stelios18120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σουβλακι πανω απο 1,7 € προσωπικα απο εμενα δεν παιζει να ψωνισω με την καμια. Στα δυτικα που μενω το εχουν απο 1,5€ μεχρι και 2,3 εχω δει. Αυτος με το 1,5€ παιζει να δινει και 1000 την μερα και τα ντιλιβερι ειναι πανω απο 10 μηχανακια.αυτοι με τα 2€ και ανω πανε χαλαρα για λουκετο.αλλαξανε οι εποχες και μερικοι δεν καταλαβαινουν.οποιος ειναι φθηνος και με ποιοτητα θα επιβιωση στην αγορα.γιατι το σουβλακι παραμονευει σε καθε στενο δεν ειναι δυσκολο να πας παρακατω να ψωνισεις και να του βγαλεις και ασχημη φημη ;-) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αυτο με το >50% ξυγκι το εχω παρατηρησει αρκετες φορες, οποτε σχεδον παντα επιλεγω κοτοπουλο. Στην Αθηνα για οσους δεν ξερουν, υπαρχει ο Μακης! http://www.thelosouvlakia.gr/delivery_%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9_%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3_%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%92%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%99_v-2677-1,153.aspx# Δυο καταστηματα Περιστερι και ενα Αιγαλεω. Πιτα καλαμακι κοτοπουλο/χοιρινο = 1 ευρω..! Πιτα γυρος κοτοπουλο/χοιρινο = 1.3 ευρω...! Βεβαια τα σουβλακια ειναι κραχτης, πουλαει κυριως μαγειρευτα φαγητα. Εχω δοκιμασει και μου αρεσουν. Αρκετοι λενε οτι ειναι χαλια, αλλα μαλλον το λενε λογω της τιμης.. Υποσεινυδητα τους εχει κολλησει το μυαλο οτι οτι ειναι φθηνο, ειναι και και χαλια. Ουτε καν μετριο δηλαδη.. Αυτες τις αποψεις δεν μπορω να τις καταλαβω.. Αν τους δεσεις τα ματια με πανι, και τους βαλεις να φανε ενα σουβλακι των 2 ευρω, και ενα απ τον Μακη, πιστευω δεν θα καταλαβουν την διαφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τον ξερω τον μακη εχω φαει απο εκει στο καταστημα του αιγαλεω μια χαρα ειναι το σουβλακι εκτος του οτι τρωγετε με 2 μπουκιες γιατι ειναι πολυ μικρο.κατα τ αλλα ωραιο ειναι και καλη τιμη.αν το εκανε και σωστο μεγεθος θα ηταν κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δεν ειναι μικρο το μεγεθος, δεν ειναι σαν αυτο στα goodys πχ. Ειναι μετριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Προσωπικά αν ξέρω ότι κάτι είναι καλύτερο ποιοτικά θα το προτιμήσω και ας έχει 0,50€-1€ παραπάνω και γενικά βλέπω καλά μαγαζιά να έχουν κίνηση και ας είναι πιο ακριβά. Προσπαθώ να μη τρώω και συχνά πλέον οπότε οκ. Δεν ξέρω πάντως αν βγαίνει ένα μαγαζί να έχει καλή ποιότητα σε κρέας κλπ και χαμηλές τιμές (βέβαια παίζει ρόλο και το μέρος, ενοίκια, υπάλληλοι κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδιά! Ερώτηση για αποσαφήνιση γιατί εσείς οι Αθηναίοι είστε και περίεργοι!! Σουβλάκι = το κλασσικό πιτόγυρο ή το καλαμάκι στο χέρι φάση;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδιά! Ερώτηση για αποσαφήνιση γιατί εσείς οι Αθηναίοι είστε και περίεργοι!! Σουβλάκι = το κλασσικό πιτόγυρο ή το καλαμάκι στο χέρι φάση;; Μόλις έβαλες φωτιά στο θρεντ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδιά! Ερώτηση για αποσαφήνιση γιατί εσείς οι Αθηναίοι είστε και περίεργοι!! Σουβλάκι = το κλασσικό πιτόγυρο ή το καλαμάκι στο χέρι φάση;; αυτοί σουβλάκι λενε το πιτόγυρο... ακου εκει ενα σουβλακι καλαμακι χοιρινο απολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδιά! Ερώτηση για αποσαφήνιση γιατί εσείς οι Αθηναίοι είστε και περίεργοι!! Σουβλάκι = το κλασσικό πιτόγυρο ή το καλαμάκι στο χέρι φάση;; το πες και μονος σου. Αλλο καλαμακι, αλλο σουβλακι. Kαι ας βγαινει απο την λεξη "σουβλα". Και επισης αλλο καλαμακι, αλλο Καλαμακι (Αλιμος περιοχη).. Αλλα εγω παντα παραγγελνω ετσι... "Ενα πιτα καλαμακι ταδε..απ ολα με σως" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Έχει υπεραναλυθεί το συγκεκριμένο θέμα νομίζω, τόσο που έχει καταντήσει κουραστικό! Αφού ξέρουμε όλοι τι εννοεί ο καθένας ας προχωρήσουμε...(για μένα το πιο περίεργο είναι το "σάντουιτς" που λένε βόρεια πάντως ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Φαντασου να το λεγαν και παρτουζα.. "Μια παρτουζα απ' ολα με τζατζικι!!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αλλαντιν μας υποχρεωσες με τις απορίες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 still confused... εγω εχω μαθει να λεω εναν γυρο κοτοπουλο/χοιρινο σε πιτα/ψωμακι(γιατι επιλογες, υπαρχουν!!)απολα χχχ η ενα σουβλακι κοτοπουλο σε πιτα κλπ καληνυχτα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τα πιο ωραία που έχω βρει(οχι οτι εχω ψαξει και παρα πολυ βεβαια) στην Αθήνα είναι τα εξής: Βεργίνα (για το συνολο) Γιώργος Μάνος (για το κοντοσούβλι) Κάνδαυλος (για το μεγεθος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 still confused... εγω εχω μαθει να λεω εναν γυρο κοτοπουλο/χοιρινο σε πιτα/ψωμακι(γιατι επιλογες, υπαρχουν!!)απολα χχχ η ενα σουβλακι κοτοπουλο σε πιτα κλπ καληνυχτα Πέρα από τις κατά τόπους συνήθειες συμφωνώ ότι είναι το πιο σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα