Προς το περιεχόμενο

Τι θα θέλατε από ένα καλό σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο;

Loonydude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σουβλατζίδικο θα ανοίξουμε ή κ*λόμπαρο? :P  :D

Δύο σε ένα, ρε 'συ! Γιατί όχι; Φαντάσου ...φαντασίωση: Να σού 'ρχεται η ...κορασίδα στο τραπέζι, να σού ρίχνει την ατάκα «κεράσει πουτό;» κι εσύ να τής 'ξηγιέσαι τζατζικορέψιμο στη μάπα... 

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δύο σε ένα, ρε 'συ! Γιατί όχι; Φαντάσου ...φαντασίωση: Να σού 'ρχεται η ...κορασίδα στο τραπέζι, να σού ρίχνει την ατάκα «κεράσει πουτό;» κι εσύ να τής 'ξηγιέσαι τζατζικορέψιμο στη μάπα... 

"κεράσει μια διπλή χωρίς κρεμμύδι??" χαχαχα

"κεράσει μια διπλή χωρίς κρεμμύδι??" χαχαχα

Τι εννιάμισι εβδομάδες, φρούτα, μέλια, σαντιγί, ιστορίες και τι να κλάσει ο Μίκι Ρουρκ; Άμα δεν την αλείψεις καμμένη λίγδα τη γκόμενα...

• Like 2

Πρέπει να διαθέτει :

1)Ποιοτικό/καλοψημένο γύρο.

2)Να μην μου κάνει κόλπα με τις μερίδες...δηλαδή μην βλέπω γύρο με 50 πατάτες μέσα και 3 κομματάκια κρέας και το αντίστροφο.

3)Καλή τιμή(Θεωρώ τα 2 ευρώ ως λεβέντικη τιμή)

4)Καθαριότητα στο μαγαζί...δεν λέω να μυρίζει χλωρίνη αλλά να βλέπω ότι φροντίζουν το περιβάλλον που εργάζονται και που πάω να φάω.

5)Όμορφο/sexy service.Ίσως δεν είναι προτεραιότητα αλλά το να έχεις το μωρό να σου φέρνει το φαγητό είναι αλλιώς.Δεν θα ξεχάσω πριν 2 χρόνια όταν πηγαίναμε η παρέα σε ενα σουβλατζίδικο στο Ηράκλειο και είχαμε ένα μελαχρινό μωρό με κολάν(Κόρη Βενζινά φάση).Ήτο όλο νάζι και κ@υλα...Μέρα παρά μέρα είμασταν εκεί για να γευτούμε τον καλό γύρο και με την ελπίδα να γευτούμε την Νατάσσα.

• Like 3

Οι όμορφες παρουσίες μετράνε σε όλα τα μαγαζιά, ας μην λέμε μαλακίες. Ορισμένες φορές μετράνε και πολύ.

Από εκεί και πέρα εγώ θα πω ένα πράγμα το οποίο δεν χρειάζεται λεφτά για να γίνει: Ο γύρος (και όλα βέβαια, αλλά κυρίως αυτός) πρέπει να είναι καλοψημένος! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία να τρως τον γύρο και να είναι σαν βραστός, και είναι κάτι που το συναντώ αρκετά συχνά στο σουβλάκι

• Like 1

Εγώ σε μέρος που κόβουν έναν κώνο κρέατος, από λεπτές λωρίδες νεκρού ζώου που το ψήνουνε από το πρωί, δε θέλω να βλέπω κωλαράκια πάντως. Θέλω να βλέπω μόρτη, μερακλή τσιπουροσυκώτη σκατόβλαχο. Να κόβει τη ντομάτα με τον γυροκόφτη γιατί μόνο αυτό το μαχαίρι έχει στο μαγαζί. Να πετάει μέσα το κρεμμύδι σε τεταρτημόρια σα ματατζής το δακρυγόνο. Να μου λέει "σως θες;" και να μου δείχνει την κέτσαπ λιντλ. Να του ζητάω καλαμάκι κοτόπουλο και να γελάμε παρέα με το καλαμπούρι μου.

Ύπνος, φαγητό και μπηχτική είναι υπέροχα αλλά μόνα τους.

• Like 6

Εγώ παίρνω σουβλάκια από τον "κήπο της γεύσης" στον Πειραιά, στην πλατεία Πηγάδας.

Έχει ωραία σουβλάκια, με πίτες "Αλεξάκης".

Είναι μεγάλα χωρίς υπερβολές (πχ πολλές πατάτες και λίγος γύρος). Οι ποσότητες είναι ίσες μεταξύ τους.

Η τιμή δεν μου αρέσει πολύ που είναι 1,80€

To άτομο που σου βάζει χαρτοπετσέτες στην σακούλα με τους γύρους να μην ασχολείται με το ταμείο.

Αυτο ειναι το λιγοτερο φιλε, τις χαρτοπετσετες τις πετας. Υπαρχουν αλλοι που πιανουν τα φαγωσιμα και ασχολουνται και με το ταμειο. Και το κανουν και μπροστα σου, γιατι ξερουν οτι οι περισσοτεροι πελατες δε σκοτιζονται.

Eπισης αυτο το εχω δει σε πολλους φουρνους. Πιανουν τη φρατζολα που παιρνεις, τη συσκευαζουν και μετα εισπραττουν τα ευρω :lol:

• Like 1

Αν δεν έχει ηδη αναφερθεί, το καλύτερο σουβλατζίδικο στον ΚΟΣΜΟ και με διαφορά ποιότητας από οποιοδήποτε άλλο ειναι "ο Κώστας".

Οδός Πεντέλης 5, Σύνταγμα.

http://mastercook.gr/articles/entertainment/1501-ena-souvlaki-pragmatika-gourmet.html

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23630&subid=2&pubid=63655334

http://www.andro.gr/geusi/to-diko-mou-souvlaki/

Τον ξέρει όλη η γη, τον έχουν γράψει και οι N.Y.T.

3 το αργότερο έχει ξεπουλήσει και εννοείται δεν εργάζεται Σαββατοκύριακα!!

ΑΥΤΟ θέλω απο ένα σουβλατζίδικο. Απλότυτα, καθαριότητα, ευγένια και νοστημιά. Αυτά.

Αμα φας το συγκεκριμένο σουβλάκι δε θα σου λείψει η πατάτα.

Το μόνο κακό με τον Κώστα ειναι οτι έχει μια ουρά μέχρι απέναντι απ τις 10 το πρωί :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...