zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μαγιονέζες, ρώσσικες, τυροκαυτερές, τζατζίκια και όλες οι σαλάτες ή αλοιφές έτοιμες είναι σε μεγάλες συσκευασίες...ελάχιστοι εώς κανένας δε κάθεται να φτιάξει τέτοια πράγματα μόνος του!
zynif Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τρώμε με άλλα λόγια ένα κάρο συντηρητικά.
Backpacker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τρώμε με άλλα λόγια ένα κάρο συντηρητικά. Εσύ όταν πας σουβλατζίδικο δλδ πας για να φας υγιεινά και σου την χαλάνε τα συντηρητικά? 3
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει εννοείται ότι σε ένα σουβλατζίδικο με τιμές από 1.5 - 3€ δεν γίνεται να κάθετε να φτιάχνει σαλάτες (αλοιφές) μόνος του... 1
Anorymous Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα καλο γυρο, πατατες φρεσκιες και καλη πιτα ή καλο ψωμακι. Και φυσικα λογικη τιμη.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θα συμπληρωσω στο τι θελω απο ενα σουβλατζιδικο απλα να μην εχει μεσα της Παναγιας τα ματια. Θελω λιγα, μετρημενα και καλα πραγματα. Να ξερω δηλαδη οτι θα παω στον Μητσο για να φαω πανσετα παραδειγμα και οτι το λουκανικο του ειναι απο τα καλα της πιατσας. Η ταυτοτητα που λεμε. Οτιδηποτε αλλο προσωπικα θα το αγνοησω. Δεν παω σε γκουρμε εστιατοριο που ειναι καλο να εχει μια Χ ποικιλια, σε σουβλατζιδικο παω και θελω πολυ συγκεκριμενα πραγματα να φαω. Σαλλονικη θυμαμαι παλιοτερα (πριν καμια 6-7 χρονια) ηταν ενας παππους πισω απο τα λαδαδικα που εκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γυρο. Δεν ειχε τιποτε αλλο, μονο γυρο αλλα δεν θα ηθελες και τιποτε αλλο απο αυτον. Εκοβε τον γυρο σε μικρους κυβους ο θεουλης και η γευση του ηταν απιστευτη. Πιτουλα του χεριου καρβουνατη απο τον ιδιο με τον γυρο μεσα με λιγο κρεμμυδακι και ντοματουλα και τιποτε αλλο. Ανοιγε το μεσημερι και εκλεινε κατα τις 10 το βραδυ. Μιλαμε ξεπουλουσε ο ανθρωπος. Δεν εχω ξαναφαει κατι τετοιο πουθενα και μυριζομαι οτι λογος που εκλεισε ειναι οτι μαλλον μας αφησε χρονους ο ανθρωπος (χωρις να ξερω ομως).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλη πιτα χωρις πολλα λαδια και σωστα ψημενη, τραγανος γυρος και αρκετος σε ποσοτητα , μπολικες πατατουλες και φυσικα καλο τσατσικι. Βασικα καλο γυρο, πατατες φρεσκιες και καλη πιτα ή καλο ψωμακι. Και φυσικα λογικη τιμη. σταθερές απόψεις? 1
Adon1s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Τσατσικι ;; Μα καλά .. ΤΣΑ ;;; :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia 1
NT1G Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 σταθερές απόψεις? Ώπα, ώπα, Anorymous = REDODIN7 ;;
Backpacker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Θα συμπληρωσω στο τι θελω απο ενα σουβλατζιδικο απλα να μην εχει μεσα της Παναγιας τα ματια. Θελω λιγα, μετρημενα και καλα πραγματα. Να ξερω δηλαδη οτι θα παω στον Μητσο για να φαω πανσετα παραδειγμα και οτι το λουκανικο του ειναι απο τα καλα της πιατσας. Η ταυτοτητα που λεμε. Οτιδηποτε αλλο προσωπικα θα το αγνοησω. Δεν παω σε γκουρμε εστιατοριο που ειναι καλο να εχει μια Χ ποικιλια, σε σουβλατζιδικο παω και θελω πολυ συγκεκριμενα πραγματα να φαω. Σαλλονικη θυμαμαι παλιοτερα (πριν καμια 6-7 χρονια) ηταν ενας παππους πισω απο τα λαδαδικα που εκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γυρο. Δεν ειχε τιποτε αλλο, μονο γυρο αλλα δεν θα ηθελες και τιποτε αλλο απο αυτον. Εκοβε τον γυρο σε μικρους κυβους ο θεουλης και η γευση του ηταν απιστευτη. Πιτουλα του χεριου καρβουνατη απο τον ιδιο με τον γυρο μεσα με λιγο κρεμμυδακι και ντοματουλα και τιποτε αλλο. Ανοιγε το μεσημερι και εκλεινε κατα τις 10 το βραδυ. Μιλαμε ξεπουλουσε ο ανθρωπος. Δεν εχω ξαναφαει κατι τετοιο πουθενα και μυριζομαι οτι λογος που εκλεισε ειναι οτι μαλλον μας αφησε χρονους ο ανθρωπος (χωρις να ξερω ομως). Πωω τον κυρ-Σωτήρη λες..μάστορας απ'τους λίγους ο άνθρωπος...το μυστικό του ήταν όπως μου είχε πει ότι έβαζε και λίγο κρέας αρνιού μέσα στον γύρο ο οποίος εννοείτε ήταν χειροποίητος...μικρή ποσότητα αλλά παρανοική ποιότητα...
fatals Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ένα θα πω για το γύρο. Καλό γύρο και γενικά πιτόγυρο θα φάει κάποιος σε μικρό μαγαζί, το έχει ο κυρ Κώστας και το δουλεύει 30 χρόνια. Aπλή πίτα ή ψωμάκι χωρίς λάδια και ιστορίες, τραγανός και λεπτοκομμένος γύρος, λίγο κρεμμυδάκι, ντομάτα και ρίγανη. Συνήθως έτσι δουλεύουν αυτά, χωρίς τίποτα άλλο, χωρίς πατάτες.
Anorymous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 σταθερές απόψεις? Αυτα ηταν πριν την μετενσαρκωση τωρα ειμαι αλλος ανθρωπος αχααχαχα
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Άμα δεν έχει πατάτες να το φάει μόνος του το σουβλάκι... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα