Προς το περιεχόμενο

Τι θα θέλατε από ένα καλό σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο;

Loonydude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιαουρτι αντι για τζατζικι? ΟΧΙ ΠΑΤΑΤΕΣ? 
Δεν εχω φαει και δεν αμφιβαλλω οτι το αποτελεσμα θα ειναι εξαιρετικο αλλα δεν μου φαινεται οτι ειναι το mainstream σουβλατζιδικο που θα το προτιμουσε τακτικα ο πολυς κοσμος (κυριως οσοι γραφουμε εδω). Εχω φαει και αλλου με τετοιες παραχωρησεις και εμεινα ικανοποιημενος αλλα οι υπολοιποι στην παρεα δεν θα ξαναπηγαιναν (τι κανει η πατατα :P
Το κατανοω παντως απο τη μια γιατι οταν θες να προσφερεις κατι πραγματικα ποιοτικο, με την πατατα φρεσκοκομμενη και φρεσκοτηγανισμενη ειναι δυσκολα τα πραγματα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν έχει ηδη αναφερθεί, το καλύτερο σουβλατζίδικο στον ΚΟΣΜΟ και με διαφορά ποιότητας από οποιοδήποτε άλλο ειναι "ο Κώστας".

Οδός Πεντέλης 5, Σύνταγμα.

http://mastercook.gr/articles/entertainment/1501-ena-souvlaki-pragmatika-gourmet.html

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23630&subid=2&pubid=63655334

http://www.andro.gr/geusi/to-diko-mou-souvlaki/

Τον ξέρει όλη η γη, τον έχουν γράψει και οι N.Y.T.

3 το αργότερο έχει ξεπουλήσει και εννοείται δεν εργάζεται Σαββατοκύριακα!!

ΑΥΤΟ θέλω απο ένα σουβλατζίδικο. Απλότυτα, καθαριότητα, ευγένια και νοστημιά. Αυτά.

Πριν 1-2 χρόνια δεν είχαν πει ότι καλύτερο είχε βγει ένα στην Κρήτη? Κάτι τέτοιο θυμάμαι. Αν και είναι δύσκολο να είσαι απόλυτος σε αυτό και να βγάλεις το ΄"καλύτερο στον κόσμο". Το γιαούρτι ακούγεται κάπως αλλά ταιριάζει μια χαρά πάντως! (δεν έχω δοκιμάσει στο συγκεκριμένο, γενικά λέω)

όταν έμενα στη νύφη του θερμαικού μου άρεζε πολύ το νησί της αφροδίτης στον εύοσμο

και το porto στην πλατεία ελευθερίας.

ειδικά το τελευταίο είχε έναν ψιλοκομμένο σαν φλούδα όπως μου αρέσει.

Δυστυχώς η ποιότητα των σουβλατζίδικων γενικότερα έχει πέσει λόγο της μεγάλης αύξησης της ανταγωνιστικότητας και όλων όσων συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην χώρα. Ακόμα και σουβλατζίδικα που παλαιότερα ήταν σε ένα Α επίπεδο τώρα έχουν χαλάσει πολύ ρίχνοντας την ποιότητα τους.

Από ένα καλό σουβλατζίδικο θα ήθελα 

Να είναι ΚΑΘΑΡΟ (έχει αναλυθεί στα προηγούμενα ποστ)

Να έχει πατάτες που να τις τρως και να νιώθεις ότι είναι όντως πατάτες,πράγμα σπάνιο.
Να μην λυπάται να γεμίσει το σάντουιτς ! Έλεος με τους τσίπιδες που μετράνε και τις πατάτες που σου βάζουν. :X 
Να μην μου φέρνει καρβουνιασμένα σουτζουκάκια  :-( 
Γρήγορο delivery

Καλή ποιότητα κρεάτων

Φυσιολογικές τιμές (αν και θα πλήρωνα κάτι παραπάνω αν είχε τα παραπάνω)
Φρέσκες ντομάτες και καλά κομμένο το κρεμμύδι

Καλό ψωμάκι

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά σουβλατζίδικα τα τελευταία 3 χρόνια  (Θεσσαλονίκη) , κανένα δεν με "κράτησε" , αρχικά έπαιρνα από Πρασσά , και στα πρόχειρα θυμάμαι και BiteMe,souvlakotherapy,αλατορίγανη,σουβλατζίδικο(Τούμπα),Λαδόκολλα.

Αν έχει να προτείνει κανείς κάτι καλύτερο (έστω με ΠΜ) ελεύθερα  :-D 

Και λίγο εκτός θέματος , εδώ και 3 χρόνια έχω πάθει πλάκα με το ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΕΣ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ είναι οι πίτσες στην Θεσσαλονίκη. 
Μόνο μία θυμάμαι συμπαθητική αλλά δεν κάνει delivery στα ανατολικά  :cry:

ΠΜ και εδώ αν αξίζει κάποια να δοκιμάσω. :shifty:

Και λίγο εκτός θέματος , εδώ και 3 χρόνια έχω πάθει πλάκα με το ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΕΣ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ είναι οι πίτσες στην Θεσσαλονίκη.

Eνα κομματι πιτσας κανει οσο ενα σουβλακι πιτα... Δε συμφερει με τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...