Loonydude Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πάντως από την εμπειρία που είχα από τα σουβλατζίδικα (σαν καλός φαντάρος) στην βόρεια Ελλάδα Θεσσαλονίκη, πολύκαστρο και κλπ, μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ότι κάθε σουβλατζίδικο στην βόρειο Ελλάδα είχε default επιλογή και το ψωμάκι αντί μόνο της πίτας που κυριαρχεί στην Αθήνα...... και άλλα ενδιαφέροντα όπως λαγάνα κομμένη στα δύο , νόστιμες αραβικές και κυπριακές πίτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Το καλύτερο απο βόρεια Ελλάδα είναι η σούβλα κοτόπουλο που έχουν. Απλα τέλειο... Ααα επίσης ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει αλλα δεν το συναντάς συχνά είναι τα καλαμάκια κοτόπουλο να έχουν και τις πιπεριές ανάμεσα. Δίνει άλλη γέυση στο κρέας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 <p>Το κλασσικό απ'όλα με τζατζίκι + κέτσαπ- μουστάρδα όπως το κάνουν στα χωριά.</p><br> <p>Συνήθως βέβαια το πέρνω απ'όλα με τζατζίκι, extra κρεμμύδι και μαρούλι.</p><br> Ο κλασσικος ο γυρος ειναι με κετσαπ και μουσταρδα? Ποια χωρια εννοεις το κανουν αυτο γιατι πρωτη φορα το ακουω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πάντως από την εμπειρία που είχα από τα σουβλατζίδικα (σαν καλός φαντάρος) στην βόρεια Ελλάδα Θεσσαλονίκη, πολύκαστρο και κλπ, μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ότι κάθε σουβλατζίδικο στην βόρειο Ελλάδα είχε default επιλογή και το ψωμάκι αντί μόνο της πίτας που κυριαρχεί στην Αθήνα...... και άλλα ενδιαφέροντα όπως λαγάνα κομμένη στα δύο , νόστιμες αραβικές και κυπριακές πίτες.indeed, θέλουμε περισσότερα σουβλατζίδικα στην Αθήνα με ψωμί αντί για πίτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 <p>Το κλασσικό απ'όλα με τζατζίκι + κέτσαπ- μουστάρδα όπως το κάνουν στα χωριά.</p><br> <p>Συνήθως βέβαια το πέρνω απ'όλα με τζατζίκι, extra κρεμμύδι και μαρούλι.</p> <br> Ο κλασσικος ο γυρος ειναι με κετσαπ και μουσταρδα? Ποια χωρια εννοεις το κανουν αυτο γιατι πρωτη φορα το ακουω. Σε πολλά μέρη που έχω περάσει το απ'όλα έιναι όπως έγραψα. Απο ονόνατα θυμάμαι την Άμφισσα και την Ιτέα, τώρα αν μου έρθει και άλλο θα το γράψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 <p>Το κλασσικό απ'όλα με τζατζίκι + κέτσαπ- μουστάρδα όπως το κάνουν στα χωριά.</p><br> <p>Συνήθως βέβαια το πέρνω απ'όλα με τζατζίκι, extra κρεμμύδι και μαρούλι.</p> <br> Ο κλασσικος ο γυρος ειναι με κετσαπ και μουσταρδα? Ποια χωρια εννοεις το κανουν αυτο γιατι πρωτη φορα το ακουω. η αλήθεια είναι ότι βόρεια παίζει πολύ στο από΄λα το τζατζίκι κέτσαπ μουστάρδα ..... πάντως εγώ αγάπησα πολύ την μουστάρδα στο τυλιχτό μου αντί του κλασσικού τζατζίκι μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Οσο καλυτερη αναλογια κοστους/ποιοτητας/ποσοτητας γινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 η αλήθεια είναι ότι βόρεια παίζει πολύ στο από΄λα το τζατζίκι κέτσαπ μουστάρδα ..... πάντως εγώ αγάπησα πολύ την μουστάρδα στο τυλιχτό μου αντί του κλασσικού τζατζίκι μόνο.To τζατζίκι θεωρείται σαλάτα στα βόρεια όπως τα λέτε εσείς και δε συμπεριλαμβάνεται στα απ' όλα. Τα απ' όλα έχουν ντομάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα. Πάντως από ένα καλό σουβλατζίδικο περιμένω ποιότητα. Δε με πειράζει να δώσω το κάτι παραπάνω, αρκεί να το θυμάμαι αυτό που έφαγα και όχι επειδή πέρασα όλο το βράδυ στην τουαλέτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πρωτη φορα ακουω να βαζουν κετσαπ-μουσταρδα στον γυρο. Και μονο που το σκεφτομαι ξερναω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πρωτη φορα ακουω να βαζουν κετσαπ-μουσταρδα στον γυρο. Και μονο που το σκεφτομαι ξερναω. Το hot-dog μόνο που το σκέφτεσαι ξερνάς; Μάλλον δεν έχεις πολυ γυρίσει στην Ελλάδα...Αλλιώς θα το είχες ακούσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εμένα δε με πειράζει ο γύρος, αρκεί να είναι λεπτός και καλοψημένος σαν τραγανό μπέηκον. Δύσκολο και θέλει λίγο χέρι αλλά όχι και ακατόρθωτο. η λύση είναι όταν κόψεις τον γύρο να τον βάλεις μετα για 1 λεπτό στα κάρβουνα. Κατά τα άλλα οτι είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 γαμαει το κετσαπ μουσταρδα εγω και αθηνα παιρνω συνηθως τζατζικι-κετσαπ-μουσταρδο στο χοιρινο και σως-κετσαπ-μουσταρδα στο κοτοπουλο, εκτος αν το θελω πιο στεγνο οπου παιρνω μονο με τζατζικι η σως Επισης πολυ σωστο αυτο με το ψωμακι, να υπαρχει σαν επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αυτό που μ'αρεσει ειναι να ναι καθαρό, να μην ειναι τιγκα στις σαλτσες για να μην καταλαβαινεις το κρεας και να μην στάζει η πίτα λαδίλα. Δεν με νοιαζει να ναι τελειως αλαδωτη(αν και το προτειμω), αλλα μερικοί λες και την βουτάνε μεσα στο λαδι ειναι. Συνήθως γύρο (ή αν εχει κοντοσούβλι) παίρνω. Κοντά στο σπίτι μου το πιο ωραίο ειναι αυτό http://www.alapita.gr/, δυστυχώς ειναι λιγο ακριβό(αν και οι τιμες του ειναι κοντα στα υπολοιπα σουβλατζιδικα της περιοχης). Στο γύρο ειδικά βαζει by default μια γαμάτη σως γιαουρτιού και επίσης ο γύρος του είναι ξεροψημένος που μ'αρεσει. Στα εξάρχεια εχω βρει επισης ενα ωραιο για κοντοσούβλι μανος-γιωργος νομιζω λεγετε στην θεμιστοκλεους πανω. Δυστυχώς κλείνει στις 4 το μεσημερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πουτανιές στα υλικά. Έφαγα σε ένα ελληνικό σουβλατζίδικο στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα, κάτι περίεργα και ήταν άλλο πράγμα. Γύρο με ανανά επί παραδείγματι. Ακούγεται τρελό και εγώ όταν το είδα γέλασα αλλά ο ουρανίσκος είχε διαδοχικούς οργασμούς. Επίσης θα ήθελα η απόδειξη να ναι mandatory και όχι κάθε γαμημένη φορά να γίνεται ζήτημα. Βαρέθηκα τους ελληναραδες μαγαζάτορες. Αν δεν μου φέρει απόδειξη το delivery όσο και να ψοφάω της πείνας ή θα τον πληρώσω χωρίς ΦΠΑ ή θα τον στείλω στην άλλη άκρη της πόλης να φέρει το χαρτί απλά και μόνο για να το πετάξω μπροστά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Επίσης θα ήθελα η απόδειξη να ναι mandatory και όχι κάθε γαμημένη φορά να γίνεται ζήτημα. Βαρέθηκα τους ελληναραδες μαγαζάτορες. Αν δεν μου φέρει απόδειξη το delivery όσο και να ψοφάω της πείνας ή θα τον πληρώσω χωρίς ΦΠΑ ή θα τον στείλω στην άλλη άκρη της πόλης να φέρει το χαρτί απλά και μόνο για να το πετάξω μπροστά του.Ναι ο ντελιβερας τι φταιει ομως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα