deesnider Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδιά! Ερώτηση για αποσαφήνιση γιατί εσείς οι Αθηναίοι είστε και περίεργοι!! Σουβλάκι = το κλασσικό πιτόγυρο ή το καλαμάκι στο χέρι φάση;; Πρώτα θα δοθεί τελεσίδικη και τεκμηριωμένη απάντηση, για το αν έκανε η κότα το αυγό, ή το αυγό την κότα και μετά θα απαντηθεί αυτό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Οπως τον βολευει τον καθενα...απειρες κουβεντες και τσακωμοι εχουν γινει οποτε οπως βολευει τον καθενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πρώτα θα δοθεί τελεσίδικη και τεκμηριωμένη απάντηση, για το αν έκανε η κότα το αυγό, ή το αυγό την κότα και μετά θα απαντηθεί αυτό... Νομίζω ότι για το πρώτο έχει δοθεί απάντηση επιστημονικά τεκμηριωμένη (τώρα ποιος έκατσε κι έκανε έρευνα γι'αυτό το πράγμα δεν ξέρω...μάλλον καμιά επιδότηση θα τρώγανε ). Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι την απάντηση, μάλλον για να μη μου χαλάει το αίνιγμα! Άρα μπορούμε να αναθέσουμε στους ίδιους να δώσουν απάντηση και στο 2ο αιώνιο ερώτημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Προσωπικά αν ξέρω ότι κάτι είναι καλύτερο ποιοτικά θα το προτιμήσω και ας έχει 0,50€-1€ Κι εγω θα τους προτιμησω ασχετως τιμης, πως ομως μπορουμε να ξερουμε ποιος ειναι καλυτερος ποιοτικα? Υπαρχουν καποια πραγματα που τα βλεπεις, πχ. να ειναι αλλος αυτος που σου ετοιμαζει το σουβλακι, αλλος αυτος που σου δινει τα ρεστα στο ταμειο. Αλλα το κρεας δε γνωριζουμε ποθεν προερχεται, τις τοματες δε ξερουμε εαν ειχε καθαρα χερια αυτος που τις εκοβε κ.ο.κ. Αυτο με το >50% ξυγκι το εχω παρατηρησει αρκετες φορες, οποτε σχεδον παντα επιλεγω κοτοπουλο. Μα το ξυγκι διακρινεται καλυτερα στο καλαμακι του κοτοπουλου. Απο αποψη υγειας βεβαια, προτιμαται κοτοπουλο αντι χοιρινου. Παιδες να ρωτησω κατι? Οταν εκει που τρωτε καταλαβετε κατι αμασητο(ξυγκι) το καταπινετε κι αυτο ή το φτυνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κι εγω θα τους προτιμησω ασχετως τιμης, πως ομως μπορουμε να ξερουμε ποιος ειναι καλυτερος ποιοτικα? Υπαρχουν καποια πραγματα που τα βλεπεις, πχ. να ειναι αλλος αυτος που σου ετοιμαζει το σουβλακι, αλλος αυτος που σου δινει τα ρεστα στο ταμειο. Αλλα το κρεας δε γνωριζουμε ποθεν προερχεται, τις τοματες δε ξερουμε εαν ειχε καθαρα χερια αυτος που τις εκοβε κ.ο.κ. Γι' αυτό είπα αν ξέρω, όχι αν έτσι μου φαίνεται! Αν δηλαδή τον ξέρουμε προσωπικά ή ξέρουμε από που ψωνίζει ή τέλος πάντων είμαστε σίγουροι με κάποιο τρόπο (όσο σίγουροι μπορεί να είμαστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πρώτα θα δοθεί τελεσίδικη και τεκμηριωμένη απάντηση, για το αν έκανε η κότα το αυγό, ή το αυγό την κότα και μετά θα απαντηθεί αυτό... Το αυγο εκανε την κοτα. Τεκμηριωμενα. Τα πουλια ειναι η εξελιξη των δεινοσαυρων. Οι δεινοσαυροι δεν ηταν θηλαστικα, εκαναν αβγα. Μεχρι που μια στιγμη, στο περασμα των χρονων, χοντρικα, ενας δεινοσαυρος γεννησε ενα αβγο και απο γεννηθηκε ενα πουλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Οι δεινοσαυροι δεν ηταν θηλαστικα, εκαναν αβγα. οπότε...