ParhsG Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Στο γερακα παντως πανω απο 2€ είναι και οσα εχω δει αγια παρασκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Εγω θα ελεγα οτι επειδη οντως ειναι δυσκολο να τα εχεις και τα δυο(εως αδυνατον), αυτο που εχεις να κανεις ειναι να αραιωσεις τις επισκεψεις σου σε αυτα τα μαγαζια Πως μπορεις να ξερεις αν υπαρχει η ποιοτητα? Αναφέρομαι στον φίλο που ρώτησε παραπάνω αν θα πηγαίναμε σε ένα υποθετικό μαγαζί. Αν ανοίξει δηλαδή μάλλον θα πρέπει να διαλέξει τι θα πουλάει γιατί δεν μπορεί να πετύχει και καλό και πολύ και φτηνό. Κατά τα άλλα συμφωνούμε, ακόμα και στα "καλά" τέτοια μαγαζιά μιλάμε για σαβουροφαγία που καλό θα ήταν να την αποφεύγουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τι θα θέλατε από ένα καλό σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο; 1) 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμο 2) γρήγορο ντελιβερυ 3) Ποιοτικό φαγητό/κρέας 4) Να βρίσκεται Αγγλία 5) Χαμηλές τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Όχι 8 ξύγκι και 2 κρέας στο καλαμακι.. Καλό κρέας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ποιοτητα ποσοτητα ντελιβερι σφαιρα χαμηλες τιμες καθαριοτητα απιστευτη 24 ωρες ανοιχτα οταν βρεθει το συγκεκριμενο πειτε μου να αφησω την περιουσια μου εκει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Εχω κάτσει σε γνωστό μαγαζί και πέταξα γύρο σε γάτα κ δεν το έφαγε, απο εκει να καταλάβετε... Ευτυχώς έκλεισε, το συγκεκριμένο κατάστημα. Sent from my iPhone using Insomnia Νόμιζα ότι είναι urban legend αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 4) Να βρίσκεται Αγγλία Αυτό (σχεδόν). Θέλω ένα που να φέρνει Dublin 7 και Dublin 8, ει δυνατόν ανοιχτό από το μεσημέρι. Έχει ενα μεσανατολίτικο με ωραία μερίδα μοσχαρι και αρνί, αλλά δεν είναι το ίδιο αν δεν έχει τζατζίκι και χοιρινό μέσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αυτό (σχεδόν). Θέλω ένα που να φέρνει Dublin 7 και Dublin 8, ει δυνατόν ανοιχτό από το μεσημέρι. Έχει ενα μεσανατολίτικο με ωραία μερίδα μοσχαρι και αρνί, αλλά δεν είναι το ίδιο αν δεν έχει τζατζίκι και χοιρινό μέσα.. Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις ένα εσύ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 από ένα καλό σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο θα ηθελα να εχει τις τιμες του.. Μακη!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Όχι 8 ξύγκι και 2 κρέας στο καλαμακι.. Καλό κρέας ... Φιλε μου, ασφαλως θα εχεις δει τα καλαμακια οταν ειναι ωμα. Προσεξες οτι στο μεγαλυτερο μερος τους ειναι ασπρα? Αυτο σημαινει οτι το ξυγκι ειναι >50%. Μα ειναι δυνατον να απαιτεις καλο κρεας? Οτι σαβουρα εχουν τη βαζουν. Και οταν ψηθει βεβαια δε καταλαβαινεις τιποτα. καθαριοτητα απιστευτη Δηλαδη ο υπαλληλος να αναποδογυριζει τις πιτες που ψηνονται χωρις να ανοιγει το ταμειο αμεσως μετα για να δωσει ρεστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δηλαδη ο υπαλληλος να αναποδογυριζει τις πιτες που ψηνονται χωρις να ανοιγει το ταμειο αμεσως μετα για να δωσει ρεστα? να μην φτερνιζεται πανω στον κοτογυρο για να παρει γευση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 να μην φτερνιζεται πανω στον κοτογυρο για να παρει γευση ουτε να σκουπιζει τη μυτη του την ωρα που που ετοιμαζει το σουβλακι σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ουτε να σκουπιζει τη μυτη του την ωρα που που ετοιμαζει το σουβλακι σου? ουτε τον ιδρωτα απο το μετωπο οταν εχει ζεστη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις ένα εσύ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xifiassamsung Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 βασικο το ωραριο.οτι σουβλακι κ να φτιαχνει,αν κλεινει στις 5 ταπογεμα να τα φαει μονος του.οποτε λοιπον μεχρι τις 1 το βραδυ ειναι καλα για μενα κ με επαρκεια υλικων.αρκετοι τραβανε με το ζορι ως τις 11-12 το παρα πολυ κ απο κει κ επειτα ξερεις οτι κατι θα λειπει.δεν εχω γυρο δεν εχω καλαμακια κλεισαμε κλπ.μην ανοιξεις απτις 12 το πρωι ουτε καν στις 2,αλλα κρατα το λιγο αργα το βραδυ.εξαλλου ολη η πελατεια πλακωνει μετα τις 8.ως τοτε βαρανε μυγες ο γυρος ξεροψηνεται,κ το βραδυ ειναι ωμος. δευτερον η ποιοτητα σαφως,αλαδωτη πιτα στανταρ,οχι τα αισχη που τη βουτανε μεσα στο στραγγισμενο τηγανολαδο της φριτεζας,κ ΚΥΡΙΩΣ ο γυρος να ειναι καλοψημενος, λεπτοκομενος κ ανεκτης ποιοτητας.μη βαλεις κ το καλυτερο απλα να μη βρωμαει σαπιλα κ εχει 8 κιλα πιπερια κ αλατια πανω. η πατατα στο χερι η κατεψυγμενη δε μου κανει κ πολυ αισθηση αν καλυπτει τα βασικα παραπανω. κρεμυδια ας μην εχει μισο σε καθε σουβλακι.απορω λες κ το παιρνουν τσαμπα απτο κρατος στυλ επιχορηγηση ξερω γω.μιλαμε για τονους σε καθε πιτα. τριτον η τιμη.τοχουν ξεχεσει τελευταια οι σουβλατζηδες κ το 2ευρο παει συνεφο σαν συμφωνια καρτελ.αρκετοι τοχουν 2,20-2,40..πως την ειδες ρε μεγαλε?1,50 σας ειναι αρκετα.πλουτιστε λιγοτερο.φτιαξτε φημη κ πελατεια ευχαριστημενη αντι τσεπη.απο μας ζειτε. τεταρτον ντελιβερυ συντομο.αν κ προσωπικα αν υπαρχει ενας που να καλυπτει 3 απο τα παραπανω παω κ τα παιρνω με τα ποδια. τελος,αν εχει κ κανα τραπεζακι να αραξεις να τα κανεις ολα αυτα εκει,μετραει στα συν του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα