zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μην επιμένετε ρε παιδιά, τζατζίκι με κέτσαπ και μουστάρδα ΔΕΝ πάει! Απλά ίσως το έχετε συνηθίσει! Για μένα δεν πάει ούτε καν το κέτσαπ με τη μουστάρδα, ή το ένα θα βάλω σε ένα φαγητό ή το άλλο αλλά αυτό οκ μπορεί να είναι προσωπική παραξενιά...αλλά τζατζίκι, κέτσαπ και μουστάρδα μαζί, έ όχι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Σχεδον πουθενα δεν υπαρχει τζατζικι της προκοπης, τρως ενα ασπρο νερουλο μειγμα wannabe τζατζικι....οποτε καλο σπιτικο ποιοτικο τζατζικι! Μπορει να απογειωσει μια πιτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το κέτσαπ το σιχαίνομαι, οπότε δε θα εκφέρω άποψη, αλλά τζατζίκι με μουστάρδα δεν είναι και τόσο κακός συνδυασμός. Καλύτερος βέβαια είναι σίγουρα μουστάρδα με τυροκαυτερή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, να πω κι εγώ στα σοβαρά τι θέλω από ένα σουβλατζίδικο: - Πίτα βουτηγμένη στο λάδι και ψημένη σε βρώμικο πλατό - Γύρος με μπόλικο λίπος, κατά προτίμηση χθεσινός ή να ψήνεται κάμποσες ώρες. Αν είναι δίπλα στο δρόμο σε ανοιχτό παράθυρο είναι συν - Πατάτες εννοείται κατεψυγμένες, να έχουν μείνει όμως και κάμποση ώρα εκτός για να μαλακώσουν και τηγάνισμα σε παλιό φτηνό λάδι - Κρεμμύδι καυτερό, χοντροκομμένο και πολύ, να βγάζεις κομμάτια και να έχει κι άλλο - Ντομάτα ώριμη λίγο πριν σαπίσει, κομμένη από ώρα, να έχει χάσει τα υγρά της - Τζατζίκι από κουβά, αμφίβολης προέλευσης, με υποκατάστατο γιαουρτιού και σκόρδο σε σκόνη - Τυλιγμένο σε χαρτί αντοχής, να μην στάζει. Μην γίνουμε και χάλια - Να σε κάνει να λές, λίγο πριν την τελευταία μπουκιά και ενώ έχεις σκάσει, "τέρμα τα έξω, δεν ξανατρώω μ@λακ|€s!" - να ξυπνάς το άλλο πρωί και να νιώθεις φουσκωμένος σαν να έφαγες μόλις Αλήθεια, ξέρετε κανένα τέτοιο μαγαζάκι?? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, να πω κι εγώ στα σοβαρά τι θέλω από ένα σουβλατζίδικο: - Πίτα βουτηγμένη στο λάδι και ψημένη σε βρώμικο πλατό - Γύρος με μπόλικο λίπος, κατά προτίμηση χθεσινός ή να ψήνεται κάμποσες ώρες. Αν είναι δίπλα στο δρόμο σε ανοιχτό παράθυρο είναι συν - Πατάτες εννοείται κατεψυγμένες, να έχουν μείνει όμως και κάμποση ώρα εκτός για να μαλακώσουν και τηγάνισμα σε παλιό φτηνό λάδι - Κρεμμύδι καυτερό, χοντροκομμένο και πολύ, να βγάζεις κομμάτια και να έχει κι άλλο - Ντομάτα ώριμη λίγο πριν σαπίσει, κομμένη από ώρα, να έχει χάσει τα υγρά της - Τζατζίκι από κουβά, αμφίβολης προέλευσης, με υποκατάστατο γιαουρτιού και σκόρδο σε σκόνη - Τυλιγμένο σε χαρτί αντοχής, να μην στάζει. Μην γίνουμε και χάλια - Να σε κάνει να λές, λίγο πριν την τελευταία μπουκιά και ενώ έχεις σκάσει, "τέρμα τα έξω, δεν ξανατρώω μ@λακ|€s!" - να ξυπνάς το άλλο πρωί και να νιώθεις φουσκωμένος σαν να έφαγες μόλις Αλήθεια, ξέρετε κανένα τέτοιο μαγαζάκι?? ΑΆκου τώρα απαιτήσεις που έχει ο κόσμος. Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί νά'ναι κακό πράμα για την υγεία μας αλλά... η λαδωμένη πίτα είναι ΚΟΛΑΣΗ <3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 8. Η κέτσαπ μουστάρδα πάνε παντού και πρέπει να το βάζουν χωρίς καν να το ζητάς Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ναι ρε. Παντού πάει. Εγώ βάζω στο σασμάν της μηχανής για να γλιστράει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μην επιμένετε ρε παιδιά, τζατζίκι με κέτσαπ και μουστάρδα ΔΕΝ πάει! Απλά ίσως το έχετε συνηθίσει! Για μένα δεν πάει ούτε καν το κέτσαπ με τη μουστάρδα, ή το ένα θα βάλω σε ένα φαγητό ή το άλλο αλλά αυτό οκ μπορεί να είναι προσωπική παραξενιά...αλλά τζατζίκι, κέτσαπ και μουστάρδα μαζί, έ όχι! Παει αλλα δεν αρεσει σε ολους και εμενα σκετο τζατζικι μου αρεσει και οταν τρωω κεμπαπ τρωω με γιαουρτι και κοκκινο πιπερι. ArticleImage_30498-jpg.xpng.jpg Ελα ρε τι με λες τωρα πλακα με κανεις ασε επαθα φουιτ χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 8. Η κέτσαπ μουστάρδα πάνε παντού και πρέπει να το βάζουν χωρίς καν να το ζητάς Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Οχι δεν πανε παντου και ειναι κακιστος συνδιασμος. Η μαγιονεζα ειναι αυτη που ταιριαζει ειτε με κετσαπ ειτε με μουσταρδα. Οχι ομως και με τα 2 μιξ απο ολα και οποιος αντεξει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Οχι δεν πανε παντου και ειναι κακιστος συνδιασμος. Η μαγιονεζα ειναι αυτη που ταιριαζει ειτε με κετσαπ ειτε με μουσταρδα. Οχι ομως και με τα 2 μιξ απο ολα και οποιος αντεξει. Κουμάντο στον ουρανίσκο σου γατάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κουμάντο στον ουρανίσκο σου γατάκι... ακριβώς για αυτό διαφωνεί με την πρόταση "πρέπει να το βάζουν χωρίς καν να το ζητάς"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ακριβώς για αυτό διαφωνεί με την πρόταση "πρέπει να το βάζουν χωρίς καν να το ζητάς"... Κύριος, ξέχασες να κοιτάξεις την υπογραφή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 oh, god damn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αριστομένης Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αγαπητοί συμφορουμίτες χαίρετε. Θα πηγαίνατε σε ένα μαγαζί με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά? 1. Πολλά είδη γύρου. Χοιρινός, κοτόπουλο, ντονέρ, αρνίσιος κλπ. Πιστοποίηση προέλευσης. 2. Δικές του σαλάτες- αλοιφές και φρέσκες πατάτες. Έξτρα χρέωση σαν υλικό οι αλοιφές. 3. Μοντέρνα διακόσμηση, όχι απαραίτητα ταβερνέ-εστιατοριέ, αλλά φιλική ατμόσφαιρα και καθαρός χώρος. 4. Όχι πολλά λάδια κλπ. Σχετικά "γκουρμέ" αποτέλεσμα, ευπαρουσίαστο. 5. Μεγάλη ποικιλία σε τεμάχια, κεμπαπ, σουτζουκάκια κλπ με έμπιστα κρέατα. 6. Ποικιλία σε ψωμάκια, αράβικες, ζαπάτες κλπ. 7. Τιμές από 2.50-3.20 στις πίτες (ανάλογα με το περιεχόμενο και το τύλιγμα φυσικά). Μέγεθος μεσαίο. 8. Πληρωμή και με credit card απ το σπίτι ή στο μαγαζί. (οι παραγγελίες θα δίνονται στον ταμία ή την σερβιτόρα και με αυτόματο σύστημα με wifi θα πηγαίνουν κατευθείαν στους ψήστες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα