Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγιονέζες, ρώσσικες, τυροκαυτερές, τζατζίκια και όλες οι σαλάτες ή αλοιφές έτοιμες είναι σε μεγάλες συσκευασίες...ελάχιστοι εώς κανένας δε κάθεται να φτιάξει τέτοια πράγματα μόνος του!

  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρώμε με άλλα λόγια ένα κάρο συντηρητικά.

 

Εσύ όταν πας σουβλατζίδικο δλδ πας για να φας υγιεινά και σου την χαλάνε τα συντηρητικά?

  • Like 3
Δημοσ.

Εντάξει εννοείται ότι σε ένα σουβλατζίδικο με τιμές από 1.5 - 3€ δεν γίνεται να κάθετε να φτιάχνει σαλάτες (αλοιφές) μόνος του...

  • Like 1
Δημοσ.

Θα συμπληρωσω στο τι θελω απο ενα σουβλατζιδικο απλα να μην εχει μεσα της Παναγιας τα ματια. Θελω λιγα, μετρημενα και καλα πραγματα. Να ξερω δηλαδη οτι θα παω στον Μητσο για να φαω πανσετα παραδειγμα και οτι το λουκανικο του ειναι απο τα καλα της πιατσας. Η ταυτοτητα που λεμε. Οτιδηποτε αλλο προσωπικα θα το αγνοησω. Δεν παω σε γκουρμε εστιατοριο που ειναι καλο να εχει μια Χ ποικιλια, σε σουβλατζιδικο παω και θελω πολυ συγκεκριμενα πραγματα να φαω.

 

Σαλλονικη θυμαμαι παλιοτερα (πριν καμια 6-7 χρονια) ηταν ενας παππους πισω απο τα λαδαδικα που εκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γυρο. Δεν ειχε τιποτε αλλο, μονο γυρο αλλα δεν θα ηθελες και τιποτε αλλο απο αυτον. Εκοβε τον γυρο σε μικρους κυβους ο θεουλης και η γευση του ηταν απιστευτη. Πιτουλα του χεριου καρβουνατη απο τον ιδιο με τον γυρο μεσα με λιγο κρεμμυδακι και ντοματουλα και τιποτε αλλο. Ανοιγε το μεσημερι και εκλεινε κατα τις 10 το βραδυ. Μιλαμε ξεπουλουσε ο ανθρωπος. Δεν εχω ξαναφαει κατι τετοιο πουθενα και μυριζομαι οτι λογος που εκλεισε ειναι οτι μαλλον μας αφησε χρονους ο ανθρωπος (χωρις να ξερω ομως). 

  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλη πιτα χωρις πολλα λαδια και σωστα ψημενη, τραγανος γυρος και αρκετος σε ποσοτητα , μπολικες πατατουλες και φυσικα καλο τσατσικι.

 

 

Βασικα καλο γυρο, πατατες φρεσκιες και καλη πιτα ή καλο ψωμακι.

Και φυσικα λογικη τιμη.

σταθερές απόψεις? :P

  • Like 1
Δημοσ.

Θα συμπληρωσω στο τι θελω απο ενα σουβλατζιδικο απλα να μην εχει μεσα της Παναγιας τα ματια. Θελω λιγα, μετρημενα και καλα πραγματα. Να ξερω δηλαδη οτι θα παω στον Μητσο για να φαω πανσετα παραδειγμα και οτι το λουκανικο του ειναι απο τα καλα της πιατσας. Η ταυτοτητα που λεμε. Οτιδηποτε αλλο προσωπικα θα το αγνοησω. Δεν παω σε γκουρμε εστιατοριο που ειναι καλο να εχει μια Χ ποικιλια, σε σουβλατζιδικο παω και θελω πολυ συγκεκριμενα πραγματα να φαω.

 

Σαλλονικη θυμαμαι παλιοτερα (πριν καμια 6-7 χρονια) ηταν ενας παππους πισω απο τα λαδαδικα που εκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γυρο. Δεν ειχε τιποτε αλλο, μονο γυρο αλλα δεν θα ηθελες και τιποτε αλλο απο αυτον. Εκοβε τον γυρο σε μικρους κυβους ο θεουλης και η γευση του ηταν απιστευτη. Πιτουλα του χεριου καρβουνατη απο τον ιδιο με τον γυρο μεσα με λιγο κρεμμυδακι και ντοματουλα και τιποτε αλλο. Ανοιγε το μεσημερι και εκλεινε κατα τις 10 το βραδυ. Μιλαμε ξεπουλουσε ο ανθρωπος. Δεν εχω ξαναφαει κατι τετοιο πουθενα και μυριζομαι οτι λογος που εκλεισε ειναι οτι μαλλον μας αφησε χρονους ο ανθρωπος (χωρις να ξερω ομως). 

 

Πωω τον κυρ-Σωτήρη λες..μάστορας απ'τους λίγους ο άνθρωπος...το μυστικό του ήταν όπως μου είχε πει ότι έβαζε και λίγο κρέας αρνιού μέσα στον γύρο ο οποίος εννοείτε ήταν χειροποίητος...μικρή ποσότητα αλλά παρανοική ποιότητα...

Δημοσ.

Ένα θα πω για το γύρο. Καλό γύρο και γενικά πιτόγυρο θα φάει κάποιος σε μικρό μαγαζί, το έχει ο κυρ Κώστας και το  δουλεύει 30 χρόνια. Aπλή πίτα ή ψωμάκι χωρίς λάδια και ιστορίες, τραγανός και λεπτοκομμένος γύρος, λίγο κρεμμυδάκι, ντομάτα και ρίγανη. Συνήθως έτσι δουλεύουν αυτά, χωρίς τίποτα άλλο, χωρίς πατάτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...