ο δεινόσαυρος έκανε το αυγό, ή το αυγό το δεινόσαυρο;... ...για να προχωρήσουμε εν συνεχεία και στο μέγα θέμα: «σουβλάκι», «καλαμάκι», «πιτόγυρο», «σάντουιτς»... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κι εγω θα τους προτιμησω ασχετως τιμης, πως ομως μπορουμε να ξερουμε ποιος ειναι καλυτερος ποιοτικα? 1)Αλλα το κρεας δε γνωριζουμε ποθεν προερχεται, τις τοματες δε ξερουμε εαν ειχε καθαρα χερια αυτος που τις εκοβε κ.ο.κ. 2)Μα το ξυγκι διακρινεται καλυτερα στο καλαμακι του κοτοπουλου. 1) Εχεις δει πολλα αδεσποτα να κυκλοφορουν τελευταια; 2) Eχει λιπος το κοτοπουλο; 3)οπότε...ο δεινόσαυρος έκανε το αυγό, ή το αυγό το δεινόσαυρο;... Τα παντα ξεκινησαν απο το αβγο. Το αβγο απο μονο του ειναι κυτταρο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πίτα Ισμηνης - Αιγάλεω Λαός κ καλαμάκι - Ελευσίνα Το τέλειον - Λυκόβρυση Μετά το χάος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 2) Eχει λιπος το κοτοπουλο; Φιλε εχεις δει κοτοπουλο ωμο, ολοκληρο ή σε κομματια? Αν προσεξεις ειναι γεματο ασπραδια. Αυτα τα ασπραδια(λιπος) πρεπει να αφαιρεθουν πριν το κρεας μαγειρευτει. Οταν μαγειρευτει δεν τα βλεπεις πλεον, ειναι πολυ αργα. Τα τρως και σου αρεσουν κιολας Μη μου πεις οτι βαζεις το κοτοπουλο οπως ειναι στο φουρνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πίτα Ισμηνης - Αιγάλεω Λαός κ καλαμάκι - Ελευσίνα Το τέλειον - Λυκόβρυση Μετά το χάος Αυτο με την πιτα της ισμηνης στην αρχη ελεγα σιγα ρε αραξτε που ειναι τοσο καλο..μεχρι που εφαγα.φιλε πολυ καλο σχεδον παντα οταν ειμαι αιγαλεω σε φιλους απο εκει περνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Επιβεβαιώνω Μάκης Θηβών υπερ-καλό για τα λεφτά του. Μετριότατο σε μέγεθος όχι μικρό. Μικρό είναι το πίτα λουκάνικο οκ αλλά έχει κ 1€ αλλά το λουκάνικο χωριατικο όχι μαλακιες.. Με 3 σκας και δίνεις 3.9 Ο απόλυτος παιδιά είναι ένας. Μερακλής Σεπόλια τέλος σας προκαλώ σε δοκιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εκτος απο ποιοτητα και γευση φυσικα που ειναι αυτονοητα θα παιξουν ρολο ομορφες παρουσιες.Ναι λιγο καγκουρικο ακουγεται αλλα τετοια μετρανε στην Ελλαδα δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εκτος απο ποιοτητα και γευση φυσικα που ειναι αυτονοητα θα παιξουν ρολο ομορφες παρουσιες.Ναι λιγο καγκουρικο ακουγεται αλλα τετοια μετρανε στην Ελλαδα δυστυχως Σταματα να λες ανοησιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εκτος απο ποιοτητα και γευση φυσικα που ειναι αυτονοητα θα παιξουν ρολο ομορφες παρουσιες.Ναι λιγο καγκουρικο ακουγεται αλλα τετοια μετρανε στην Ελλαδα δυστυχως Σουβλατζίδικο θα ανοίξουμε ή κ*λόμπαρο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα