητο να θέλει πχ ο πελάτης μουστάρδα ή κέτσαπ και να μην έχει το κατάστημα να του βάλει, το κόστος είναι μηδαμινό και θα τον ικανοποιήσει κιόλας.

 

Το πρόβλημα θα ήταν να πάει σε σουβλατζίδικο και να ζητήσει τσιπούρα :P ... 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντί να λέτε για το λάδι που τηγανίζουν στο ίδιο για κάνα  10ωρο σας πειράζει αν είναι κατεψυγμένες ή όχι οι πατάτες;

 

Α!και όσοι πιστεύεται ότι το φθηνό θα μπορέσει παράλληλα να είναι και κάλο ποιοτικά..εεε,εντάξει βάλτε ξυπνητήρι :-)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι λέτε βόρειοι και νότιοι αλλα εγώ είμαι αλμπανο και ντεν μπορεί να φάει γύρο ΚΑΙ με τζατζίκι ΚΑΙ με κέτσαπ ΚΑΙ με μουστάρδα ΚΑΙ με γιαούρτι ΚΑΙ με βουδαπέστης ΚΑΙ με τα κέρατα μου τα τράγια. Είναι αηδία πώς να το κάνουμε.

Για γιαούρτια και μαγιονέζες συμφωνώ.Αλλά όταν μιλάμε για γύρο,τζατζίκι-κέτσαπ-μουστάρδα είπαμε..Είναι ένα πράγμα.Είναι αδιαίρετο.Είναι ομοούσιο.

 

 

Nαι,είναι η Αγία Τριάδα διάολε!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 (ενας μια φορα σκουπισε το μαχαιρι που κοβει το γυρω σε ενα βετεξ που καθαριζε τον παγκο και σκουπισε τη ιδροτιλα του στο χερι, ενοειτε πως εφυγα και δεν ξανα πατησα) επισης τα λαχανικα να ειναι καλα πλυμενα.

 

 

Και φαντάσου αυτό είναι πλημμέλημα, μπροστά στο έπιασα το ωμό κρέας και μετά σου έδωσα το ψημένο, ή κάτι άλλα ψημένα και άψητα να κάνουν κολλητή παρέα.... σε αυτό το θέμα θέλει δουλειά πολύ το ελληνικό σουβλατζίδικο πιστεύω. Να μου πεις αυτά που γίνονται σε κουζίνες εστιατορίων που δεν σε βλέπουν μπορεί να είναι τρεις χειρότερα.

 

αντί να λέτε για το λάδι που τηγανίζουν στο ίδιο για κάνα  10ωρο σας πειράζει αν είναι κατεψυγμένες ή όχι;

 

Α!και όσοι πιστεύεται ότι το φθηνό θα μπορέσει να είναι και κάλο ποιοτικά..εεε,εντάξει βάλτε ξυπνητήρι :-)

 

Ναι το επεξεργάζονται μέχρι το ιξώδες του να φτάσει σε σημείο να ανταγωνίζεται τα λάδια φόρμουλας 1 :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To βασικο,να εχεις ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ..

Εχουμε γεμισει με σουβλατζιδικα,που φτιαχνουν πιτσες,που φτιαχουν φαγητα,που φτιαχνουν καφεδες,και γενικα εχουν μια ταση να εμπλουτιζουν τον καταλογο τους και στος τελος ξενος ΓΥΡΟ-ΣΟΥΒΛΑΚΙ θα φαει,αλλα και ο Ελληνας γυρο-σουβλακι θα φαει,για αυτο καλυτερα λιγα και καλα...

Βασικο ρολο παιζει η ποιοτητα-τιμη,οι καιροι  δεν ειναι για 3-3.5ευρω η πιτα εκτος και αν εχεις κατι δυνατο που αξιζει...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης κριση κριση αλλα γι αυτους δεν πεφτουν οι τιμες....εδω Καστορια εχουμε δυο γηραδικα το ενα 2ιναι χρονια με το 60 μην πω και 70 % της πελατιας.Εχουν κρατησει τις τιμες αλλα οι πατατες απλα δεν τρογωντε ειναι τοσο μπαγιατικες σαν να τρως χαρτι και ο γυρος χθεσινος ξερος και πολλες φορες ξερα, εμος και μισοψημενος.

 

Αμα θες φιλε γυρατζη να μου πουλας μπαγιατικα ριξε την τιμη.... (φυσικα και δεν αγοραζω πλεον απο αυτον) να βαλουνε μυαλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To βασικο,να εχεις ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ..

Εχουμε γεμισει με σουβλατζιδικα,που φτιαχνουν πιτσες,που φτιαχουν φαγητα,που φτιαχνουν καφεδες,και γενικα εχουν μια ταση να εμπλουτιζουν τον καταλογο τους και στος τελος ξενος ΓΥΡΟ-ΣΟΥΒΛΑΚΙ θα φαει,αλλα και ο Ελληνας γυρο-σουβλακι θα φαει,για αυτο καλυτερα λιγα και καλα...

Βασικο ρολο παιζει η ποιοτητα-τιμη,οι καιροι  δεν ειναι για 3-3.5ευρω η πιτα εκτος και αν εχεις κατι δυνατο που αξιζει...

Και κοντοσούβλι ε.Αυτό χωρίς σάλτσες.Αντρικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Online παραγγελία και δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

Θα γίνω ο καλύτερος πελάτης σου.

 

Ποιοτικά με έχουν καλύψει οι περισσότεροι, ούτε πίτα για γκόμενες, ούτε πίτα με 2 τενεκέδες λάδι πάνω.

Πατάτες δεν έχω την απαίτηση να είναι φρέσκιες, αλλά αν είναι προ, τουλάχιστον να 'ναι τηγανισμένες σε κάποιο μη-τοξικό υγρό.

Γύρος είναι γύρος, οκ, καλαμάκια όμως πρέπει να είναι handmade. Αδιαπραγμάτευτα. Θα σου φύγει το χέρι στο κόψιμο, αλλά δε θα 'ναι οι μαλακίες των 12 τεμαχίων του καρφούρ. Επίσης, πίτα κοντοσούβλι είναι καλή φάση και η χρυσή τομή ανάμεσα σε γύρο και καλάμακο.

Αν θες να έχεις κοτόπουλο, κοίτα να γαμάει, αλλιώς δεν έχει καν νόημα ύπαρξης. Παραπέμπω στον Ψυχογιό στο χαλάνδρι.

Διαβαθμίσεις σε ψωμάκια/πίτες. Κυπριακό και αραβική.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...