Προς το περιεχόμενο

Τι θα θέλατε από ένα καλό σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο;


Loonydude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θεωρώ τόσο δεδομένο το κέτσαπ-μουστάρδα που πραγματικά δε φαντάστηκα ότι μπορεί να κάνει εντύπωση. Κοίτα να δεις...

Βέβαια από την άλλη αναφέρθηκε γύρος με ανανά, οπότε τι να φτουρήσει το κέτσαπ και η μουστάρδα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Πρωτη φορα ακουω να βαζουν κετσαπ-μουσταρδα στον γυρο.

Και μονο που το σκεφτομαι ξερναω.

Το hot-dog μόνο που το σκέφτεσαι ξερνάς;

 

Μάλλον δεν έχεις πολυ γυρίσει στην Ελλάδα...Αλλιώς θα το είχες ακούσει.

Καμια σχεση το hot dog με τον γυρο.Καμια ομως.Ειναι ελαχιστες οι πολεις που ΔΕΝ εχω παει αλλα και οταν πηγαινα δεν ετρωγα γυρο για να ξερω τι παιζει ωστε να βρεθω μια μερα εδω και να το παιξω κοσμογυρισμενος.Αν πιστευεις οτι αυτο ειναι κριτηριο εισαι λαθος.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ο ντελιβερας τι φταιει ομως

Ο ντελιβερας δεν φταιει προφανώς.

Φταιει το αφεντικό.

Οποτε το να πηγαινοερχεται πισω-μπρος, ειναι εξαιτίας του αφεντικου που δεν κοβει αποδείξεις.

Αλλα και απο την αλλη, τι θα παθει θα τον πιασει αγχος για τις παραγγελείες και θα τσουξει ο κωλος του να παει πισω-μπρος το αφεντικό παλι ευθύνεται γι' αυτο ας απολαυσει και αυτος την διαδρομή. B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ξερει να ψηνει και να μην βιαζεται (αν εχει κοσμο).Να μην εχει προψημενες μλκιες και αν εχει τουλαχιστον να τις ψηνει τελειως μετα , και οταν λεω ψηνει εννοω και απο μεσα.



Ααα επίσης ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει αλλα δεν το συναντάς συχνά είναι τα καλαμάκια κοτόπουλο να έχουν και τις πιπεριές ανάμεσα. Δίνει άλλη γέυση στο κρέας!!!

 

Το μεγαλουτσικο ομως.

 

chicken0001.jpg

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να μας πείτε και οι νότιοι για σουβλάκια κ.λπ? B)

 

3 πράγματα:

καλό κρέας(όχι τίγκα στο λίπος) και φρέσκα υλικά

καλές τιμές

καλή εξυπηρέτηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ξερει να ψηνει και να μην βιαζεται (αν εχει κοσμο).Να μην εχει προψημενες μλκιες και αν εχει τουλαχιστον να τις ψηνει τελειως μετα , και οταν λεω ψηνει εννοω και απο μεσα.

 

 

Το μεγαλουτσικο ομως.

Ναι συνήθως μόνο στο μεγάλο συναντάς πιπεριές...

 

Το τοστάκι το τσίμπησα τελικά, μου έτρεχαν τα σάλια κι ας μην πείναγα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι συνήθως μόνο στο μεγάλο συναντάς πιπεριές...

 

Εχουν και τα κλασσικα τα μικρα , με δυο τρια κομματακια που συνηθως πεφτουν και κατα το ψησιμο  . :-)

 

 

Προτεινω  χοιρινο σουβλακι πλακε 100 gr

Σουβλακι κοτοπουλο με πιπεριες 100 gr

 

Δεν θα με χαλαγε αν υπηρχε και σουβλακι κοτοπουλο τυλισμενο με μπεικον

 

:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα με χαλαγε αν υπηρχε και σουβλακι κοτοπουλο τυλισμενο με μπεικον

 

:-D

εγώ πάντως αυτό στο χωριό μου κοτομπέικον το παρείγγελνα, σε ψωμάκι με ουγγαρέζα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To παραδοσιακό σουβλάκι, χωρίς τζατζίκι, κέτσαπ, μουστάρδες ή πατάτες. Με αρνίσιο/μοσχαρίσιο κιμά και αλάδωτη πίτα, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λίγο μαϊντανό, και λίγη ντομάτα. Υπάρχει ΚΟΡΥΦΑΙΟ σουβλατζίδικο στη Νίκαια (και στο Κερατσίνι), το οποίο για μένα είναι ό,τι πιο γευστικό έχω φάει. Για όσους τα πηγαίνουν καλά με τα καυτερά, το φτιάχνει και με σουτζούκι, αλλά υπάρχει και ανάμικτο. Νομίζω ότι αυτοί που το έχουν (επιχείρηση από το 1960+ νομίζω, η οποία μεταβιβάστηκε). 

 

Είναι το μοναδικό σουβλατζίδικο στο οποίο όποιον έχω πάει έχει πάθει πλάκα και ο κόσμος -παρά την κρίση- κάνει ουρές. Βασικά είναι το μόνο από το οποίο εμπιστεύομαι να φάνε και τα παιδιά μου, από μικρά γιατί λάμπουν τα μαγαζιά τους από καθαριότητα. 

 

Για Κύπρο, δεν το συζητώ, άλλη φάση τα σουβλάκια τους, ειδικά σε ένα στην Ακρόπολη στη Λευκωσία. Όμως δεν είναι το σουβλάκι που εννοούμε εμείς οι Ελλαδίτες. Το μόνο που με χαλάει εδώ, είναι ότι ΘΕΛΟΥΝ να έχει λίπος το σουβλάκι (το λένε μίλες) γιατί το θεωρούν πιο νόστιμο, αψηφώντας το πόσο βλαβερό είναι, ειδικά αν τρως συνέχεια (όπως εγώ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πε.

 

Να το γράψω εδώ μέσα; Μήπως το θεωρήσουν διαφήμιση; Στο στέλνω σε pm. Δεν υπάρχει άτομο από Νίκαια και πλέον Κερατσίνι που να μην τρώει εκεί φίλε. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...